Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Si acum o intrebare: lui Tudor i se cojeste pielea. Mai intai i s-a cojit pe manute, apoi pe picioruse si corp, acum pe frunte. Ii apare apoi piele noua si frumoasa, dar cojitele alea mici ma enerveaza teribil. Aveti vreo idee cum sa tratam fruntea? Ii mai dau pe picioruse cu crema de corp de la Weleda. Poate ar trebui sa incerc cu ea si pe frunte. Ce parere aveti?

Irina, mami de Tudor Cristian (8.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna seara fetelor si puiutilor vostrii,desi nu suntem active pe aici va citim si speram sa nu va suparati daca va mai adresam si noi din cand in cand cate o intrebare.
Va pupam dulce pe toti .
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Yaia, eu corespondam pe mess cu Rita, inca de cand eram insarcinate... fiind amandoua din Baia Mare, ne-am imprietenit cumva, si ne exprimam sentimentele de frica de nastere una alteia si alte cele, dar pe langa astea avea un gand obsesiv... si repeta mereu :fie ce-a fi, bebeii sa ne fie sanatosi, parca presimtea ceva... desi la ecograf nu s-a vazut nimic(insa nu a facut decat eco obisnuit, n-a facut eco 3d, poate se vedea problema) sarcina i-a fost una obisnuita, fara probleme, zicea ca nici greturi n-a avut in primele luni, deci nu a avut nici un semn ca ceva ar fi in neregula... a mers la serv pana prin luna a 8-a. Trebuia sa nasca prin octombrie, si a nascut prematur in 13 septembrie parca... de atunci nu mi-a dat nici un semn...abia pe la inceputul lui octombrie mi-a scris ce s-a intamplat,era destul de tare, tinand cont de situatia in care se afla, nici nu stiam ce sa-i spun, i-am zis ca daca e nevoie s-o ajut cu ceva, sa-mi spuna... in rest cum s-o incurajez??? Plangeam cand imi spunea ca o hraneste pe Maya prin sonda, iar eu imi tineam puiu la san, ca nu i-a facut niciodata baita... etc.Plangeam si-mi pupam puiu si-i multumeam lui Dumnezeu ca e sanatos... de atunci nu am mai vazut-o on line... dca aflu ceva va scriu...
Chiar specificam in ultimul capitol din Odisee, sa continuam sa ne rugam pentru ea si Maya, cred ca e singurul bebe din odisee bolnav grav.

Va pup ...

Rodica Darius Filip
Poze
Video-cum a aparut un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Yaia fetitza mea a facut o cojita galbuie putin langa un ochisor si am curatat-o cu ceai de musetel...pediatra mi-a spus ca nu a fost curatata bine la nastere in zona aceea...nu stiu ce sa iti spun dar nu cred ca ar strica daca i-ai face baitza cu infuzie de musetel plus ca ii ramane pielicica foarte catifelata...incearca asa ca nu are ce sa-i faca rau si e un bun dezinfectant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Rodica, multumim mult de vesti. Asa simt si eu, exact cum ai descris. Eu inca ma rog sa-mi fie puiutul sanatos. Si sotul meu e baimarean si de asta v-am retinut... Oricum, ma rog in continuare pentru ei si pentru Nana si puiutul ei, ca si ei au mici probleme. Mai ales ca nici Nana nu a mai intrat de mult sa ne dea vesti.

Georgina, mersi de sfat. O sa incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ligeea, noi avem stokke explory. sunt ultra multumita.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by georgi_ana25

Am mai crescut si eu daca vreti sa ma vedeti...
http://good-times.webshots.com/album/561297488wkqEfl

georgiana si Andreea Cristina

ce micuta scumpica.sa va traiasca.
si ce tort,yyyyyuuuuuuuummmmmmmmiiiiiii

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by Yaia

Si acum o intrebare: lui Tudor i se cojeste pielea. Mai intai i s-a cojit pe manute, apoi pe picioruse si corp, acum pe frunte. Ii apare apoi piele noua si frumoasa, dar cojitele alea mici ma enerveaza teribil. Aveti vreo idee cum sa tratam fruntea? Ii mai dau pe picioruse cu crema de corp de la Weleda. Poate ar trebui sa incerc cu ea si pe frunte. Ce parere aveti?

eu am dat-o pe Ebonee cu un ulei gel de la johnson`s de care sunt foarte multumita,nu i s-a mai cojit pielicica deloc,dar o dau aproape de fiecare data cand ii fac baita.

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

luy, danielle02, Vladi va multumeste pentru urarile de ziua lui si va daruieste

amar, bine ai revenit, felictari pentru bebe frumusica si grasunica.

Andries, eu sunt nedespartita de lapte, am baut si in timpul sarcinii si beau si acum cam un litru pe zi. De curand am aflat ca laptele provoaca colici bebelusului, drept urmare am renuntat la laptele proaspat de vaca, am micsorat cantitatea si beau lapte pasteurizat cu cat mai putina grasime. Tu te mulgi si dai biberon lui bb? In feul asta iti scade productia de lapte, pentru ca bebelusul e mult mai eficient la piept, ti-l goleste in totalitate comparativ cu pompa.

urmychance, eu folosesc Sanosan cu panthenol pentru fundic si n-a avut niciodata iritatii. Ti-l recomand cu caldura. Daca nu reusesti sa scapi de iritatii, incearca Cutaden. Am o cunostinta al carei bebelus doar asta agrea cu succes.

andrruzza, ai niste copii tare frumosi. Sa fie si ascultatori si cuminti si sa va bucurati de ei.

ligeea, nu trebuie sa-l lasi pe bb sa adoarma la piept. Cand adoarme gadila-l usor pe obraz, ridica-l la verticala sa ragaie, trezeste-l. Daca ii dai si bibe se va obisnui asa si nu e bine. Am mers si eu pe varianta ta vreo cateva zile pana mi-am dat seama ca n-am cum sa produc lapte suficient atata timp cat ii dau completare. Spunea Sabina (parca) la un moment dat ca lactatia merge pe principiul "cerere si oferta". Eu l-am scos pe Vladi afara la 5 zile de la nastere iar la nici 2 saptamani l-am dus la munte. Sigur, era ceva mai cald dar daca il imbraci bine pe bb poti iesi linistita. Eu i-am luat carucior Inglesina Zippy (cel cu 3 piese) si sunt foarte multumita de el.

georgi_ana25, felicitari pentru frumusica ta crestina.

Yaia, si Vladi a avut cojite pe manute, picioare si frunte, i-am dat cu crema de noapte de la Sanosan si in timp i-au trecut.

Roxana, ma intrebai la un moment dat daca Vladi doarme cand il schimb... As vrea eu sa fie tot timpul atat de cuminte... Cred ca atunci era tare obosit ca nu dormise mai deloc cu o noapte inainte din cauza mucisorilor.

Noi suntem bine, am fost si ieri la doctor, Vladi nu mai e asa rosu in gat dar inca haraie. Continuam cu antibiotic, Panadol si Ambroxol inca cateva zile. Marti trebuia sa facem vaccinul de 2 luni dar il amanam pana dupa botez care va fi duminica viitoare pe 11 noiembrie. Sper ca de la antibiotic si Panadol sa nu faca febra dupa vaccin dar mai vedem. Important e sa se faca bine pana la botez.
In seara asta il cantarim sa vedem ce greutate are la 2 luni, la o luna luase in greutate 940 g (4.690) iar acum o saptamana avea 5.670. Il inscriu si eu in randul grasuneilor?
Pana acum cateva zile bebelusul meu se reglase cu somnul, se trezea doar o data pe noapte pentru papa si apoi adormea la loc rapid. Acum il chinuie rau mucisorii si se trezeste des ca nu poate sa respire. In periada asta am renuntat la stilul "spartan" de modelare a programului( dupa cum spunea Roxana) si ii dau de mancare cat de des vrea el, il tin mult in brate si il iau noaptea in pat dar de cand se va face bine instauram ordinea.

Va pupam si revenim cu pozici.

Andreea, de Vladimir Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Isi poarta cineva copilul un wrap?
eu una intentionez sa fac rost de-asa ceva, ca nu se mai poate, asta micu e la fel de dornmic de afectiune ca sor'sa

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput