Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

Sabina eu mi-as purta puiul in wrap, si fiindca nu gasesc sa cumpar, m-am gandit ca-mi fabric unul

de Sasha Gabriel 14.09.2007

http://community.webshots.com/user/Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

Pfhiii...ce se doarme la ora asta

de Sasha Gabriel 14.09.2007

http://community.webshots.com/user/Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Buna dimineata! Noi am invatat, de azi dimineata de la 6, toate cantecelele de la Cutiuta muzicala. Acum suntem epuizati si ne bagam la somn.

Andreea, de Vladimir Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata scurt.
da betty, seara dupa baie e teroare.Sta numai la tzitzi, dupa care se enrveaza, ii da drumul si incepe sa urle.
si o ducem asa pana la 2 noaptea.Nu stiu ce s-a intamplat
Ziua e super ok!

acuma fug la trebi: imbrac fata frumos ca se merge la biserica, si dupa aia ne ia sotul si pe noi la masa de parastas(NU la restaurtant, deci nu pe mine sa ma injurati daca nu reusiti sa mancati la pranz )
da nu stiu ce sa faceu cu parul ala
O sa o pozez si va mai intreb

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Da...pai ertitem a facut si al meu la Euroclinic , ca eu cu glicemia mea am fost ca ,,groggy dupa cezariana si n-am cautat copilul la fund -de la asa bani m-am gandit ca au pe cineva sa-i apele
Nu-i spalau da-i stergeau cu servetele asa ca avea saracutukl un fund rosu ca de maimutica si facuse chiar si o crusta urata in jurul anusului-ca o coaja .

Trebuia sa le dau 0 bani si sa cer si despagubiri ca mi-au ,,rablagit bebe-ul dar a zis sotu sa-i las in plata Domnului...
Cine mai e la Filantropia la neonato , tot dr. Gheorghe ?
Era foarte curata sectia acum 4 ani , practic singurul loc curat din spital

Cu carucirul si eu tot un Inglesina asa lua , ca oferta nu-i prea bogata , mie mi-ar fi placut cele foarte usoare , pe cadru de Al cu o roata mica in fata si 2 pe spate , si cu cosul de bebe ridicat sus la nivel ca sa nu te apleci

La noi n-am vazut decat pe un site pe net si are un pret de mai bine -i platesc prima rata la masina

Eu am cam racit -n-am prea iesit pe afara si cand am iesit n-am sesizat ca a vanit toamana asa ca m-am imbracat cam subtire asa ca ma doare gatul si imi curge nasul
Credeti ca se ia si la bebe -de la mine sau din lapte ?

Am luat un strepsils , nu stiu daca am voie si alte medicamnete

si eu beau lapte -cu 1,8 grasime -dar n-am observat sa faca colici mai rau daca beau sau nu . Are zile cand nu zice nici pas si zile cand se vaita de burtica rau de tot . Tot e bine ca nu urla noaptea , doar ziua sau seara innainte de culcare .
Ieri incepuse asta mic sa urle si am pus un Cd cu muzica pe care l-am luat din Cuba si am dansat cu el -mai incetisor si strans la piept -a adormit 5 ore de n-am mai stiut de el .

Vreau sa ma mut , cand merg la casa si vad ce maaare e si frumoasa si eu stau in ap. meu de 65 mp imi vine sa bocesc toata ziua

Ieri am fost la Horbach 3 ore si am cumparat robinetii si dusurile de baie - au adus unele din Olanda foarte misto , cam scumpe dar din inox satinat si patratoase , ziceai ca sunt in excursie la paris asa m-am simtit ca am iesit din casa .

Eu mai manac compot -imi plac fructele dar nu manac crude asa ca imi fac macar compot -farazahar sa nu fermenteze si tot asa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Bine ne-am regasit la scutece!
Da ati scris nu gluma "duamnelor" mai ales cele de la schimbul trei.
Am citit pe fuga primul capitol, dar mai am de rucuperat o gramada.

Noi cand cu musafiri, cand pe la vizite doctor,colac peste pupaza s-a imbolnavit si baietoiul, noroc ca in doua zile si-a revenit , ca altfel o luam razna.

Cele care alaptati bebelusi ii cantariti inaite ptr a vedea cat mananca??...pe a mea o cantaresc , dar mai mult ma enervez ca suge putin, nu cat ar vrea doctorii(70 ml), din doua in doua mese ii bag un supliment de 30 ml ca nu pot sa o tin la dieta.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hai ca iar sunt in goana, deh, asta e viata mea. Vreau sa scoatem copiii in parc si apoi poate reusesc sa mananc pizza aia de la Tratorria pe care o visez de weekendul trecut. Pupici si o duminica superba si linistita!

Mandarinutza, si voi ati avut pb cu piciorusele?

Sabina, eu zic sa il usuci cu foehnul si cam atat, eventual prinzi numai in fata.

Andeea, si Alex adora cutiuta aia.

Ligeea, aveti casa si nu v-ati mutat inca? Noi am stat 8 luni de cand am platit-o pana sa reusim sa o aranjam si sa ne mutam. Si pana la urma ne-am mutat cand nu era totul gata. Insa vreo cateva luni ne-am lalait, apoi teapa cu mobila, apoi curat, si uite asa.

Gataaa, ma duc sa fac masaj baiatului si sa mergem afara.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La neonato este dr. Gheorghe, dr. Hudeck si inca o doctorita, profesioniste toate trei. Curat bec de data asta inclusiv in saloane si rezerve si la wcuri. La bebelusi doar o asistenta era mai nesimtita, exact la aia mi s-a intamplat (stii Murphy nu doarme niciodata), de fapt ea nu cred ca ii spala pe niciunul, tot cu servetele si ea, dar al meu fiind singurul blond a patit-o. In fine, important este ca mi l-au dres pana la urma adica s-au chinuit asistentele de pe turele urmatoare cu el...

65mp e foarte bine, eu stau in 50mp doua camere decomandate, una a lui Victor, a doua a lui Mircea si noi ne 'petrecem' in bucatarie!! Casa noastra nici macar proiect nu este, imi vine sa o musc de jugulara pe arhitecta, de un an ne tine in loc... bine ca eu gravida fiind n-am avut chef s-o frec la icre, dar ..da-o-n ma-sa mare ca un an e prea mult. Peste un an de la predare ii dau si eu banii!!! M-am rugat de ea sa ia avans, doar doar se misca mai repede...aiurea, n-a vrut. Asa ca tu esti intr-o pozitie buna daca ai ajuns la robineti!!

La spital mi-au spus ca daca racesc si am "secretii" sa alaptez cu masca si nu va fi nici o problema.

Simona spune-mi te rog cam cat cantareste scaunul autobaby de la Graco, parca tu Graco ai??

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Am cumparat-o asta vara in iulie la sfarsit si de unde ziceam ca suntem gata intr-o luna au trecut 3 .
E drept ca e si cam maricuta -dar are curte de 1000mp in Bucuresti-langa Taverna Sarbului-dupa ce ma mut si veniti in zona sa ma vizitati des si m-am bucurat pentru copii .

dureaza mult din cauza mesterilor imi vine sa -i bat la rand , o gramada de bani si treaba ioc .
Cu mobila noi ,,ne-am scos , am fost la BIFE si ne-am luat apropae tot de la Imar -fosta fabrica de mobila Arad si de la o firma din Franta, bucataria o fac pe comanda la Bloom ca-mi plac sistemele lor , sunt supermesriase si de calitate .
Dormitoarele copiilor mi le face cineva din PAL - la fel si dressingul
Daca aveti nevoie de o firma de mobila serioasa si care sa lucreze bine v-o recomand . Exemplu la mine a fost ca mi-am luat mobila de living de la Mobexpert si cea de dormitor si bucataria mi-au facut-o ei -dormitorul la pretul unui dressing ( numai dulapul are 3, 4 m lungime ) usi de oglinda . Cine vine in vizita zice -vai , dormitorul l-ai luat de la -cum le spune sunt pe Dorobanti unii fitosi tot cu paluri dar made in Italy .

sa nu uit , vorbind de colici -la mine cand nu mai tine il iau si-l infasor ca o sarmaluta intr-o paturica sau prosop incalzit pe calorifer si de obicei se mai alina un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

quote:
Originally posted by Sabina
.....seara dupa baie e teroare.Sta numai la tzitzi, dupa care se enrveaza, ii da drumul si incepe sa urle.
si o ducem asa pana la 2 noaptea.Nu stiu ce s-a intamplat
Ziua e super ok!

Asa e si la noi doar ca nu urla neaparat. Da' cum ii mufez suzeta si fac cei 2m pana la patul meu, cum o scupia si incepe sa chiraie.
Am zis ca nu-i ajunge tzitzi, i-am facut un supliment, nici vba sa-l pape, mai mult de 20ml nicicum. Ma capiaza pt ca mor de somn si apoi nu mai pot adormi. Nici eu nu inteleg ce are si cumr ezista treaza de pe la 7-8 seara pana tarziu in noapte.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput