Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Tomasa si Roxana multumesc mult pt sfat ...chiar m-am uitat f atenta mai devreme cind i-am facut baita si mi se pare totul ok....pina acum n-am vazut decit o usoara mizga sub putza,dar cred o fac toti,nu?
Sim sper ca Stefan s-a mai calmat...
Yaia si eu ma intrebam ce-or mai face Rita si Nana...asteptam vesti de la ele....
Si Mandarinuza lipseste cam de mult...

La multi ani papanasilor sarbatoriti astazi!

Fug ca Matteo urlaaa...asta a facut toata ziua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Deci eu alaptez la san pur si simplu, de cate ori vrea dl. Mirciulescu. Pana acum toate bune, dar astept sa fac si eu macar doua saptamani de alaptat ca sa zic ca e ok. Ceai nu i-am dat, nici completare.

ligeea sa stii ca mai toata lumea mi-a spus initial "dl. Andries" poate e vina mea ca mi-am ales asa un nick masculin, andries e numele mic al primului meu nepot si pe vremea cand m-am inscris aici sufeream dupa doua sarcini pierdute si-mi doream si eu un baiat ca Andries. Uite ca am doi acum!! cred ca mi-a purtat noroc. Apropos' de Euroclinic, eu am nascut la Filantropia, in aripa noua, vreau sa spun ca nu secompara cu ce era dincolo, super ok. Dar... ca sa-mi fie bucuria pe jumate bineinteles ca am gasit o asistenta nesimtita la nou nascuti care mi l-a lasat pe Mirciulescu cu kk la fund si a facut un eritem... mama mama, dar cum eu nu sunt mult dusa la biserica (o data si bine) m-am dus peste ele si mi-am dezbracat copilul a doua zi... frate cand l-am vazut... am tabarat pe ei si mi l-au reparat in doua zile. In rest ce sa spun... nenea doftorul a fost super boier doar anestezista era sa faca atac vascular de frica sa nu-i mor pe masa sau in post operator.

Sabina sun eu maine ca abia m-am dezmeticit.

Andreea si eu tot semidegresat la 1,5% grasime beau, pana acum nu cred ca are colici, ca vad ca suge si doarme. I-am comandat si cantar ca sa fie ta'su linistit ca ii ia in greutate copilul.

Carucior...cine stie melodia aia "macarale, macarale" ... asa-mi vine mie sa cant "carucioare, carucioare" ca nu ma pot decide la nici unul...pana acum cel mai mult imi place un hauck de 6 kg, eu stau la et 1 si am 20 de trepte de coborat si urcat....

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Sabina eu nu as indrazni sa-l port in wrap de fata cu frat'su, e oricumun pic gelos...nu e asa mare ca Sofia.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

aniast, danielle, multumim!

mami de Rares Andrei(10.03.05)si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Roxana eu las umidificatorul vreo 2 ore seara inainte de culcare si ii mai dau drumul inca o ora pe la 5-6 dimineata...asa m-au sfatuit si pe mine altii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

deci acum faza zilei:
Sofia s-a tuns singura!
a se citi s-a ciuntit infiorator in fata. nici nu stiu cand aluat foarfeca...adica foarfeca de taiat unghii lu Gheorghe!
maine avem un parastas...peste o luna e botezul....sotul vrea s-o tundem nr 1 din cauza asta.Sio eu care i-am comandat rochite din Anglia, valeeu.
innebunesc, nu va puteti da seama cum arata....................

Andries, f bine faci cu alaptatul asta la cerere.tine-o tot asa.cata vreme doarme, mananca, face pipi, kk, pai ai lapte cat ii trebe!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ne-ati dat absenti azi? Nici acum nu prea am timp, ca Andrei dupa o zi de comprtare exemplara face istericale la culcare. Zau daca inteleg, parea adormit bustean in brate si acum urla, nu plange. Chir voia sa ma laud ca nu il mai adorm de fiecare data in brate.

