Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (44)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Laina felicitari pentru Antonia si intorsul pe burtica. Nu te impacienta pentru ca toate le va face incet. Si al meu e mai lenes de felul lui dar asta e. Degeaba ii arat eu tehnici, chestii trestii nu se leaga nimic de el. Face doar ce "il avantajeaza". Nu se araste ci face ca Stefania . Daca doreste o jucarie la care nu ajunge, trage cearceaful sau cuvertura. E mai simplu. Si mai nou se cearta cu mine daca ii iau din mana jucaria preferata - telecomanda.

Laura_Oana si micutzule Edy va sa treaca mai repede raceala, fir-ar sa fie de viroze ca nu se mai termina odata. Noi cand am fost la vaccin, l-am pus pe sotul sa o anunte pe dr ca suntem in zona si sa ne dea bip cand sa intram, si am stat afara, nu in sala de asteptare. Deh...piticii mei de pe creier. Deocamdata am scapat. Sa vedem cat mai tine figura. Multa, multa sanatate va dorim, sa va faceti bine cat mai repede.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

pupici pentru bonaviori si de la noi!!! sa treaca cat mai repede !!!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

pupici pentru bonaviori si de la noi!!! sa treaca cat mai repede !!!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

pupici si pentru elpower ca si ea ne pupa mereu

pupici si pentru gabi ca sa treaca usor urmatorii 4 ani !

si mii de pupici tuturor mamicilor

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

multumim de urari

mie imi trebuie un robinet la nas ...curgeeeeee, asa ca am trecut la rola de servetele de bucatarie ( am sa mi-o leg de gat)

si cred ca....ii dau dintii si SUS!!!

la multi ani tuturor sarbatoritilor si sarbatorilelor de azi!!!

am vrut sa mai zic ceva..dar e intuneric rau la mine ..la nivelu de sus

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

tot eu,
Fetelor heeeelp!

Nu stiu ce sa mai fac cu ea.Plange de durere de dintzi de imi rupe sufletul.Afara de calgel,dentinox si nurofen stiti ceva mai bun? Sunt dispusa sa cumpar orice numai sa stiu ca ii mai alina durerea.Are niste lacrimi asa mari.Groaznic!!!!!

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Buna fetele!

LA MULTI ANI RADCARMEN, cu o mica intarziere!!!
LA MULTI ANI DOINA! de la noi si muuulta rabdare cu nazdravanul tau! si pentru el!

Si acum, bilantul la 8 luni, fara 3 zile: 7050 g (greutatea care ar fi trebuit sa o avem, in functie de cea de la nastere ar fi fost 7700), deci am cam ramas in urma..., cica vorbim foarte mult pt varsta noastra (mama, dada, papa, baba etc), sta bine in fundulet si in picioare, si avem muguri la dintisori, deci s-ar putea sa apara cat de curand. Pentru GREUTATEA MICA, mi-a zis sa ii dau mai multe fainoase (taietei, paine, biscuiti).
In schimb nu merge in patru labe si nici nu se taraste, dar asta nu e asa grav.
Ca idee de JOC - mi-a spus sa o invat sa faca 'bravo', si sa o invat sa arate becul sau orice altceva (ceea ce Timeea stie deja )
Si un sfat - sa evitam marile magazine in perioada asta, ca circula tot felul de viroze.

Na, ca am terminat si mesajul dupa 2 ore...
altceva nu mai stiu ce vroiam sa scriu...

bb-ii care au mai adaugat o luna si pe cei bolnaviori!

Anca, de www.TickerFactory.com/][/url]" target="_blank">MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007

Mergi la inceput

mi-am amintit ce vroiam sa te intreb Aliona: cum se aleg nanii de botez ... sau cine se poate numi nan pentru copil. Eugen vorbea la telefon cu un prieten de al lui care sta tot aici si ii spunea ca nu l-a mai chemat la botez ca a fost din scurt si are si 2 fete una de un an jumate cealalalta de jumate, botezul l-am facut si la 600km de aici, dar sa nu isi faca griji ca il ia de cumatru si ii da si colacii !!!

Eu acum ce sa cred ca de cate ori o sa isi anunte prietenii ca am botezat si aia or sa se planga ca de ce nu le-a spus din timp, ma mai fac cu cate o pereche de cumetri ???

Gata, va pup pe toate ! MA duc cu Matei sa ii inghet un pic nasucul !
Mancarea e gata... cine pofteste ? Am facut pui cu legume si smantana! Matei insa cand ne intoarcem ii fac niste bostanele de placinta cu un pic de ulei de rapita !

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

mi-am amintit ce vroiam sa te intreb Aliona: cum se aleg nanii de botez ... sau cine se poate numi nan pentru copil. Eugen vorbea la telefon cu un prieten de al lui care sta tot aici si ii spunea ca nu l-a mai chemat la botez ca a fost din scurt si are si 2 fete una de un an jumate cealalalta de jumate, botezul l-am facut si la 600km de aici, dar sa nu isi faca griji ca il ia de cumatru si ii da si colacii !!!

Eu acum ce sa cred ca de cate ori o sa isi anunte prietenii ca am botezat si aia or sa se planga ca de ce nu le-a spus din timp, ma mai fac cu cate o pereche de cumetri ???

Gata, va pup pe toate ! MA duc cu Matei sa ii inghet un pic nasucul !
Mancarea e gata... cine pofteste ? Am facut pui cu legume si smantana! Matei insa cand ne intoarcem ii fac niste bostanele de placinta cu un pic de ulei de rapita !

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

e ceva cu netul , ca eu nu trimit de 2 ori !!!

Imi da mereu eroare si imi spune ca nu pot trimite mesaje decat la 60sec. intervale intre ele

Scuze ! Sper ca asta sa ajunga numai odata !

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput