Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

felicitari pentru intors pe burtica la bb de Laina

pe Matei l-am vazut ieri incercand sa stea in 4 labute si dadea din fundulet! In rest tot nu stam in fundulet decat sustinuti, ca altfel dam cu nasul de pamant , ii place sa il tin in picioruse chiar daca i se mai inmoaie piciorusele !

noi in casa avem 20°C si inainte si dupa baie. As fi vrut dupa baie sa fie un pic mai caldut, dar nu se incalzeste si gata ... Am avut si noi 18°C pana a racit Matei si mi-a spus doctorul sa fac 20°C si sa tin in permanenta cana de apa pe calorifer. Si m-am executat !
Deci felicitari Aliona ca rezistati la 18°C !!!
Si felicitari si sotului !!! ... a fost multa munca si de acum tot multa o sa fie

Vazut si pozele din gradina botanica ... lebedele au plecat la iernat ?

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani cu sanatate si plini de fericire si noroc, Doina!

Felicitari Aliona pentru sotul tau. Dar 8 aaaaani a trebuit sa faca scoala? Ii doresc sa aiba o cariera stralucita pe masura stradaniilor sale de pana acum.

Multumesc inca odata pentru urarile de ziua mea. A fost cea mai frumoasa zi de nastere de pana acum si asta doar din "cauza" voatstra.

Paxela m-am distrat de minune cand ai zis la ce temperaturi ti-e bine. Parca il auzeam vorbind pe sotul meu. Si el, daca s-ar putea s-ar muta la Ecuator. Eu ma oparesc daca bag mana in apa lui de baie.
Noi avem in casa 19-21 grade si il imbrac cu un body cu maneca lunga si salopeta fara maneci mai grosuta sau cu body cu maneca scurta, bluzita i pantalonas si ciorapei. Caciulita numai dupa baie max 30 min si alea cu strigaturi ca nu o suporta. In rest nu ii fac mai cald pentru baie ca numai transpiram. Ne-am obisnuit asa si sper sa fie ok.

Loradin, LA MULTI ANI pentru ANA!!!
Din descrierile tale imi dau seama ca Vlad are cam aceleasi "jucarii" ca si Ana: reviste, cutii de crema, pachete servetele, invelis servetele umede etc.

Va doresc o zi buna si poate mai revin.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

da, stefanyia si eu cred ca depinde de zona si de fiecare doctor ! Insa daca ei recomanda lapte de mama pana la 6 luni... atunci cu faramituri si bucatele e un pic cam devreme de inceput la 8 luni!

ufff , nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu! Pana imi amintesc ma duc sa inchid geamurile din casa, ca acum stam amandoi in bucatarie cat se aeriseste.Dupa aceea Matei trebuie sa se joace singur cat eu fac de mancare !

Pupici multi si o zi cat mai linistita tuturor

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buan fetele,

mami si edy e raciti, avem nas infundat, muci, tusim si stranutam , de zici ca suntem la concurs ..care pe care... si pe mine m-a luat o durere de cap ingrozitoare..

iara ati scris pagini peste pagini , nu stiu daca pot sa citesc tot acuma

am intrat doar sa va zicem, cum suntem, sunt tare necajita..dar trecem noi si peste asta.

va tzuc si aveti grija de puiutii vostrii , pt ca io am avut dar tot am furat un pui de raceala si banuiesc ca de la cabinetul dr. , cand am fost la controlul de 7 luni.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La Multi Ani! Doina.Todor!!!! Sa fii sanatoasa si la punga groasa!

Aliona felicitari sotului..stiu ce inseaman munca asta de atitia ani..eu mai am 4!

Ioanaradu pai Tudor si maninca si face kk. Facea si de 3 ori pe zi, dar acum vad ca face odata..si muuuult! Aseara a scos spanacul mincat cu o zi inaite si puteaaaa...mama..de iti lua nasul!

Meniul dedimineata: fidea cu lapte. Rezultatul: mincat tot!

La prinza am intentionat sa ii fac sufleu cu dovlecel dar ramin cu intentia. Ca nu am brinza si nici iaurt in casa...si am incercat sa fac cu zeama de lamiie si nu a iesit nimic! Deci legumele sunt fierte..o sa fierb un ou si maninca asa legume cu galbenus. Sper! Ca s-a invatat la mincaruri alese..sper sa nu faca nazuri.

daca vreti sa scapati de Danonino: i-am dat brinzica facuta in casa cu fructe din compot! Puse in pahar de Danonino ca sa aibe impresia ca d-ala e. Si a mincat de a rupt! Ca ma innebunea mincind cite 2 borcanele d-alea mari..si asa ..nu ii mai dau. Dar 'mnealui e simnadicos tare...stie ca din anume castronel servese ciorba..din anume pahar iaurt..ma rupe!

Va pup.
isi face somnicul de dupa mas de dimineata si plecam sa imi cumpar ceva de imbrcat. Simbata mergem la un botez si eu ca dimensiuni sunt intre inante de a ramine insarcinata si dupa ce am nascut. Asa ca nu imi vine nimic! Sper sa gasesc o fusta, un pantalon ceva si saa scap repede ca nu cred ca o sa aibe piticu rabdare sa ma probez eu!
Va pup, mai scriu dupa-amiaza.Sper.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

DOINA
Sa fii fericita si tot ce doresti sa ti se indeplineasca
Va pe amnadoi

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 8

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

doamne da cat ati mai scrisssssssss

Cat mai am de recuperat si terorista mica nu ma mai lasa la calculator....cand ma vede ca intru in camera si nu o bag pe ea in seama incepe mataiala.....

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 8

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Stefanyia, despre care Mady e vorba? Stiu ca ai spus, da de azi dimineata incerc sa-mi amintesc si cred ca am neuron in greva. De Madybulancea, Mada_rozz su de Madmat? Ca ma interesa ce mai face "Mousa mic de mami" ca ultima dfata cand a postat facuse febra side atunci nu mai stiu sa fi intrat. Sau ma insel? A mai intrat? E o varza in creierul meu, asta daca mai e la locul lui, ca nici de asta nu mai pot fi sigura.

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laina

deeeeci...tocmai ce s-a intors de pe spate pe burta!!! si a scos si mana de sub ea!!!!

Pai vezi? Si tu te mai plangi de ea. Na ca ti-a demonstrat ea ca nu are nevoie de evaluare!!!

pentru tot !

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laura_oana

buan fetele,

mami si edy e raciti, avem nas infundat, muci, tusim si stranutam , de zici ca suntem la concurs ..care pe care... si pe mine m-a luat o durere de cap ingrozitoare..

iara ati scris pagini peste pagini , nu stiu daca pot sa citesc tot acuma

am intrat doar sa va zicem, cum suntem, sunt tare necajita..dar trecem noi si peste asta.

va tzuc si aveti grija de puiutii vostrii , pt ca io am avut dar tot am furat un pui de raceala si banuiesc ca de la cabinetul dr. , cand am fost la controlul de 7 luni.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

si pentru mami si Edy raciti! Sa va treaca cat mai usor! cabinete medicale!!! D-asta prefer eu sa vina acasa dr, daca o gasesc.

pentru tot !

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput