***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (18)
Raspunsuri - Pagina 19
lbelciug spune:
Ella, multumesc frumos pt info cu doctorul. Daca te operezi, nu iti e teama de respingerea firelor? Si sotul meu e putin chel, daca ai observat cand ne-am intalnit. Zi-mi te rog mai exact ce tratament naturist a facut pt petele rosii. Mercic.
Merci pt filmult, Lavini. Probabil micutul e indispus de la dintisori. Sugestie pt cadou: o masina cu telecomanda!
Paflo, am uitat sa-ti multumesc pt explicatiile privitoare la aspectul scaunelor. Sarumana!
Gabiu, si eu am facut ieri pauza de para. Azi il trec pe mar.
Pitica, cum a fost proba?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
Alyna24 spune:
Dicarstea,
.Mailul pe de pe yahoo:alinafobl
Vali5, pai se mai face la 1 an vaccinul.Multam de aprecieri pt pitik.
Oricum sunt frumosi toti copiii.Anul asta parca a plouat cu copii minunati.![]()
Carstea, ma refeream la Bambino care e sus pe platou pe colt.
Pepsi.,pai...se poate?Dau mielul dar de Pasti, ok?
Noi am facut febra aseara 37.7 si i-am dat Panadol 5 ml.Aseara a dormit bine.S-a- trezit la 3 si apoi la 8.Insa acum are din nou febra si mai mare 38.5.I-am bagat un supozitor.
Ma duc sa-l culc un pic.Poate intru mai tarziu.Sper sa fie bine si sa-i scada!![]()
Am auzit si eu de fetita Teodora!Doamne, ajut-o!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
doxinu spune:
Multumesc pentru raspunsuri mamaici de capsunici!Insamana ca nu-mi ramane decat sa astept desi asteptarea asta ne omoara ca suntem cam in pom cu banii!Asta e ne-om des curca noidoar avem un ingeras de copil!V-am pupat ca ne pregatim sa mergem in parc!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by Pepsi
gravidutza, sper sa nu mai pun si eu paie pe foc, dar cum ii ziceam lui kay, se numeste realaptare, si este un proces, daca citesti franceza iti pot trimite info, sint si pastile care se iau sub supraveghere medicala. sint mame care adopta copii si ii alapteaza, este un lucru extraordinar
gata am terminat de crosetat mesajul, ma bag la somn, voi va treziti si miine iar am mult de crosetat!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Soniacamera lui dominic
camera lui david
Cum sa pui paie pe foc!!!?? Stiu franceza, asa ca, daca imi poti trimite, iti raman datoare. Iti trimit pe PM adresa mea de email. Merci mult.

Alina si
Mara (27 iunie 2007)
kay spune:
Alyna, de la vaccin a facut febra, nu? si Sonia a fost vaccinata alaltaieri, dar nu a facut nimic. oricum, pediatra mi-a dat sa-i dau Panadol preventiv, timp de 3 zile. si o masez cu o crema in locul injectarii, ca sa nu se inflameze/inroseasca etc. ce vaccin ati folosit voi? eu i-a facut infarix hexa, ca e primul. pana acum n-a fost sigur, dar acum ca a primit unda verde, le facem la 1 luna distanta ca sa ajungem si noi capsunicile vaccinate !
si daca tot vb de vaccinuri, voi faceti PREVENAR ? ca noi dupa ce treminam cu astea din program incepem Prevenaru. e tare util !
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
chiquitita spune:
Graviduta, mare dreptate ai. In general rudele socrelei au alaptat pana la "n" ani si tot mai aveau asa ca iti inchipui...Doamne ajuta de copii sanatosi si gura lumii sloboda!
Pepsi de abia astept si eu wrap-ul de la "mama wrap-urilor Liviana". Ieri am fost afara cu caruciorul si ca de obicei nu a vrut sa stea deloc. Urla ca din gura de sarpe de se uita lumea pe strada la noi, de patrca ii faceam eu ceva...chiar mi-era necaz cand vedeam bebei cu suzi intinsi in carut si a mea paraca era arsa cui fierul rosu. Efectiv nu mai puteam sa imping si la carut si sa o tin si pe ea, plus bagajelul aferent. Imi venea sa plang de nervi...
Doxinu si noi o asteptam cu disperare...
Piticasigogosica am vazut cum Cosminel se legana intr-un leganus (de la Gracco parca), care semana un pic si cu un scaun de masa (adica avea tablita aia in fata). Ai mai avut nevoie si de scaun? Banuiesc ca daca nu leganai puteai sa ii dai sa manance si acolo, nu? Ma tenteaza si pe mine dar nu stiu cat de util e...
Mami de Livia (08.06.2007)
cristalina spune:
Multumesc frumos pentru raspunsurile legate de branzica.
Eu i-am facut Mariei pana la un an din aia cu pastile de calciu...dar faceam din lapte praf.
Pepsi, una e ce e obligatoriu si alta ce fac oamenii. Pe langa faptul ca nu toata lumea care are masina stie ca trebuie sa-si cumpere si scaun de masina pentru copil. Unii sunt chiar amarati si nu au bani, alti nu dau importanta...O sa treaca ceva vreme pana se vor schimba lucrurile...
Graviduta, Oana...eu va urez succes, daca puteti sa alaptati din nou sa o faceti!
Cristinamaria, poate o sa vrea din nou sa suga...cine stie.
Mie imi e clar ca o alta sarcina ar fi periculoasa la mine. Insa pe langa faptul ca o sa-mi fie dor de mirosul lor de bebelusi o sa imi lipseasca tare mult alaptatul...ala putin si chinuit...dar este ceva deosebit.
Si asa de ciuda imi este ca sunt frichinite si nici asta mica nu vrea sa suga cum trebuie...offff
Am fost ieri la control, are 7,9kg si 70cm la 6 luni...Eu zic ca sta bine..ne-a zis sa introducem carnita si apoi galbenusul de ou.
A invatat sa se tina de picioare. Le ridica, se uita in okii lor si le povesteste...![]()
O distreaza foarte tare pentru ca da din picioare si asa are niste jucarii care se misca...:)))
Pupam mamicile de capsunici!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
mica0307 spune:
unde ati vazut stirea despre fetita si despre ce e vorba, ca eu nu mai inteleg nimic. Doamne
.
kid asa e, e destul de aglomerat si noi am asteptat destul de mult programarea. Vezi ca s-ar putea ca dupa sa va trimita si la ortoped la Spataru, tot acolo. Si la el e destul de aglomerat.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
ckristina spune:
kay, spune mi te rog ce vaccin e PREVENAR
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
Madi spune:
quote:
Originally posted by kay
si daca tot vb de vaccinuri, voi faceti PREVENAR ? ca noi dupa ce treminam cu astea din program incepem Prevenaru. e tare util !
oanade
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
Kay pentru ce este Prevenarul si in ce conditii se recomanda?
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)Asa creste Ana
POZE
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”