Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 20
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Isi poarta cineva copilul un wrap?
eu una intentionez sa fac rost de-asa ceva, ca nu se mai poate, asta micu e la fel de dornmic de afectiune ca sor'sa
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
Sabina, noua ne-au comandat niste prieteni un "baby carrier", cel mai populat la noi e Baby Bjorn. EU il voi primi pe asta in 2-3 zile. Lisa nu sta ziua DELOC in patut. Nici macar pe sofa. Adica sta ce sta pe sofa si se uita la un elefant imens si colorat care are tot felul de zornaieli sua se mai uita pe pereti, insa nu doarme decat in brate (stransa langa corp, sa simta caldura si bataile inimii, plus cu o paturica de muselina pe care o vrea peste nas si se covriga la caldurica, desi la noi e cald - azi au fost 26*)!!! Aaa, si nu sta nici in capsula in masina fara sa URLE, decat daca mama o tine de manuta si ii tine biberonul in gura pana adoarme. Altfel e scandal monstru, cu plans pana la albastreala
. Si cand iesim sta ce sta in carut, se uita la jucaria ce ii atarna in fata, dar nu o tine mai mult de 1/2h. Apoi vrea papa, scutec schimbat sau, pur si simplu, stat in brate (unde adoarme, de cele mai multe ori). Eu chiar sper ca instrumentul asta sa ma salveze, mai ales la cumparaturi si iesit pe afara."The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
danielle02 spune:
si eu mi-am luat wrap,dar ma gandeam ca poate e prea micuta Ebonee ca sa o plimb cu el si sa o port dupa mine mereu.
voi il folositi chiar daca bebeii sunt asa micuti?e vreo problema?ma gandesc ca e mult mai usor cu wrap in autobuz,oras la plimbare sau cumparaturi.
voi ce parere aveti?
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici 
Piciulika spune:
In viteza
Am vazut atatzia bebei frumosi ca am ametzit! Felicitari pentru asa papansi si dulcetzuri reusite!
Yaia vezi ca la Weleda au si crema de fatza pt BB, hidratanta - poate incerci cu aia?!
Sabina cu laptele si colicile. Eu bag lapte pana la 2l pe zi si al meu nu are colici. Citeam ca laptele AR PUTEA cauza colici si atunci trebuie scos pt o sapt orice produs pe baza de lapte de vaca (adio iaurt, branza etc) din alimentatzia mamei ca sa vezi de-i asta au ba. La fel cu carnea de vita.
Eu am si Wrap si baby-björn. Fizioterapeuta si moasa spuneau ca baby-byörn e mai pe la 3 luni, asa, ca nu sustzine coloana si sta BB ca un saculetz prabusit inauntru.
In Wrap il port si-n casa si la plimbare - mi-i lene cu carutzul - si ii place mult! Si mie!
Confortabil si pt coloana mea.
Pe langa carticica cu nodurile ma uit si la doua linkuri pe net (unu de la un topic pe forum cu wrappiste
). Deocamdata folosesc doar un stil.
Neaparat sa-tzi iei / faci (parca spunea cineva) din material usor elastic - e mult mai usoara tehnica nodurilor. Si lungimea adaptata cu statura sotzului
ca altfel nu se pot face anumite noduri - eu am de 5.70m. http://www.didymos.de/html/groesse.htm
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007)
(Poze: vizibile din contul septoct2007 pe flickr // contacte)
cecilia L spune:
buna,
am reusit sa citesc repede din urma,tare harnicute suntei.
am reusit iri sa stabilim si noi ultimele detali referitoare la botez,am fost ieri la local, mai avem ceva cumparaturi de facut.
bebe face seara la fel ca ai vostri, baie, papa 5-10 min somn, vorbim ne jucam si mai tipam uneori si tot asa pana la 11 seara, noi facem baita la 9.
in rest baiat cuminte, scoatel tot felul de sunete, gen agggggg, radem tot mai mult.
acum la mami in brate, asa ca mergem in patut.....
Luy, eu ii dau calciu cu seringa simplu , merge mai bine decat cu ceai, cate un pic, inainte de masa cand este fomist...fomist.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/559049911AmKpDg?start=12
gema spune:
Fetelor, va rog, am si eu nevoie de parerile si experientele voastre.......cate scaune/zi au bebeii vostrii si ce culoare pentru ca fetitza mea de vreo 4 zile face scaunele cam moi (ies din scutec de presiune) si parca sunt cam decolorate ca sa nu va spun ca am impresia ca slabeste de la o ora la alta.
Va rog ajutati-ma si pe mine.....si ce este de facut in cazul in care o fi diaree, ati patit asa ceva?
Mentionez ca o alaptez la san si ii mai dau si ceai anticolici uneori.
cecilia L spune:
Acum cand am citit mesajul imi dau seama ce greseli am facut, scuzeeeeeeeeeeee.......
http://community.webshots.com/album/559049911AmKpDg?start=12
Alice_ spune:
gema , al meu face din start(dupa meconiu desigur) productie de mustar. Si culoare si constitutie. Si partzuri cu mitraliera. Ia bine in greutate, deci nu consider ca are diaree. Alaptez exclusiv la san, nici strop de ceai.
Ce culoare produce puiul tau?
de Sasha Gabriel 14.09.2007
http://community.webshots.com/user/Alice
ligeea spune:
gema stai linistita ca si al meu face la fel , aproape de fiecare data cand suge , cand nu face alt scandal ca i se umfla burtica si e ca un cimpoi si -l doare .
Parerea mea e sa o cantaresti innainte si dupa supt sa vezi cat manaca - cam 40-0 ml la o masa . Nu-i mai da ceai ca de-aia slabeste se umfla cu apa si nu mai manaca , cand se nasc au stomacelul de 10 ml ,oricum si cu si fara ceai daca e sa faca colici tot fece
E prea mica pentru ceai , mai ales ca se da si neindulcit adica apa chioara
Happiness_4_us spune:
Constat cu parere de rau ca a inceput o alta perioada frumoasa din viata noastra , clubul scutecelor, de care nu ma pot bucura inca asa cum trebuie.
Eu va cautam cu disperare la odisee si cand colo....
Noi suntem tot cu probleme.
In continuare spasmele nu ne lasa.
De duminica si pana vineri am fost iar internati in spital cu perfuzii si conectare 3 zile la EEG.
Incercam cu medicamente sa le tinem sub control insa ele isi fac de cap si reapar cum ajungem acasa.
Bebe are acum 3 medicamente si din cauza asta este f somnoros, ne chinuim sa il trezim la 3 ore sa-i dam sa pape, dureaza masa 1 ora ca sa bea 100ml. Eu ma mulg ca sa poata bea mai usor din biberon ptr ca daca il pun la san adoarme dupa 3 supturi. E cumplit.
Sper sa lasam curand deoparte aceasta perioada urata si sa ne bucuram curand de Andrei asa cum trebuie.
Si: bun venit la scutece!
Nana,
Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
cecilia L spune:
Gema, eu cred ca nu este o problema ceea ce descri tu, si noi am patit sa iasa kk din pampers, noi uneori facem odata la 2 zile alte ori de cate 3ori pe zi.
AAAAAAaaaammmm pus poze noi cu bebe Cristian la 8 saptamani
http://community.webshots.com/album/561315188OYHbfd