***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Tocmai m-a dat peste cap o stire legata de fetita de 2 ani si ceva a Lianei Stanciu, Teodora. Are cancer. Nu as vrea sa ma pedepseasca Dumnezeu, dar chiar nu se uita unde da cu parul??????????

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Graviduta si eu am citit acum.. Nu-mi vine sa cred...
Nu mai am cuvinte....

cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ancamari, cind l-am diversificat pe dominic mi-a spus nutritionista ca e mai bun ulei de floarea soarelui decit cel de masline ca in seminta de floarea soarelui se gaseste niste acizi grasi esentiali dezvoltarii celulelor nervoase, si cica nu e voie sa-l pui in mincare la inceput ca-si pierd aceste proprietati, si eu ii puneam lui dominic 1 lingurita de ulei floare soare dupa ce faceam pireul de fructe, dar nu chiar cind am inceput diversificarea, putin mai incolo...

arcadia, si puiutul tau e tare fumos, are niste ochi superbi! untul e f gras ptr copii sub 1 an, eu, nu i-as pune.

paflo, multumesc de raspuns, m-am uitat si am inteles ca daca de la inceput este asa si nu are o crestere prea brusca e ok, el a fost mare de la inceput, fratele meu are 1.90, eu am 1.70 sotul 1.84m tare frumoase pozele cu micuta

in legatura cu umidificatorul,cum spunea cineva mai intii trebuie luat un higrometru ptr a masura umiditatea(ca sa fie bine este intre 50-70)eu, am incercat mai multe modele, am ramas la unul care este ptr incaperi medii ca marime, NU are filtru(ca alea cu filtru aduna bacteriile in filtru si apoi le imprastie in camera), modelul ce l=am luat are farfuria in care se pune apa care merge la masina de spalat vase ptr curatire, este important sa aibe functia sa se stinga singur cind nu mai are apa ca sa nu ia foc casa, sa nu faca galagie mare, si eu am ales unul cu aer cald ptr ca ala cu aer rece racea in camera si nu-mi placea. sint umidificatoare speciale ptr bebei de la vicks si unele au si un recipient unde se poate pune medicament mentolat cind bebe e mai mare(dupa 2 ani) si ajuta la desfundare nas

mihamora, umidificatorul meu este cu aer cald, ca ala cu rece imi facea prea frig in camera

vali, imi spui si mie te rog numele medicamentului ptr dureri de spate?

cristalina, daca Romania este in comunitate acum nu este obligata sa introduca scaunele de masina? in franta, germania, austria, etc, scaunele de masina ptr copii sint obligatorii, ca si aici. e f bine ca-i pui pe copilasi in scaune

katiapam,multumim de aprecieri ptr camere noi ne-am luat casa abia acum 1 an, deci pina atunci dominic nu avea asa o camera, ca si noi am stat cu el in doua camere la bloc pina am avut posibilitatea sa ne mutam.

pitica, felicitari ptr dormit, al meu in loc sa-si scoata mese se pare ca si-a introdus una, si cica zicea asistenta ieri cind am fost la vaccin ca e normal ca suge doar sin, si ca e mai mare si ca nu-i ajunge laptele, si ca dupa 6 luni cind va minca va dormi bine.....pai si am intrebat=o de ce dominic la 3 ani jumate se scoala noaptea ca doar el maninca bine?! cica ar fi vina mea, ca il lasam sa vina la noi in pat

la multe lunisoare sarbatoritilor
la multi ani moko, multa fericire alaturi de familie

kay, mi-ai deschis interesul sa incerc si eu inelul ala....

sobi, imi pare tare rau ca ai probleme cu piticul, sanatate multa

chiqui, da o poti pune in multe pozitii, daca iti faci sau cumperi esartfa de 5m, in fata, pe sold, pe spate, cu fata la tine, in stil leagan....eu una nu mai plec niciunde fara wrap mai nou il folosesc si prin casa, cind vrea dominic mincare si david nu vrea sa stea singur, dar limitat ca nu vreau sa se invete mita sa stea calare pe mine toata ziua. e o scumpa Livia iti vine s=o maninci toata. uita-te la mine in albume este una intitulata wrap si=l vezi pe david cu fata la public

cristalina, iti raspund eu, dar nu din experienta mea ptr ca eu din cauza alergiei lui dominic la lapte nu i-am dat niciodata dar am prietene care dau la pitici, ele fac asa fierb lapte de vaca si cind e laptele cald pun 2-3 lingurite de iaurt simplu amesteca si lasa la racit si gata brinza, nu face decit ptr 2 zile ca sa fie proaspata, am o prietena care face cu pastile de calciu, dar nu stiu metoda

liviana, na ca te-am botezat, dau un miel eram convinsa ca esti Ibelciug, ca eu asa vad un I si nu un l mea culpa

ckristina, multumim de aprecieri, frumos ca ai pus tapet cu ursuleti in camera fetei. camera lui dominic e linga a noastra sus si cea a lui david e la demi=sol si la inceput si eu am dormit in camera de linga a lui david la demi-sol, abia de 1 luna m-am mutat din nou in patul mare"

david n-a facut febra de la vaccin, uraaaaa

alyna24, cred ca la mine te refereai cu filmuletul, asa este ala la care ma refeream eu era de la botez, cel de la ziua ta inca nu l=am vazut!ei gata si tu tre sa dai un miel

si eu am spalat haine azi, si am si gatit ceva f bun

ancamari, felicitari ptr prima supica

kay, eu aveam lapte si la 6 luni dupa ce am intarcat. daca te mulgi vei produce si mai mult lapte, vrei s-o alaptezi din nou?ar fi o idee f buna!imi aduc aminte ca sotul doinei ti-a spus ca i-a ajutat f mult ptr recuperarea baietelului faptul ca era alaptat!operatiunea se cheama realaptare, daca vrei detalii sa-mi spui, o poti pune pe Sonia la sin, adica e voie?ca efort?sau ii dai numa ce mulgi?

ella, de la operatia de ovar am avut 12 copcii pe toata burta ca si o cezariana, si cind am emigrat doctoresa cauta cu lupa si nu vedea unde am fost eu operata! la inceput arata urit, in primul an, apoi se face o dunga alba,si nu se mai vede nimic.oricum prin cite am trecut eu asa cu operatii si alte cele, vai nici nu m-as apropia de buna voie de o operatie ma emotionezi de fiecare data cind vorbesti de alaptat.....stai linistita ca isi va aminti ca l=ai alaptat, desi poate nu fizic, de ex cind ii spun lui dominic ca si el a supt ride si zice ca nu....si cind are bobo sau ceva fuga cu mina la mine intre sini

piticagogosica, multi ani inainte si fericiti alaturi de sotul tau

gabiu,sigur ii e rusine, nici nu stie ca sint sexi cu un bebe in wrap....ce stiu barbatii....lasa sa-si rupa spatele si miinile....ca azi imi zicea "pai cum sa-l iau pe david cu scaunul de masina si sa vina si dominic cu mine, si i-am raspuns pai eu cum fac cind il duc/iau pe dominic de la gradi si urc etajele cu scaunul de masina cu david grasun in el, si cu dominic dupa mine?

gravidutza, sper sa nu mai pun si eu paie pe foc, dar cum ii ziceam lui kay, se numeste realaptare, si este un proces, daca citesti franceza iti pot trimite info, sint si pastile care se iau sub supraveghere medicala. sint mame care adopta copii si ii alapteaza, este un lucru extraordinar

gata am terminat de crosetat mesajul, ma bag la somn, voi va treziti si miine iar am mult de crosetat!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Soniacamera lui dominic
camera lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

pepsi, sotul meu il cara pe bb cu cosul de masina peste tot ( chiar si in vizite). Chiar e tare mandru ( scaun de masina inca nu am luat pt ca asta merge pana la 10 kg)

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

Multumesc tuturor pentru urari!!!
prima mea aniversare in calitate de mamica "cu drepturi depline" s-a dus printre maraieli si termometre-pe capsunica al meu cred ca il deranjeaza dintisorii...asa am realizat cat de mult s-a schimbat viata mea in doar un an!Cu toate maraielile , acum e mai frumoasa!
aseara a fost prima data cand ne-am incumetat sa iesim la un restaurant cu Stefanut dupa noi, si, surprinzator, s-a purtat impecabil!
ufff, s-a trezit piticul..revin!

