Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (44)
Raspunsuri - Pagina 19
elpower spune:
Voiam, de fapt , sa spun ca recele atenueaza durerea de dintisori.
Stefanya, multumesc de raspuns. Imi amintesc ca ai spus ceva de meningita! Saracuta! Parca nu se mai termina problemele pentru ea....
pentru tot 

!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
flopici spune:
La multi ani Doina!
Cate un pupic si pentru Ana de Loradin, Maria de Val, David Matei de Luizas si Irene-Nicole de Sivma!

Felicitari pentru sot cu diploma!
Doina, cred ca pentru a-l dezvata de tine trebuie sa ai rabdare in primul rand. Si sa incerci , la inceput, sa fiti amandoi in camera, dar fiecare cu activitatea lui. Adica tu sa citesti ceva si el in patutz sa se joace.Si sa il lasi singur cate 5 minute, 10 minute si tot asa pana reusesti sa il lasi mai mult timp.Martha sta singura mult timp. Dar are mome4nte cand maraie. Si ma duc la ea, o iau in bratze , ne jucam, si iarasi o las in patutz. Si mereu are muzica - cutiutza muzicala sau radio.
Pentru dureri de dinti, nu stiu ce sa zic. Nu exista remediu, insa ii poti face durerea mai dulce, rasfatand putin copilashul.Cred ca deja ai facut asta.
Ieri am cantarit copilul de curiozitate si cu body si scutec pe ea avea 7.200 kg. Adica vreo 7 kg. Is multumita. Cata vreme mananca si pune pe ea si e energica...E din neamul meu..ca io manancam putin si eram slaba.
Intrebare: noi suntem inca la suzeta de 0-6 luni de la avent. Cea de peste 6 luni ii e mare, in sesnsul ca se loveste de nasuc cu ea. O fi vreo problema pentru dentitie ca are o suzeta mica pentru varsta ei?
Si ieri am trimis sotul la macelarie sa cumpere carne de vaca tanara si s-a intors cu carne de manzat, ca asa i-a zis lui macelarul ca se da la copii.
Pupam muciosii!
elpower spune:
La 18-19 grade, ne simteam si noi bine. Adica eu si fata, dar acum, de cand au dat caldura, sunt 23-24
. atunci n-am avut curajul sa stau si cu geamul intredeschis, dar acum l-am deschis, chiar si in timp ce dormea Thea ca aerul parea asa uscat, desi avem apa cu sare intr-un vas. Si nici muci n-a mai facut cat i-am tinut geamul intredeschis.
De cand cu gatul asta rosu, am reinceput sa incalzesc la baie. Acum nu mai e nevoie pt ca e destul de cald.
pentru tot 

!
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
Ce e carne de manzat?
Si ce voiam sa mai intreb? Am pus la fiert in abur, in stil clasic, adica strecuratoare peste cratita. Aveti idee cat se tin legumele alea acolo? Si o intrebare-intrebatoare: Oare oi reusi sa le ard si pe-astea? 

pentru tot 

!
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
flopici spune:
Manzat e puiul de vaca, inainte sa devina vitel. Asa i-a explicat macelarul priceput. Ca nici io nu ma pricep. :)
doina.todor spune:
ela manzat e vitel intarcat adica care nu mai suge de la mama-vaca, parca intre 6 luni si doi ani cand devine vaca su taur sau bou dupa pozibilitati. Adica carne de manzat e carne de la un asemenea vitel/vitica. Cea mai buna carne este carnea vitelului de lapte apoi de manzat apoi de vita adulta (cu speranta ca nu are mai mult de trei ani)
doina.todor spune:
flopici- o sa incerc cu Radu asa cum ai spus, multumesc de pont. Si spune-i macelarului ca e cam ciudat - puiul de vaca inainte sa devina vitel este fetus (adica in burta la mama-vaca). Nu te superi da ma supara "profesionisti" care habar nu au despre obiectul muncii lor si mai dezinformeaza si clientii. 
la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Radu
carmen94 spune:
Mihael@.............chiar daca prg.nostru e in regula eu tot nu reusesc sa-mi gasesc putin timp si ptr. mine.da, a fost super cu tati in concediu.mi-a prins bine mie si mai ales lui
.ptr.cam video nu pot sa-ti dau nici un sfat ca nu ma pricep si nici sotul...
Condoleante, Alionushca, pentru pierderea unchiului tau.
doina.......si eu il mai pun in tarc cu ceva jucarii pe langa el(i le schimb cam des jucariile ca se plictiseste repede),dar maimult de 20 minute nu prea sta singur.cand se plictiseste se ridica si incepe sa tipe.daca nu il bag in seama sau doar ii raspund din departari are o jucarie care zdrangane de iti face vraiste creierii si tot agita jucarica aia.daca nici atunci nu-mi fac aparitia incepe si arunca toate jucariile din pat pe parchet......bineinteles in tipetele de rigoare.l-am mai lasat sa si planga......dar tot degeaba...trebuie sa fiu acolo langa el.
nah!ca deja a inceput show-ul!!!!!!
FELICIT SI UN SARBATORITII DE AZI PE FUGA ca tare mai imi urla ....poate mai am timp sa revin azi.
Carmen si Darius
am crescut
gabi78 spune:
quote:
Originally posted by Kitty
Incerc sa termin mesajul asta numai de 3 ore, acum m-a sunat si prietena mea ca baietelul ei Remus (finutul meu) a facut alergie, crede ca de la nurofen. De la altceva nu prea ar avea de la ce, ca numai de o saptamana e diversificat cu cereale humana, aceleasi de o saptamana si altceva decat nurofen nu i-a mai dat. E destul de speriata, e tot plin de pete ca de urzici, il pazeste sa nu se agraveze!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
Kitty, nu cumva a facut vreun vaccin de curind? Asa a fost si Tudor, pare urzicat..pe miini si pe picoare si pe obraji. Sa mearaga la pediatru sau la alergolog. Ii poate da Zyrtec si Calciu si ungunet Advantan Milk.
Eu nu am descoperit de la ce a facut Tudor dar parerea mai multor persoane este ca de la vaccin. A patit si o prietena cu fetita ei la fel si tot cam la 10 zile de la vaccin.
Va pup sa fie bine.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
ddana spune:
Ela, si eu am avut dilema cu manzatul, panam-am lamurit: manzatul e o vita adolescenta!
"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii