Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by ramiha

nu sunt taiati calamarii, sunt tentacule intregi. O sa incerc cum a spus tu... si te anunt ce iese.

Hai ca azi sunt pusa pe intrebari:

1. De la vaccinul de vineri (Infarix Hexa) i s-a inrosit piciorusul pe o suprafata destul de mare in jurul intepaturii si e si putin umflat. Azi e mai rau ca ieri. E normal? Ar trebui sa iau masuri si daca da, care?

2. Ce ghetute luati pentru bebei? Ce marime si de unde? Eu am vazur ieri in carfur unele rosii...destul de simpatice, doar ca mi s-au parut cam inalte si un pic cam grele. Fiind destul de scumpe (nu mai tin minte cat exact, dar peste 1 mil), vreau sa-i iau de la inceput ceva ca lumea.

Raluca, mama Nectariei, 30.03.2007

la vaccin pune o felita de cartof de la frigider, sau de lamaie, si schimb-o la 30 min
despre ghetute... uni recomanda tari cu talpa dreapta si sa tina glezna, altiimou flexibili sa prmita piciorului pozitia naturala
eu am mers la ambii copii pa a doua varianta, cat mai moi cam mai lejeri si usori, marimea am luat mereu cat sa nu le fie fix
creste piciorul repede iar pretul peste 1 mil mi se pare exagerat, nu ii vad rostul , piciorul creste repede ii va purta maxim 3 saptamani, la varsta asta,
mai exista principiul orice dar sa fie piele in interior, la care iar nu vad rostul, ei sau incalati maxim 1-2 ore cat sa transpire sau sa se incinga in intervalul asta? corect e bine dar daca iti permiti , eu una nu, nu mi-as permite sa dau 60 -10 de ron pe pantofi la 2-3 sapt, iar cand cresc:D pai nici atat la cat de repede ii strica
nu pot zice si fimiu a avut dar nu am vazut mare diferenta intre cei de piele si cei normali

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

de cine se ascunde Rares ?

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 7 luni

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

buna seara

am intrat sa va anuntam ca am facut pentru prima oara pipi la olita
mama am vazut ca voi va incuscriti pai si cu mine nu se incuscreste nimeni?

Ana de MIRIAM RIANA(19 martie 2007 18 : 05)
POZE PRINTESA
VARSTA PRINTESEI
www.totsites.com/tot/miriamriana/journal/" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hihi, felicitari pentru olita!

ramiha: ghetute: eu i-am luat inalte pe glezna si mai largute ca sa ii intre piciorul mai usor, mai ales ca are inca obiceiul sa intinda varful piciorului

Draguta si Thea cu clopul

Acum sa ne laudam si noi din nou:
Alex s-a ridicat azi singur in picioare!
Deja de mai multe ori, a prins strategia ... initial in genunchi tinandu-se cu mainile de ceva, apoi o talpa jos si se impinge. ma mira cate a reusit sa faca in ultima luna...

Gata, ma duc sa fac baie pana doarme juniorul...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Felicitari tuturor pt progrese:olita, dinti, stat in picoare si ce o mai fi fost.

Vazut si poze de toate neamurile si ma bucur sa vad ca aveti timp sa va pozati bebeii si sa mai si puneti pozelel pe net.

eu ma vait tot timpul de lipsa de timp.
Asta este!
Am luat si reteta de la biky parca pt placinta cu brinza dulce...mama o face cam la fel parca doar ca puna foi de placinta in mai mult starturi ...de fapt 3 straturi de foi si 2 de brinza.

Ghetute eu i-an luat lui tudor din piele si interior si exterior si mai inalte, peste glezna, si cu talonet si cu talpa de talpa..adica nu moale..dar nici rigida..este usor flexibila ca nu stiu cum sa explic. Am dat 59 de RON ceea ce nu a fost mult deloc. Depinde de unde cumperi..aceleasi ghetute dar in magazin din buricul orasului costa aproape dublu. Cel putin la noi.
eu sunt de parere ca e bine sa le luam de piele pt ca sta mai bine piciorul decit in musama. Chiar si pt citeva ore.

Va pup.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Salutare fetili

Suntem iar in greva foamei......nu pot sa raspund mare lucru ca sunt iar distrusa...dar imi revin....sper maine

Gabdyd...da noua ne-a zis sa dam pana terminam tubuletele...pupam printesele tale, copilu tau romantic, si ochisorii frumosi de sub ochelari.....draguta foc micuta Julie

Laurmar...te asteptam cu drag acasa si te cred ca de abia astepti/....nu ne stresezi deloc

Pupam Nectaria ...ochisorii ei frumosi, Raresu disparut printre jucarele, Mariuca din natura cu mami si tati, gemeneii si Elena de Elyane, Diana.Jors felicitari pentru dintisoru nr 2...chiar ma ofticati toate cu dinti si noiii cand oare si pentru ridicatu in picioare, Thea creata si cu ligheanu in cap, primu pisu de Miriam de Anaanamaria,

Avem pozici multe aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

am uitat sa va spun ca de azi am trecut pe lapte de vaca + bineinteles tzitzik deoarece nu ne mai place laptele praf.
cateva zile si printesa mea a facut greva foamei din cauza laptelui praf asa ca am hotarat sa trecem la lapte de vacuta de tara bineinteles.