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

fetelor, acum am aflat si eu din matinal despre Teodora... mi-a zis alex mai multe, dar nu cred ca am voie sa zic... ideea e ca (nici asta n-am voie sa zic), dar s-au strans 70% din bani deja, intr-o singura seara ! deci cu asta nu e problema, dar nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat... micuta Teodora...

de indata ce mi se confirma cele aflate si am permisuinea sa dezvalui, o voi face ! nu pot sa spun decat ca sistemul medical din Romania a dat-o iar in bara !

si ma uitam la Alex ce greu ii e sa vorbeasca despre asta... acum m-a sunat ca vine direct acasa, nu se mai duce la repetitii (ceea ce e foarte rar) sa vada pe Soso...

DOAMNE, AJUT-O PE TEODORA, ASA CUM AI AJUTAT-O SI PE SONIA !

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Multumesc mamici pentru raspunsuri dar cu CIC-ul toto nu m-a lamut=rit nimeni!Adica la cat timp vine dupa ce depui dosarul?Io am optat sa ne vina pe cad.Asta influenteaza cu ceva venirea CIC-ului?Offf de ce le ia atat sa il trimita?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger

minunea noastra Stefan 13.06.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

carstea Noi o sa mergem la o ecografie de sold la dr. Stamate, la Medlife. Ni l-a recomandat Mica. Problema e ca e foarte aglomerat. Eu am sunat saptamana trecuta si am reusit sa ne programam abia pe 13 noiembrie.

doxinu Mie mi s-a spus ca in 2 luni de la depunerea dosarului intra banii,ca cica sunt foarte multe dosare de analizat si aprobat. Asa e la noi...

Imi pare si mie foarte rau de fetita Lianei, ma sa fie bine! Offf!!!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

am venit si eu cu cafelutza....

doxinu, mie mi s a zis de la directia muncii ca banii vin a doua luna dupa luna depunerii dosarului ; mie mi s a inregistrat dosarul de alocatie in septembrie(desi am depus cererea in iulie) si au venit in octombrie(postarita imi tot spune ca are cuponul dar nu are banii). dosarul pt indemnizatie s a inregistrat cu 1 octombrie si am sunat zilele trecute si mi s a zis ca pe 15 noiembrie imi vin pe card.
la mine e putin mai anevoios pt ca desi stau la 100 de metri de blocurile din pitesti, apartin de primaria unui sat vecin; pot sa spun ca a fost o 'aventura' sa caut postarita mea; cea veche isi daduse demisia si sediu fusese la ea acasa. de abea am aflat numele celei noi si apoi pune te cristina pe drumuri si caut o prin sate si comuna pe ' smarandita'(noua postarita).
o sa merg sa fac si eu cerere sa mi vina si alocatia pe card.

graviduta si eu m am lovit de rautatea celor din jur; am pierdut laptele la 2 saptamani si mereu mi se zicea 'nu se poate, cred ca nu vrei tu!', 'vai dar eu am alaptat 1,n luni' si tot asa.... eu ii las in pace; fata sa fie sanatoasa ca in rest toate trec.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by doxinu

Multumesc mamici pentru raspunsuri dar cu CIC-ul toto nu m-a lamut=rit nimeni!Adica la cat timp vine dupa ce depui dosarul?Io am optat sa ne vina pe cad.Asta influenteaza cu ceva venirea CIC-ului?Offf de ce le ia atat sa il trimita?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger

minunea noastra Stefan 13.06.2007

Doxinu la mine au trecut 2 luni si ceva (vreo jumate) de cand am depus dosarul pentru CIC si tot nu mi-au intrat banii. Eu am depus la sectorul 3, care e un sector mai "aparte" cand e vorba de dat bani. Se intarzie foarte mult. Cum spuneam si ieri, luna asta mi-au tras teapa si cu alocatia Anei, asa ca ce sa mai zic!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

POZE

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput