***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (18)
Raspunsuri - Pagina 20
kid spune:
mica Crezi ca ar trebui sa-i fac programare si la ortoped tot acum, sa nu mai astept dupa ecografie prea mult? In cazul in care nu ne trimite la ortoped, se poate anula programarea?
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze cu juniorul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
alynta27 spune:
Salutare!
La multi ani, Dumitru si Dumitrita!
Alina multa rabdare cu David!
Kay ma bucur cand vad ca postezi multe mesaje! Cred ca starea ta de spirit e mult mai buna!
Si noi am facut eri vaccinul de 4 luini! A fost putin agitat, dar aproape a trecut! Are 8 kg si e sanatos! O zi frumoasa!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
mica0307 spune:
kid ai putea sa incerci. Ca noi am asteptat 2 saptamani pentru programarea la ortoped. Ideea este ca la eco ne-a spus ca nu are nimic dar sa ne vada totusi si un ortoped. Ai putea sa te duci si atunci direct sa vezi daca poti sa intrii. Dar asta inseamna sa cam stai pe la usa dr cu bebe pana termina cu programarile. Ceea ce mie nu mi-a placut asa ca am facut programare.
LA MULTI ANI DE SF DUMITRU
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
piticasigogosica spune:
Buna si de la noi
Noi ne-am trezit la 10
asta dupa ce eu m-am trezit initial pe la 5,30 am alaptat,m-am dus langa sot in pat
apo am pregatit fata de gradinita.
Multumesc pentru urari Vali5,Pepsi.Azi am sa pregatesc o salata de somon afumt si paste aglio-olio-peperoncino.CUmpar prajituri si sampanie.Nu stiu daca el imi va aduce flori,fiindca stiu ca nu e genul,desi mi-ar placea,dar nu ma mai gandesc,noi sa fim sanatosi sa ne bucuram de copilasii nostri!
Cosmin aseara a facut febra 37,8 (la fundulet) nu ia-m dat nimic dar vad ca azinu mai are,dar e fff agitat si transpira.o fi de la dinti,de la raceala?!Iar iris ma adusese in pragul disperarii,a urlat cred ca o oara fiindca nu vroia sa faca kaki desi o durea burta
nu stiu ce-i cu stomacelul ei.
Paflo dulcica papusa ta.Avem pledulet de patut la fel!
Motannel ,merci
pe mine ma inspirat pozitia lui si l-am pozat ![]()
Pepsi uite ca s-a ragznadit cu somnul
azi noapte s-a trezit iar la 1,30 si 5,30 ![]()
Kay ,barbatii astia,apropos' de lesbiana ![]()
Liviana nu cred ca am inteles cum se prinde.Am incercat ceva dar nu e asa comod pt bebe.Unde ziceai ca gasesc instructiuni.pana una alta e mai fericit la mine in brate cu fata la laptop in timp ce va scriu 
Chiqui leaganul l-am primit de la nasi e graco si Cosmin e incantat in el dar nu mult timp.Deocamdata acolo a luat cele 2 mese,dar cred ca atunci cand va manca mai mult e mai comod scaunelul,in plus va creste si el si nu va mai incapea in el.Nu stiu ce sa zic...
Am uitat sa va spun,azi Cosmin a papat a-2-a MASA DE SUPICA,dar pasata.Sa fi vazut ce fata facea micutul ca nu stia sa inghita solid,imi era si mila de el.I-am pus si putin ardei gras.
lbelciug spune:
Pitica, uite aici: http://www.mobywrap.com/instructions.php instructiunile. Navigheaza si prin celelalte tab-uri de pe pagina. Necesita putin exercitiu, dar incet-incet o sa prinzi dexteritate. Succes!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
kay spune:
PREVENAR e un vaccin nou, antipneumococic. e tare bun pt pneumonii care se prind de astia mici cat clipesti ! altceva nu stiu, dati un search pe google, ca e mai sigur !
pitica, multi ani fericiti alaturi de sot ! si daca nu-ti aduce flori, nu-i da somon ! si nici peste d`ala oligofrenic, sau cum i-ai zis tu !
!
Sonia inca nu face caca destul de tare, masa viitoare primeste lapte fara lactoza ! am simtit nevoia sa va anunt si pe voi !
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
piticasigogosica spune:
Kai,merci, pai oricum nu-i dau somon ca n-am gasit
,dar ai dau si mai bun:salata de ruccola cu prosciuto crudo si parmezan si salata de ton.Si inca pastelea alea ogliofrenice ![]()
Hai mai ca daca nu-mi aduce azi s-o revansa alta data ![]()
Ciudat,Cosmin doarme de la ora 14....
ckristina spune:
fetelor, bianca a zis MAMMMAAAA; a mai avut ea cateva incercari dar nimerea MEME.s a auzit asa de clar!vai ce fericita sunt!!!
va pupam
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
Alyna24 spune:
Ckristina, felicitari pt primul cuvintel"mama"!David a tot zis "meme", "mama", "tat" dar altceva mai clar nu!![]()
Sper sa nu semene cu mine , eu care am ineput sa vorbesc aproape de 4 ani!
Pitica, LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE SOT SI COPILASI"!
Kay, am facut tot Infarix Hexa.Si....mi-a zis ca daca a facut febra la 4 luni, face si la asta!
Si a facut!
Acum i-a mai scazut febra dar e f marait!A urlat chiar de numai in brate l-am tinut!Acum doarme!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)