Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 17
Sabina spune:
f bine suna casuta voastra, wow cecurte!ideala pt copii!
cand poti, activeaza-ti te rog PM-ul, ca as vrea sa te mai intreb una alta:) si noi suntem in cautare de casa...da nu gasim decat extrem de scump.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
mandarinutza spune:
Roxana, nu aveam probleme cu piciorusele, dar le-a studiat pediatra bine, si a zis ca sunt simetrice,ok.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Sabina spune:
Ripley, exact asa am crezut si eu ca ii mai e foame, numa ca eu n-am biberon in casa sa-i dau supliment ![]()
aseara chiar l-am rugat pe sot sa-i cumpere, si a zis ca daca recomanda medicul, el cumpara, dar ca dupa aia il intarca si nu mai avem nevoie de mama, ca si-asa sunt nervoasa si ii transmit copilului nerabdarea mea, ca cica de aia nu doarme.
nu stiu ce sa ma fac eu cu el, ca mi-am terminat si tigaile 
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Si sa ma si laud.
ieri am fost la mall sii-am cumparat lui Gheo 3 costumase de la Z, o salopeta cu body si 2 bluze de la mothercare si 2 pijamalute din alea la 49 lei de la Debenham's.Mai, da pt fetite f frumoase hainute la Debenham's! pt fetite bebelusi vreau sa zic.
Pana nu vine mama din Anglia nu mai dau banii pe hainute pt Gheo, pt ca n-are sens.....i-am comandat de la Next, ia si lui si Sofiei, uitati-va si zgariati-va pe ochi, ca la noi nu exista asa ceva....
http://www.next.co.uk/shopping/children/?pos=start
Sabina,
bb Gheo
mandarinutza spune:
Ligeea, pentru raceala ai voie vit C, paracetamol, pastile homeogene de supt, stodal de tuse, si osciloccocinum. Am intrebat eu pediatra cand ma pandfea o raceala, dar mi-atrecut intr-o zi, si-a facut efectul osciloccocinum la mine ca l-am luat cum am simtit ca ma primnde raceala. Si e bine sa iti pui masca sau o esarfa la gura si nas cand alaptezi.
Poze
mandarinutza spune:
Sabina si Ripley, deci nu sunt singura cu bebe agitata dupa baie. La noi e in felul urmator, dupa baie fie ca o pun in pat sau la san urla, suge putin dupa care se enerveaza, laptele curge din belsug asa ca nu asta e problema, eu cred ca din cauza ca e prea obosita. Reusesc sa mai o calmez cu suzeta, pe care i-am dat-o de vreo saptamana. Adorme cu suzi la mine in brate leganata vreo 15 min dupa care se trezeste si vrea tzizi, pe urma iar se enerveaza si urla la san, iar se calmeaza cu suzi si tot asa pana o adorm. De aceea ii fac baita mai devreme, pe la 7:30-8:30, ca sa reusesc sa o culc pe la 9-10.Pe urma doarme cam 5-6 ore.
Poze
luy spune:
'Neatza ! Iar am intrat la odisee, de adormita ce eram... Si ieri am patit la fel, ce vreti, am reflexul format, acum trebuie sa ma dezvat ![]()
Acum am mufat-o la tzitzi si apuc sa scriu cateva randuri, ca dupa aceea nu mai e chip.
La multi ani ! pentru puiutzii de 2 luni aniversati azi:
Andreea Cristina de georgi_ana25
Matei de Aminoreanu
Alexia Rhiana de aurelia27
Sa creasca mari si sanatosi, sa fie norocosi si sa aduca parintilor multe bucurii !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Morgano spune:
Sabina, la noi e separarea puterilor in stat: io cu floricica, tati cu ana in camera alaturata. Si fiecare cu problema lui, ca Ana de 3 sapt de cand am venit acasa cu Iris face balamuc imens 2 ore seara la culcare. Asa ca ambii ne luam portia de copile cu varf si indesat. Eu pt ca am avut pb cu laptele data trecura am in casa 2 biberoane mici si o cutie de Topfer, insa clar ca nu are tragere asta mica spre chestii de cumparat :))
Si acum cand scriu ea doarme de rupe si io-s cu camasa de noapte fleaska de lapte. Ideal ar fi sa dorm si eu cand doarme ea si as fi full de somn, insa am gatit si am si ceva de lucru pe maine,asa ca traduc de zor.
