Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (44)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Ce repede s-au facut legumele alea! Nu ma asteptam. Nici nu va intrebasem bine ca le-am verificat si erau facute. Gata! De acum inainte asa le fac ca au si un gust bun tare si, oricum, zeama nu o dam separat, asa ca, de ce sa mai fac supa?
Am fiert o sfecla rosie, un dovlecel, un morcov si o jumatate de ardei verde, gras. Am pus la mixat 3-4 feliute de sfecla, morcovul, dovlecelul, si un picut din ardei si un pic de ulei de floarea soarelui. A iesit o bunatate care arata destul de dubios , dar pe care Thea a papat-o cu maare placere. Si ea arata cam in halul asta, dupa masa

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Avem si noi Poze de 7 luni

la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu

Varsta lui Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

quote:
Originally posted by elpower

Ce repede s-au facut legumele alea! Nu ma asteptam. Nici nu va intrebasem bine ca le-am verificat si erau facute. Gata! De acum inainte asa le fac ca au si un gust bun tare si, oricum, zeama nu o dam separat, asa ca, de ce sa mai fac supa?
Am fiert o sfecla rosie, un dovlecel, un morcov si o jumatate de ardei verde, gras. Am pus la mixat 3-4 feliute de sfecla, morcovul, dovlecelul, si un picut din ardei si un pic de ulei de floarea soarelui. A iesit o bunatate care arata destul de dubios , dar pe care Thea a papat-o cu maare placere. Si ea arata cam in halul asta, dupa masa

pentru tot !

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Intr-adevar dubios arata chestia aia..dar daca i-a placut fetii..sa-i fie de bine!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

BunA la tot stupul.

LA MULTI ANI DOINA.SA FII SANATOASA, SA AI NOROC CU CARUL SI SA TE OCOLEASCA NECAZURILE.

LA MULTI ANI CU SANATATE, BUCURII SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI.

CONDOLEANTE ALIONA PENTRU UNCHI.

Fetelor incep sa ma simt depasita de evenimente.nu mai reusesc sa stau pe forum ca inainte.Ca si baiatul lui Carmen94 si Victor are scene de dramatism in program cu trantit de jucarii, urlat si ...scena suprema aruncat iubita Suzi..si tine te nene....
Sanatate la bebeii si mamicile bolnavioare.
as mai sta dar deja maraie.nu prea mai doarme nici ziua, noaptea suge si al a3 juamte-4 si al 7 dimineata si pana la 10 nu ami adoarme.
gata ca se ingroase gluma.

Stefanyia ma poti suna dupa ora 18.E ok.

Va pup.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Ela superba Thea, asa murdarici e superfaina! o pup dulce, ce vesela e ea daca a papat bine!

Poze Radu
Filmulete Radu

Varsta lui Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Vazut Raducu..curat/murdar, vesel/trist, pus pe sotii/somnoros/dormind..si mai ales mincacios...mama-mama.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

quote:
Originally posted by doina.todor

Ela superba Thea, asa murdarici e superfaina! o pup dulce, ce vesela e ea daca a papat bine!

Poze Radu
Filmulete Radu

Varsta lui Radu

Multumim, dar nici Radu nu e mai prejos, in special in poza asta. Frumos foc, ce sa mai zic! Si cum a adormit! Mortal!

pentru tot !

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

intrebari scurte:
1. stie cineva care este diferenta intre lapte batut/lapte prins/iaurt/kefir?
2. de la ce varsta se dau la copii cele de mai sus?
3. stie cineva retete de cum se fac in casa cele de mai sus?

noi suntem bine sanatosi, vioi ca de obicei ..atat doar ca bestia mica mai nou nu vrea sa adoarma decat dupa 1 jumate noaptea...nu stiu ce sa i mai fac ..asa face de 3 zile ...am incercat sa nu il las sa doarma decat atunci cand nu mai poAte de obo, dar dupa 15 min de atipeala se trezeste fff fresh ....am incercat sa il "ferberizez"...dar asa un scandal a iesit de, daca mai incerc odatata, vecinii vor chema protectia copilului...si dupa 40 de min de alternari intre urlete si linistire copil...a mai stat la joaca inca o ora jumate ca nu vroia sa doarma..

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Kitty, si eu am aceeasi problema. Ne-am facut toate analizele, inclusiv nesuferitul de exudat faringean, dar inca nu stiu daca vom veni sau nu. In plus... nu am costum de baie, din motive de . Mai vedem.

"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."

Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Upiiiii
am fost ieri la control,totul este bine,bebe a crescut,am 10 saptamani de sarcina,mi-a dat sa-mi fac analizele si mai vedem peste trei saptamani cum stam;
Upiiiii,inca o data
pentru ca azi a spart si la noi primul dintisor;

Din pacate sunt si un pic suparici ,fiica-mea tocmai a cazut din nou din pat;de data asta era cu mama si cand s-a intors putin ea a si aterizat direct in nas;acum a adormit saraca de atata plans;asta e;

N-am citit nimic,ma apuc acum si daca nu se trezeste fiica-mea revin.

Rianna_stef mamica din nou(7 sapt)si de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
cel mai dulce ras

Mergi la inceput