Azi leneveala pana tarziu, apoi au venit ai mei in vizita. Si apoi peste o ora ne-am invartit prin oras sa cautam un restaurant sa mancam si incredibil, peste tot rezervat pentru nunti, botezuri si parastase. Da mai, Doina era rezervat pentru parastase. Noi am vrut la Tratoria il Calcio de aici din Pipera ca era loc de joaca pentru copii si cand colo era botez. Apoi am mers la Phenicia la Tratoria, unde am fost si duminica trecuta. Mai ales ca Alex e disperata dupa papagalii aia si e cuminte, iar Andrei a dormit tun pe muzica italiana ( o avea el ceva amintiri din concediul lui mami). Acolo nunta. Silvius rezervat, Doina la fel, Arcade la fel. Si uite asa am luat o lunga lista de restaurante, cam ce imi convenea mie. Pana la urma am ajuns La mama in Carrefour, super aglomerat si afumat. Dar copiii au fost tare cuminti, incep sa cred ca lui Andrei ii cam place prin localuri.

In fine...in rest program de voie. In special DVD ptr copii, am luat unele super. Au scos acum de prin filmele Disney cu dublare in romana (noi aveam multe dar in engleza si Alex nu are rabdare sa se uite daca nu intelege cuvintele).

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Va pup, nu va suparati ca nu apuc sa raspund si nici sa vad toti bebelusii azi. Maine incep cu pozele direct! Azi are musiu chef de scandal si ma duc sa il potolesc. Pupici.

Picca, multam de sfat cu umidificator. Din intamplare asa am si facut, l-am lasat putin, apoi am dat drumul spre dimineata.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Isi poarta cineva copilul un wrap?
eu una intentionez sa fac rost de-asa ceva, ca nu se mai poate, asta micu e la fel de dornmic de afectiune ca sor'sa

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

sa inteleg ca nu poti sa il mai dai jos de la tzitzi???

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata fetelor si bine v-am gasit la scutece! V-am citit dar tot nu am apucat sa scriu.

Imi pare tare bine ca am fost impreuna intr-o odisee asa frumoasa, inca imi mai aduc aminte cu cata emotie m-am inscris la inceput, bucuria vestii cand am aflat ca sunt insarcinata.A fost cea mai frumoasa perioada din viata mea si voi ati fos alaturi, asa ca va multumesc si ma bucur ca acum cu dulceturile si papanasii nostri in brate o sa povestim in continuare , ao sa ne bucuram sau intristam, o sa fim un sprijin una pentru cealalta.Sunteti deosebite fetelor!

Annisia , sa stii ca mi-au dat lacrimile, eu sunt mai sensibiloasa!Cand eram la maternitate si acasa in primele zile si o tineam pe asta mica, imi dadeau lacrimile de fericire.

Picca, aici sunt

Si acum despre noi: miercuri am facut vaccinul de 2 luni Infanrix Hexa, dulceata mea a plans puin, a mai suspinat in brate la mami, dar in rest super ok, temperatura 37,6 maxim seara cand era si mai agitata. Aveam la 2 luni 5400, deci a luat 1 kg luna aceasta, mami e multumita, doctorita a zis ca e ok, si la piciorute. Cand a venit doctorita la vizita de 2 luni, credea ca are 3 luni.
Am fost la controlul de 6 saptamani, care la mine se facusera 2 luni. Sunt ok, iar dulceata mea a stat cuminte in masina cu tati si a dormit.

Ma laud si eu cu dulceata mea care gangureste fff mult si cu gargaritele si cu mami, buni, tati, zambareste, se ridica pe burtica si cerceteaza totul prin jur si ii place f mult sa fie plimbata la mami in brate prin casa.

Doar seara este agitata si din cauza asta o adorm destul de greu, dar de dormit doarme noaptea - si cate 5-6 ore legat, cu 1 sau 2 pauze de tzizi.

In rest, am fost ocupata cu pregatirile de botez-azi mergem la restaurant sa vad cum aranjam mesele . Sambata viitoare o sa fie crestina scumpa mea.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput