Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 19
danielle02 spune:
ANDREEA-CRISTINA de georgiana 
ALEXIA-RHIANA de aurelia 
MATEI de aminoreanu
si ca sa nu va laudati numai voi cu ce ati cumparat ptr. bebelini,ia uitati-va si aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2164899950101671646SYmsfS?vhost=good-times
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici 
Sabina spune:
Danielle, asta-i de la Next!
e super:)
Bee, lasa draga dusmanii.Tu da laptic de tzitzi la baiat.
ai cantar? daca la 14-16 zile recupereaza greutatea de la nastere, apai ai lapte.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
am uitat sa felicit toti micii crestini care au primit ieri taina Botezului, a Mirungerii si a Impartasaniei 
si inca ceva, pt listuta, Gheorghe a avut 48 de cm, dacapoate sa modifice cineva...
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Danielle, asta-i de la Next!
e super:)
Bee, lasa draga dusmanii.Tu da laptic de tzitzi la baiat.
ai cantar? daca la 14-16 zile recupereaza greutatea de la nastere, apai ai lapte.
Sabina,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
da Sabina,de la next sunt,am mai luat si niste body-uri dragute dar mi-a fost lene sa le pozez
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)pozici
danielle02 spune:
si eu felicit micutii crestini,sa fie sanatosi si binecuvantati !!!! 
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici 
ligeea spune:
sabina ca tot suntem cam singurele pe aici .
te intreb ca vad ca esti mama cu copii -nu ca altele , crescuti de bunici , cum e treaba cu suzeta ?
Piticu meu n-a vrut-o ioc , cum i-o dadeai in gura cum o scuipa .
Lui Bem -bem nou i-am dat-o ieri si n-a mai urlat cand il durea burtica . Mie nu-mi plac suzetele , chiar am fost fericita ca la primul baietel n-am folosit , dar vad cu ,,noutatea o tine in gutrita , roade 2-3 min si dupa ce o scuipa nu mai plange
Ce sa fac ? .
Sabina spune:
aaa...rapsund repede ca scartaie usurel Gheorghe.
eu n-am folosit suzeta la sofia, si si-a supt degetul pana la fix doi ani.
La asta micu nici n-am incercat...dar poarcam-ar bate un gand, acuma de cand face traznaile astea seara.
totusi, am inteles ca suzeta ar putea avea influenta asupra dezvoltarii limbajului si ingeneral asupra psihicului copilasului....dar presupun ca e vorba de excese.daca o folosesti vreo luna 2 pana invata si el sa doarma, cred ca e ok, cu conditia sa nu se obisnuiasca prea tare cu ea.
am fugit, plangee.
mai viu abia seara tarziu.
Sabina,
bb Gheo
ligeea spune:
da...pai chiar mi-ar trebui unul mai tacut ca fi-miu mai mare ieri mse uita la Tv la ceva cu pinguini si a venit si m-a intrebat ca cine a facut oul primului pinguin?
pai mama lui .
Si oul ei cine l-a facut ?
Asta dupa ce alataiaeri mi-a zis ca infinitul nu se termina niciodata , ca miliardul are 9 zerouri si mi-a numarat din 4 in patru pana la 100 ( mie nu-mi iese dupa 20 )
Asa ca ma gandesc ca e chiar benefica ...sa ma gandesc vre-o 1 -2 ore pe zi si ar fi tocmai bine .
Bebe al meu azi a stranutat de vre-o 100 de ori sper sa nu raceasca ...
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by luy
adimercedes, noi suntem patiti cu icterul prelungit. La controlul de o luna l-a descoperit si ne-au trimis la analize de sange si echografie abdominala si transfontanela, ne bagase madama in sperieti. Intr-adevar la analize a iesit bilirubina mare, dar echografiile au aratat ca totul e in regula, de unde s-a tras concluzia ca prelungirea icterului se datoreaza nu stiu caror inhibitori din laptele matern. Pana la urma am scapat de icter la 2 luni, fara nici un tratament ( pediatra care a descoperit icterul ne-a prescris Fenobarbital, insa afland ca este un medicament controversat am decis sa mai cerem si parerea altui pediatru, care ne-a zis ca nu are sens sa-l dam, sa asteptam sa treaca de la sine ). Asadar nu dispera, o sa se rozuleasca si lamaitza ta
Luy, fericita mamica deMaria Teodora
( 25 august 2007 )
Luy, multumesc pt precizari. M-am mai linistit cu icterul. Maine sper sa ajung la medicul de familie pt urocultura sa vedem ce si cum. Desi parca in ultimele 2 zile nu a mai fost scandal la pp. Desi se agita si plange cand e murdara ins cutec, nu ii place deloc, deh, fata curatica
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii

Maria Teodora
( 25 august 2007 )