Mandarinuta, eu baie ii fac la 8, incepem cu Iris ca am nevoie de tati sa o clateasca cu dushul, apoi eu la mufat si tati baie si papa cu Ana. Asa ca nu-i fac deloc baie tarziu, ba chiar vreau incet sa le fac program similar fetelor, si sper sa ne iasa culcatul la 9. Insa uite ca acum ambele ne tin pe baricade pana tarziu. Iris nu poate fi obosita, ca doarme de rupe toata ziua. Acuma sper sa o tin treaza de pe la 6, am sa incerc variata asta azi.
Fiind absenta gramada, nu stiu nimic de Nana, nu nascuse cand am citit eu ultima oara la odisee. Are ceva pb baietelul ei?
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
luy spune:
Hai ca mesajul precedent l-am inceput la ora 10 si l-am terminat la 0ra 12.30 ! E bine...
Acu' iar suntem la ora de papa, azi i-am dat prima oara calciu gluconic, ne-a prescris pediatra cate 5 ml/zi, cure de 10 zile/luna. A zis ca a crescut mult in cele 2 luni, asa ca sa-i dam cate 5 ml.
A gustat sotul calciul asta si a zis ca el n-ar bea asa ceva
, deci am incercat s-o pacalesc cumva sa-l inghita. Stiam de la Cecilia ca ea il da cu ceai, dar eu m-am gandit ca n-as vrea sa-i dau ceaiuri, sa raman exclusiv la laptic. Asa ca i-l strecor putin cate putin cand papa, mai scoatem pe tzitzi din guritza si bagam seringa si-i pun putin, punem repede pe tzitzi la loc in guritza si tot asa. Cand am scapat mai mult calciu l-a scos cu gratie din gurita. Asa ca ma gandesc ca din cei 5 ml pe care i-am bagat, macar 3 tot i-o fi inghitit.
Voi ce stiti, e OK sa fac asa? Sa-i dau calciul odata cu lapticul ? Sunt probleme cu asimilarea ? Ca am uitat s-o intreb pe doctorita.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
ligeea spune:
PM nu se activeaza de fel .L-am butonat , le-am scris si la admin dar tot degeaba ...E simplu
pascumc@yahoo.com-ca nu am baza de date a Nato asa ca e free..
Da si eu casa tot pentru curte am luat-o . Cat timp n-am avut copiii ,mi-era de ajuns un pa -incui, decsui si cu asta basta
Dar ce te faci cu,,logistica -carut , premergator, scoica , mai nou bicicleta , masinuta electrica patine , in viitor schiuri , iti vine rau numai cand te gandesti cate bulendre se strang lacasa omului
Eu sunt fan -daca nu mai folosesti da mai departe sau arunca , soacra-mea moare pe tema asta .
Cand m-am mutat a carat de la mine 2 ,,papuci (dacia) de ,,lucruri folositioare si indispensabile ( in marea majoritate ale ei , lasate la ap. sotului -stiti voi bibelouri d-alea cu pesti si tone de praf )
Acum las ap. complet mobilat -imi iau doar masina de spalat ca prea misto sa o schimb si hainele -si pe alea cu masura ca nu mai incap in ele ( am o pereche de pantaloni de la 18 ani pe care e drept ca nu maindur sa o arunc , imi incape fain un picior in locul unde altadata statea popoul) si nu ma indur sa-l inchiriez ca l-am renovat acum 2 ani -cu tot cu mobila si ma ia groaza de ce pot gasi .
Sunt in cautare de aparat de facut sucuri -stiu ce-am patit cu primul asa ca vreau unul de-ala in care bagi si marul cu coaja si scoate sucul separat -or exista d-adevaratelea ca la reclama de teleshopping nu ma bag )