***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (18)
Raspunsuri - Pagina 21
piticasigogosica spune:
Alina24 merci 
Infanrix hexa la 4 luni?Noi am facut penta si hexa la 2 luni.Mititelul,o sa-i treaca!
Ckristina nu-i asa ca e minunat!![]()
Hai ca tot nu m-am lasat
si tot i-am trimis un mesaj asa ca as vrea trandafiri...sper sa tina desi el nu e omul subtilitatilor
.Parca vad ca zice aaa asta ai vrut sa zici.Cica barbatilor tre sa le zici verde in fata,dar totusi....si inca i-am batut si apropouri acum 2-3 zile.Nu ma las ![]()
...si mereu imi propun sa nu zic nimic ![]()
miniuta spune:
buna mamici si capsunici.
LA MULTI ANI! celor ce poarta numele sf dumitru si celor care mai sarbatoresc azi (moama, pitica ,ce chestii complicate gatesti tu acolo...vreau si eu, iam-iam).
noroc ca am citit ieri pe net ca azi e sarbatoare si am reusit sa spal si eu doua masini de rufe ce erau programate pe azi. faza buna a fost ca eram rupta, plecasem pe la zece jumate la club cu david, apoi am fost in oras ca sa ii luam cadou lui tati si am ajuns acasa obosita pe la trei jumate. in timp ce ma alcoolizam usor cu putin baileys va citeam si uite-asa am sarit ca arsa ca sa-mi fac treburile. cu tot respectul, tot a trebuit sa fac azi curat, ca ieri era prea tarziu si pentru asta. am reusit insa sa fac tort, ca maine avem musafiri - prietenii din copilarie ai sotului.
KAY eu am facut deja prima tura de prevenar saptamana trecuta. mi-a fost teama sa nu faca david febra dar nu a fost cazul. il repetam peste patru saptamani cand mergem iar la control si vaccin.
as avea si eu o intrebare legata de diversificarea asta complicata. voi cand introduceti un aliment nou il dati separat sau langa un alminent deja tolerat? eu i-am tot dat morcov lui david, il mananca cu placere dar acum nu stiu cum sa fac in continuare. multumesc anticipat de raspunsuri.
mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa
Alyna24 spune:
Pitica, poate chiar vei avea o surpriza.
Nici eu nu ma asteptam la cine stie ce si....a
aparut cu 5 trandafiri si un set de bijuterii.![]()
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
Miniuta, eu i-am adaugat langa morcovel urmatoarea
leguma+zeama de la supica.Si tot asa pana ajungeti la pireu.
Eu azi nu i-am mai bagat la blender decat pastarnacul,carnita si patrunjelul.Restul le-am pasat cu furculita sa nu se invete numai la blender.Si a papat cam 110 gr .
kay spune:
pitica, hai ca m-ai facut curioasa cu pastele oligofrenice ! ia sa ma apuc sa caut, sa vad si eu cum sunt ! cat despre mancare, al meu se jeleste zilnic ca nu-l hranesc corespunzator... pai eu daca fac mancare pt 2 zile, in frigider prinde viata daca n-o arunc ! adica mananca 1 data si gata ! plus ca eu n-am vazut mofturos mai mare ca el !!! aia nu-i place, legume nu mananca... parca e un adolescent rasfatat pe care daca l-as tine numai cu pizza ar fi extrem de incantat ! asa ca uneori renunt sa mai fac mancare si comand de la chinezi. si gata ! 2 crustacee si o caracatita si e fericit ! nu satul, ci fericit !
daca incearca cineva inelusul magic, sa-mi zica daca i-a placut !
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
cristinamaria spune:
Draga Kay tu despre ce inelus vorbesti!![]()
Acum imi dau seama ca Alex este coleg cu Liana! Nu pot sa cred ca iar este vorba de incompetenta unor medici!!
Mica uite aici: http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=190136
cristina cu
Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia
miniuta spune:
Alyna24, multumesc de raspuns.
inca ceva. ieri tot citeam ca azi si maine e sarbatoare. am sí eu un calendar ortodox trimis de mama si m-am uitat in el. in ala e trecut doar azi sf dumitru cu rosu, dar maine???? de ce spuneati ca azi si maine e sarbatore? da, stiu, am si eu o problema. sunt dusa-n cap...
piticasigogsica, eu ii tot spun verde-n fata berbantului meu sa-mi aduca trandafiri de cateva luni, si nika. asa ca mi-am pus in cap ca intr-o buna zi (dar curand) sa ma duc sa-mi iau eu un buchet mare si sa-i zic "vai, dragule, multumesc mult, cu ce ocazie???" ca vaz ca altfel nu pricepe. pana anul trecut nu-mi aducea prea des flori ca stateam cu socrela si vezi doamne, trebuia sa-i ia si ei. acum nu mai are scuze, dar tot nu-mi aduce. si eu sunt spurcata, il tot intreb unde sunt trandafirii aia. care trandafiri? aia pe care ii astept, aia pe care ai vrut sa-i cumperi...imi bat gura degeaba! in alta ordine de idei mi-ai facut o pofta de paste...cred ca ma duc sa pun si eu de o portie cu mult usturoi si ulei.
cine stie sa faca un nou capitol?
mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa
Pepsi spune:
nu stiam cine este Liana Stanciu, am citit pe stiri acuma si eu, sanatate multa la micuta, ma ia cu fiori de fiecare data vesti dinastea.....si-mi amintesc si pling ca viata este atit de scurta ....
alyna24, imi pare rau ca a facut febra micutul, de la vaccin nu? sanatate multa. asa asa, tu cu mielul, eu vin cu prajitura si ouala de paste...
gravidutza, ti-am trimis toate info pe mail, mult succes
kay, eu, am facut prevnar la amindoi copii
chiquitita, ai sa vezi cit de bine iti va schimba viata wrapul, al meu sta tare cuminte in carucior, dar cind e mult de mers prin magazine se mai plictiseste si el...cu primul copil asa era, urla ca din gura de sarpee pina pe la 6 luni, si aveam pe atunci un port bebe specializat, si=l puneam acolo ca sa pot impinge caruciorul
mica, eu am vazut pe net, in evenimentul zilei
madi, prevnar este contra pneumococului(meningita) uite aici
http://www.prevnar.com/con_index.asp aici se foloseste de mai bine de 5 ani
piticagogosica, distractie placuta
ckristina, felicitari ptr meme
fug ca ma cheama "datoria", in weekend este mare serbare de haloween
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Soniacamera lui dominic
camera lui david
Alyna24 spune:
Pepsi, deja suntem mai bine.I-am luat temp si are 37.1.
Deci e ok!![]()

lavini spune:
Ckristina, felicitari pt primul cuvintel, trebuie sa fie tare emotionant!
Liviana, Graviduta, mersi de raspunsuri!
Pitica, sa aveti o seara minunata, mul;ti ani in continuare, sa va bucurati de minunile voastre!Si da-ne si noua retetele alea ca suna tare bine!
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin