Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (44)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Loradin: si noi suntem chinuiti de dintisori. Am incercat Calgel si Nurofen, fara prea mare efect. Si ieri seara i-am pus un supozitor de Novocalmin, care chiar l-a calmat si a dormit binisor, s-a trezit doar pentru papa si a adormit la loc.
MI-a zis o dr ca ea i-a dat copilului Romergan, desi e recomandat doar peste 3 ani. Ea zice ca i-a dat doza f. mica - 2 ml - si ca e f traumatizant pt copil sa nu poata dormi de durere, e de preferabil sa ii dea calmantul asta. Acuma... nustiu. Eu nu i-am dat Romergan, recunosc ca mi-e un pic teama. Sa vedem cum evolueaza ostilitatile. Dragos este foarte agitat de vreo 3 zile, a facut febra, are diaree, nu mananca... tot tacamul.

"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."

Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Ela - e vorba de Madybulancea.E ok ca nu ti/ai dat seama,eu am fost de vina ca am scris Mady pt ca asa ii zic,vina mea.
Cat despre Mousa,imi pare rau si sper sa fie totul ok

Loradin - cand are loc eruptia la dintisori poti sa folosesti tu orice ca nu face fata.Gelurile doar amelioreaza putin.Nu stiu din experienta,ca la noi dintisorii nu au de gand sa apara dar ce am intrebat la farmacii,ca si eu m/am asigurat inainte cu toate gelurile,dar ma pregatesc mai bine psihic( daca merge)

Ieri am fost la farmacie si m-am cantarit si verificat inaltimea si cand a iesit hartia cu datele e scrisa si o dieta cum sa pierzi 2,5KG in 15zile.Mie mi se pare interesanta,nu de/aia care te lasa sa mori de foame,o dieta sanatoasa.

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatza si noi, asa pe la amiaz...

De cand face turul camerei in 4 labe terbuie sa stau permanent cu ochi pe el, ca exploreaza orice - prize, colturile caloriferului, pe sub fotolii, cabluri ... asa ca nu mai am atata timp cat ma laudam inainte

pentru puiutii si mamica sarbatoriti azi

Pe scurt: ieri a fost cam matzait la mancare, cred ca ii iese al doilea dinte, ca altfel nu imi explic. Ii placea mancarea, dar dupa ce a prins odata tare de lingurita (mancare vreo 60 ml pana atunci) a inceput sa planga si nu l-am mai impacat cu nimic ... decat cu nurofen, pe care i l-am dat in ideea in care facuse si vaccinul.

A trecut cu bine de vaccin, a dormit noaptea... ma declar multumita.

I-am luat Nan2 si o sa facem treptat trecerea la el ... sper sa iasa bine.

Aliona: si eu stau cu geamul deschis si in tricou la 18 grade Cand am chef sa ma racoresc ies in tricou si la 14 grade Asa e felul meu, seaman cu tatal meu. Sotul meu in schimb, se simte bine numai de la 24 de grade in sus... Asa ca atata timp cat suntem amandoi acasa facem amandoi un compromis si stam pe vreo 22 de grade... cand e el singur sunt 24, cand sunt eu sunt maxim 20 si fereastra deschisa. Sa nu mai spun ca in bucatarie (unde intru numai eu) caloriferul e permanent inchis si geamul e crapat chiar si iarna. Alex e imbracat/dezbracat in functie de temperatura Probleme am doar la serviciu, unde tot restul biroului se simte bine la 25 de grade, si eu chiar iarna trecuta stateam in tricou!

de la mine si de la Alex pentru puii si mamicile bolnaviori. Sa va faceti repede bine. Si pentru Ela, asa, ca ne place noua

Am pus mancarea la foc asa ca ma duc sa n-o ard. Revin daca pot mai incolo

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Fetele care dati Nurofen - poate stiti, dar aveti grija sa nu le dati siropul pe stomacul gol!

Anca, de www.TickerFactory.com/][/url]" target="_blank">MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007

Mergi la inceput

nu, nu stiam, de ce?

"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Asa mi-au recomandat si dr pediatru si o alta doctorita.
Doctorii vostri ce v-au spus?

Anca, de www.TickerFactory.com/][/url]" target="_blank">MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007

Mergi la inceput

Mie nu mi-au spus nimic referitor la cum se da, inainte sau dupa masa. Doar ca "se da"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna fetelor! pentru toti sarbatoritii! Sa fiti sanatosi si fericiti!

Laina, eu iti spun cu placere unde am fost la evaluare, dar sunt din Tirgu Mures, nu din Bucuresti. Eu cred ca nu e cazul deloc sa-ti faci probleme, eventual incearca sa o stimulezi mai mult. Fiecare copil are ritmul lui. Eu am povestit aici ca am o finuta deodata cu Raul (adica cu 2 luni jumatate mai mare) care s-a dezvoltat mai greu din punct de vedere al motricitatii. Adica Raul la 6 luni mergea de-a busilea, iar finuta care avea deja 8 luni jumatate nu statea nici in fundulet. Ei bine, pe la 5 ani Raul era ca orice copil de varsta lui, iar finuta mea batea la sah copii de 8 ani, era o balerina grozava, a invatat sa inoate in doar 3 sedinte de inot, picta grozav. Asa ca nu va mai faceti probleme pentru ca unii demareaza mai greu.

Aliona felicitari sotului tau! Sa dea Dumnezeu sa aibe o cariera stralucita si sa va bucurati unii de altii! Cu temperaturile si imbracatul sunt foarte de acord cu tine, desi nu reusesc sa tin chiar sub 20 de grade, dar si azinoapte am tinut geamul de la bucatarie intredeschis (e oscilobatant) desi azidimineata erau cam 5 grade afara. Iar caciulita dupa baie n-am mai pus demult, cred ca de la mai putin de o luna.

Stefanyia, Aliona a spus nu la fluor. Eu i-am dat la Raul, dar numai de la 2 ani pentru dintisorii definitivi pentru ca era evident ca are o dantura slaba, in ciuda grijii mele. Nu stiu daca fac bine sau nu si acum ma tot interesez daca sa-i dau Giuliei sau nu.

Urez multa sanatate la toti bebeii bolnaviori si la mamicile bolnave, aveti grija de voi. Si noi avem niste mucisori, de se distreaza Raul si ii spune "Domnisoara Muciinceai"

Incerc sa termin mesajul asta numai de 3 ore , acum m-a sunat si prietena mea ca baietelul ei Remus (finutul meu) a facut alergie, crede ca de la nurofen. De la altceva nu prea ar avea de la ce, ca numai de o saptamana e diversificat cu cereale humana, aceleasi de o saptamana si altceva decat nurofen nu i-a mai dat. E destul de speriata, e tot plin de pete ca de urzici, il pazeste sa nu se agraveze!

Ddana, ce faci, mergeti la bazin la Alpha? Eu cred ca nu deocamdata, mi-e cam frica acum in sezonul rece sa o scot de la caldura de la bazin (38 de grade) in frig. Adevarul ca atat de mult am asteptat sa se deschida si acum.....nu stiu ce sa fac.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

quote:
Originally posted by loradin

tot eu,
Fetelor heeeelp!

Nu stiu ce sa mai fac cu ea.Plange de durere de dintzi de imi rupe sufletul.Afara de calgel,dentinox si nurofen stiti ceva mai bun? Sunt dispusa sa cumpar orice numai sa stiu ca ii mai alina durerea.Are niste lacrimi asa mari.Groaznic!!!!!

loradin
poze cu albinuta mea

Ai incercat sa ii dai un morcov intreg de la frigider? Sau are deja dinti cu care sa il rupa? Pe a mea o mai calmeaza, chiar macar un minut 2. Si ea plangea aseara asa si nu trecusera decat 2 ore de cand mancase. IOntr-o doara i-am facut un biberon si l-a mancat tot-tot. Nu inteleg nici acum de ce.

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

quote:
Originally posted by Selene

Fetele care dati Nurofen - poate stiti, dar aveti grija sa nu le dati siropul pe stomacul gol!

Pai io n-am stiut...si nici nu m-am gandit sa citesc prospectul...
Nici dr n-a zis nimik,numai de cate ori pe zi sa-i dau si atat...
Acum deja nu-i mai dau,dar cat i-am dat nu am avut grija sa fie mancat inainte.Da oare ce s-ar putea intampla...ca io la David n-am observat nimik ciudat....
Chiar o sa citesc prospectul,sa vad daca zice ceva

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput