Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (48)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Eu am luat minimen de la crido kids... acu' nu stiu cine mai importa in Romania.
Uite subiect aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99213

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

Salutareeee!
LEgat de contraceptie, poti ramne cu succes insarcinat si pana in 6 luni chiar daca alptezi exclusiv....prietena mea a ramas cand baiatul avea 5 luni asa ca...
Elyanne sanate multa la Mihaita, sa se faca bine
Noi am scapat fetelor de chinuit copilul.Asa cum va spuneam Eliana mea trebuia sa fie adormita pt. a i se cauteriza chestia de la funduletz..da eu una nu m-am luat dupa acel dr. si am mai cerut o parere la alt dr. din Galati de la Spiatalul de copii, tot chirurgie infantila care ne-a spus sa lasam copilul in pace ca e mica si asa ceva nu se face acum. Ce are ea la poponetz e o cicatrice de la scaunele explozive pe care le-a avut si s-o dam la funduletz cu Gidoflor, sa evitam constipatia si a urmarim daca mai creste si surpriza.....a dat inapoi si acum nici nu se mai vede
Sunt asa de fericita ca nu mai chinui copilul si mititica a scapat.
Asa da, mai rari dr. care nu se aventureaza din prima la cutit. Va dati seama cauterizam copilul degeaba...plus ca dr. ne-a spus ca si cauterizarea avea riscurile ei deorece fiind mica risca sa se infecteze de la pipi si kk ea fiind mica inca.
gata merg sa fac mancare ca doamrme fata.
Paula mamica fericita de Eliana Ioana
poze http://community.webshots.com/user/paulishta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

neatzaaaaaaaaaaa

am revenit...tre sa citesc ca ati umplut pagini si pagini si pagini....

a fost frumos la munte...m-am relaxat chiar daca am stat de dimi pana seara, am facut mititei, gratare, vin si alte destrabalari a fost frumos...dar frig si putina ceata.oricum mi-a prins bine aerisirea asta de creeeerrrr , edy a fost cuminte a stat la mama a si dormit peste noapte la ea si eu cu sotu singurei la noi acasa!

daca vreti sa il vedeti si pe mucea al meu la 7 luni poftiti sa vedeti cum isi plimba gagica AICI

MAI REVIN AZI...dar am si treaba.

pupici

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula75 spune:

Uffff asa-i cand te grabesti
Nidoflor ...nu ce am scris eu...si scuze pt. mancat litere...se vede ca mi-e foame..am inceput regimul pentru slabit si mi-e foame deja
Paula http://community.webshots.com/user/paulishta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Neata,

Noi mergem la dr azi.A inceput sa tuseasca de aseara din cauza mucusorilor.Si tusea a trezit-o din somn azi-noapte de cateva ori.

ELYANNE, merci de raspuns.Am vazut ca si Mihai e bolnavior, cam la fel ca Alexia mea, despre ce medicamente din plante vb???

Eu ii dau de 2 zile Osciloccinum, homeopata, am auzit numai de bine, creste imunitatea, insa deja la ea bola se instalase.

GHETUTE, noi am primit 2 perechi din piele , din alea scumpe(de peste 1 milion).Sunt k, nsa n-au talonete si eu pentru astea as opta.Un alt dezavantaj este acela ca nu sunt imblanite si de fiecare data ii sunt piciorusele reci.
I-am luat si o pereche de cizmulite, nu sunt din piele , dar in schimb sunt imblanite, tin de cald mai incolo.In privinta cresterii piciorului, eu folosesc o pereche de mai bine de 2 luni, si ii vin inca.De crescut ea, a crescut , dar piciorul nu stiu, ca-i vin....

CONTRACEPTIE, poti ramane insarcinata si fara menstruatie , dc alaptezi.Mai bine protectie.Eu am o stare de nervozitate, ca astept de ieri sa-mi vina si nimic.Mi-e o teama de mama, mama, ca nu sunt pregatita pt bb 2 dar nici pt un chiuretaj(n-am facut niciodata)Asa ca am cam imbulinat-o.Am fost cam inconstienta, desi m-am ferit cat am putut.Inca mai am sperante, oricum, cred ca azi imi fac si un test.

Altceva, Alexiei nu-i place piureul de cartofi, si e asa buun.N-am fortat-o oricum.E o nastrusnica in rest, n-are stare deloc, dinti nu i-au mai dat, nu merge nici acum de-abuselea si nici nu cred ca va mai merge, in schimb ar sta toata ziua in picioare.

TZUNA, tu te plangi ca Mariuca nu mananca?????Pai mananca...a lot....lot...

Va las , revin cu vesti, de la dr

Ciao

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Neatza si de la noi.

felicitari ptr noile cuceriri, dinti noi, mers in 4 labe, 2 picioare (bai da asta nu-i corect....), pipi la olita.

Vazut si noi poze cu Amalia razacioasa pe sub patut, si Matei in tron, cu Mihai care sta sa se ridice in pat si Andrei care probabil era deja in picioare in patutz, culori frumoase de toamna in gradina botanica si 2 fete cucuiete pe acolo.

Rares se ascundea de ma-sa in tarc, sub jucarii. In tarc am aruncat momentan tona de jucatii ale lui rares si din cand in cand il arunc si pe el printre ele. A si adormit acolo, atunci.

Lumi, daca incerci cu aparatori de san nu merge? Tb sa le accepte George de fapt.

Mai, ghetutze, ghetutze, dar io am vazut de astea mai grosute numai de la marimea 20 in sus, lu rares nu ii vin asa ceva ca is mari. Si pe linkul de la Eliana tot asa vad marimi. Voua va vin 20?

Mady, multa rabdare, se mai intampla si greva marului.... rabdare multa sau pauza cateva zile la mar sau incerci cu alt fruct.
Tzuna, io zic ca a mancat super bine Maria, Rares nu mananca atat niciodata.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

'Neata!
Pun si eu o cafea la bataie, sper sa va placa.
Maya ma solicita tot mai mult, e greu sa scriu pe forum cat e ea treaza iar cand doarme trebuie sa fac papa si altele. Seara dupa ce adoarme sunt epuizata, mai ales cand ma gandesc ca vine o noapte cu treziri. Asta e. Nu vreau sa ma plang prea tare, sunt alte fete carora sigur le este si mai greu, cu servici sau mai mult de un copil. Noroc ca am mai vorbit cu fetele pe messenger, altfel m-as fi simtit izolata.
Am vazut multe poze cu bebelusi frumosi, imi place tare mult sa-i vad cum cresc.
Pun si eu cateva poze noi de aici incepand, sa nu ne uitati.
Va pup, trebuie sa fug la piata.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

IA PRIVITI AICI UN BAIAT CARE NU A FACUT NICI 6 LUNI (FACEM VINERI) http://family.webshots.com/video/3015234460101726224eUTzzY

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Diana, sa imi spui te rog cand vin salopetele, ca sa vedem cum iti dau banii.

Mihaita 31 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

neata si de la noi.................

Mady nu te dispera....winnie are 8 luni si tot nu papa cum trebe.....zi a papatjuma de borcanel de piersica si mai mult isi facea gretaza si i-am dat 150 ml lapte pe cre l-a baut in somn ca inainte nu voia....si asa face de vreo 3 zile...legume dca ppa 100g asta de cand am incep cu legumele mai mult nu vrea si gata.....si dupa daca-i dau lapte doar in somn ca altfel urla ca din gura de sarpe.......masa de noapte vad ca nu o mai vrea s ca astept rbdatoare sa-i treca iar faza asta...........

Arissa super toate pozele cu cafele.....multumim si vazut si pozele cu Maya...frumoasa si mare deja.....

Vazut si Raresu care cazut in butoiul cu jucarele...si restul picilor....doamne ce copii mari avem......sa ne traiasca.....

Am mai vrut sa scriu ceva da am uitat....
Profit ca doarme gaza si fac ceva de papa.
VA

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 8

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput