Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (48)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Subscriu la ce a scris paxela, 2 medici chiar mi-au insistat asupra ideii. Eu iau deocamdata Exluton (inca alaptez).

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

crina pai de cand cu educatia fetei mele..m-am educat si eu...ca nu puteam sa-i cer ei ce eu nu practicam, asa ca ,,,acum imi atrage atentia daca ma vede ca mananc intre mese ...mai rau este daca gaseste in frigi vreo ciocolata, nu se lasa pana nu o arunca...miarata ca avem asa ceva in casa si ca ne face rau...LA EA A MERS LECTIA>>>NU STIU CVUM VA FI LA BRYAN...lui ii plac dulciurile si este mai incapatanat as putea spune ...o altfel de provocare.

maine parintii mei pleaca peste ocean la sora mea...ma gandesc la zborul lung pe care il au de facut si la cela 5 luni in care nu ii voi mai vedea...stiti de loteria vizelor pt sua? pana pe 3 dec se mai depun actele...
merg la culcare pa

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

neata fetele!
hai ca fac eu cafeaua.
mai am de citit cam 4 pag din urma si revin.
pana beti cafeaua avem poze noi de aici. iar aici si aici poze cu scaunelul!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ovulatia are loc cu niste zile (14 la un ciclu regulat de 28 de zile) inainte de venirea menstruatiei. Deci poti ramane gravida inainte sa-ti vina menstruatia.
Asa ca trebuie luate masuri de sigurnata daca nu vrei/nu vrei asa repede urmatorul bb.

Vazut bb Matei (de Ioana)... moooooam ce baiat mare ai Cel putin asa pare in poza... io compar cu gagalicile mele...

Ghete... eu sunt de-aia de iau 4 perechi de incaltari tot anul... da' bune. Asa am procedat cu Elena...
Eu am luat cat mai usoare si mai flexibile.
Imi plac de la Minimen: http://www.minimen.com.tr/k3eurun-eng.html ... da' nu le mai vad in site pe cele care mi-au placut mult la Elena... Poza aici
Am mai gasit incaltari mai ieftine (decat la Cridokids de ex.) la magazinul Unu (pe mosilor si in Titan am gasit io), am mai citi undeva pe forum ca este un magazin si in mag. Victoria... la etajul 3 (parca), langa scarile rulante... n-am reusit niciodata sa ajung acolo... sa vad ce si cum.

Asa.. despre noi... Mihai e din nou mucos si tuseste ... vad cum o dreg cu de-astea de plante si pompa de nas... Daca nuuuu, mergem la doctor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna dimineata!
Vreau cafea si vreau un somn lung cit toata ziua!
Am visat atit de urit azi noapte ca dupa ce m-am trezit mi-a fost frica sa ma mai culc..asta este...

ioana_radu sa stapineasca santos Matei atit scaunul cit si caciulita si tirlicieii...vad ca buni are timp si de tricotat si de crescut baiatul

foarte frumoase incalatrile alea de la minimen
mulumim pt link! Sanatate lui Mihai!

quote:
Originally posted by diana_jors

Subscriu la ce a scris paxela, 2 medici chiar mi-au insistat asupra ideii. Eu iau deocamdata Exluton (inca alaptez).

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

si eu stiu la fel si tot de pastilele astea stiam si eu pt perioada alaptarii.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

eliana te rog spune-mi unde ai gasit incaltamintea aceea de pe site. Ca nu ma descurc.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Salut!
Imi pare rau ca nu am mai intrat si am pierdut foarte multe discutii, dar George e pe cale sa devina un dintos cu 5 dinti.Si e harait si marait de ma dispera.Cel mai tare ma enerveaza ca nu papa.Se bazeaza doar pe san de vreo 3 zile.Ceea ce imi aduce aminte de alta chestie: ma musca de san.Nu stiu ce sa-i fac sa nu ma mai muste.Daca strig AU! rade si iar ma musca, daca il cert incepe sa planga.Dar sanii mei au ajuns foarte sensibili si cred ca mai am un pic si fac rani ca la inceput.
Va rog daca ati patit da-ti si voi o solutie ca nu mai pot.

Aaa si mai scrasneste si din dinti de ni se scoala paru'n cap

Asta am inteles ca va trece

Va pup si sper sa mai revin

George Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

buna dimi....am niste nervi de imi vine sa fug in lumea larga...deci azi e a treia zi knd nu mananca mar,dar azi nu a vrut nici lapte decat 100 ml si ieri pt ca eu am fost la fac si a stat cu tasu nu a vrut nici supa de legume leleeeeeeeeeee o iau rara...ii dau o pauza cu maru de vreo trei zilew si apoi incerc iar,dar dak tot nu vrea ce fac?????dak azi nu vrea iar legumele,ce fac??????? eu care speram ca nu o sa fac fite la cum a mancat in ultima sapt acum nu mai vrea......

ma duc la el ca e in pat si trage de carusel si cine stie ce mai face.....

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!
Ce vreme urata.... Cred ca iesim si azi putin dar e complicat cu umbrela, prelata pentru carut.... Poate se opreste mai tarziu. Am avut parte de un week-end plin. Am fost din nou in gradina botanica, am vizitat prieteni, rude...

Despre CONTRACEPTIE- inainte de 6 luni dupa nastere, daca alaptezi exclusiv, bebe mananca bine (nu trec mai mult de 6 ore intre supturi si zi si noapte ) nu poti ramane insarcinata. Metoda amenoreei de lactatie e mai sigura si decat contraceptia hormonala (care e sigura in proportie de 98 % parca). Dar cum nu prea poti respecta toate indicatiile:adica bebe sa pape numai san nimic altceva cred ca metoda e sigura pentru mai putin timp, in jur de vreo 4 luni. Exista contraceptive orale pe baza numai de progesteron care se pot lua in timpul alaptarii.

Despre dureri/schimbari dupa nastere- eu una ma simt f bine. Nu mi se pare ca s-a schimbat mai nimic (exceptand sanii minusculi si cu vergeturi si colacul de la burta). De uitat si eu uit mai multe lucruri decat inainte dar cred ca e si de la oboseala si pentru ca uit mai mult lucrurile carora nu le dau prea mare importanta... Despre GINECOLOG- am mers la 6 saptamani dupa si la 3 luni si ar cam trebui sa merg iar, sa vedem poate ajung inainte de sarbatori. La ultimul control inca aveam o rana pe col. Nu stiu daca s-a vindecat sau nu. testul papanicolau iesise bine.

Am vazut si eu poze cu bebei.... I-am vazut pe Rares ascuns intre maimutoi, pe gemeni....

Meniul Mariei ieri (in week-end e cam aiurea cu mesele ca trebuie sa le ajustez putin sa se potriveasca cu iesirile noastre.

2.00- 170 ml humana 3
7.00- 130 ml H3 cu cereale (3 masuri cereale la 200 ml lapte)

12.00 - 110 ml spanac su cartofi si piept de pui (tot cu bibe)

16.40- 160 ml H3 cu cereale (tot 2 masuri la 200 ml)

21.00- 160 ml iaurt cu banana (asta trebuia la 16.40 dar cum eram in vizita ...)

AZi: 4.00- 200 ml H3 cu cereale (3 masuri)

9.30- 100 g de banana cu para (cu lingurita si f frumos, nu-mi vine sa cred)

Acum se joaca pe covor cu o casuta iar eu ar tb sa lucrez....dar am intrat sa va salut si pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

MADYBULANCEA- Razvanelul tau e mult mai micut decat majoritatea bebeilor de aici. Lasa-l in pace ca va manca el. Mai sunt mamicic care au inceput diversificarea si de cate 1-2 luni si nu au inlocuit complet o masa. Multa sanatate si pofta de mancare lui Razvanel.

Mergi la inceput