Ana de MIRIAM RIANA(19 martie 2007 18 : 05)
POZE PRINTESA
VARSTA PRINTESEI
www.totsites.com/tot/miriamriana/journal/" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

Dragele mele,

Hai sa va mai intreb cate ceva: ce stiti voi despre alaptat si contraceptie? In cazul in care alaptezi pana la 6 luni exclusiv si inca nu a aparut ciclul, credeti ca ar trebui sa se ia masuri suplimentare de protectie sau este 100% sigur?

In rest noi suntem tare bine. Am facut vaccin pe care l-am suportat destul de bine, iar ieri ne-a iesit si un dintisor. Iar cel mai mult m-am bucurat ca nu a plans deloc, matza mea. Sper sa fie la fel si la ceilalti.

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,stup

Multumim ca ne-ati zivionat pustii

lilidana - Carl inca e racit dar tot la faza aia e,tusit si curs nasucul dar de azi parca tuseste mult mai rar si nu -iam dat nimik,ba chiar l-am scos si afara zilnic.Cand esti racit aerul fresh face bine.Sper sa fie asa cum zic ei si sa-si formeze anticorpi.E pt prima data in viata mea cand sunt racita si nu iau nimik si curios nu sunt deloc ametita.
Ca aratam asa,sa stii ca nu fac nimik special,noroc de la ai mei.mama la 4 copii si arata destul de bine zic eu.Merg mult pe jos,il iau pe Carl afara si cate 4 ore,ma duc in centru si inapoi acasa,merg la innot dar mai mult pt distractie.
Te-ai speriat ca nu-ti mai dau bebeii,pai vrei sa ma cert cu Kitty pt Karina? Zic eu ca am destula rabdare cu bebeii,deci ma bag sa ti-l tin o perioada
pupici

Roxanici - dar in ce sta Rares acolo,e comic rau?Ziceai la inceput ca nu prea rade dar mie imi pare ca are o fata zambareata.

Am vazut pozici,mi-a placut fata romantica...pozele ce le-am vazut azi si cele din albumul de 8 luni parca toti bebeii au niste ochi asa mari....

Anamana123 - daca teama de cum va reactiona in avion te retine de a merge acasa eu iti zic ca va fi ok.Carl nu a avut nici o problema in avion,la decolare i-am dat laptic asa cum am mai auzit dar pe parcursul zborului eu mai simteam in urechi presiune dar el nimik.Eu am fost singura si ne-am descurcat.Ia cu tine jucariile care o atrag cel mai mult si probabil ca o parte a zborului o va dormi.
Cand am cumparat biletul mi-a trimis in mail inca o hartie cu lamuriri despre bebe,ai o centura care se prinde de a ta si pui bebele acolo la decolare si aterizare.Copilul se tine in brate,nu in scaun de masina.Pana la 2 ani parca nu se plateste bilet pt ei decat cam 30euro.Daca plange nu te stresa pt ca majoritatea calatorilor sunt adulti si la randul lor au copii...cam asta e

Si despre noi,maine face 7luni,ce a trecut timpul...Azi l-am cantarit si are cam 8.2kg dar am uitat sa-l masor,o fac maine.Sta in fundulet destul de bine dar cade cand se intinde in parti dupa jucarii.Sta in picioruse daca il sprijin de pat,face pasi dar nu multi...lenea e prietena lui Vorbeste intr-una,e din ce in ce mai dulce

Cam atat pt azi,va doresc o noapte linistita
papa

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by Cheburashka

Dragele mele,

Hai sa va mai intreb cate ceva: ce stiti voi despre alaptat si contraceptie? In cazul in care alaptezi pana la 6 luni exclusiv si inca nu a aparut ciclul, credeti ca ar trebui sa se ia masuri suplimentare de protectie sau este 100% sigur?

In rest noi suntem tare bine. Am facut vaccin pe care l-am suportat destul de bine, iar ieri ne-a iesit si un dintisor. Iar cel mai mult m-am bucurat ca nu a plans deloc, matza mea. Sper sa fie la fel si la ceilalti.

pup

din cate stiu nu e 100% sigur, ovulatia este inainte de ciclu si deci sanse de a ramane sunt si inainte de venirea lui propriuzisa, este riscant chiar , ca alaptand si nevenind poti ramane usor si sa nu sti
asa ca sfatul meu ar fi protectie

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput