Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

roxanici! specia taratoarelor?! vaaai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Neata fetele!

Multumesc de urari si va doresc si voua numai bucurii si o viata cat mai frumoasa! - mi-ati luminat dimineata cu urarile voastre, inca o data MULTUMESC!

LA MULTI ANI RADCARMEN! LA MULTE LUNISOARE SI MULTA SANATATE SI SA CRESTETI MARI SI CUMINTI CA FRUMOSI SUNTETI TOTI! PENTRU BEBEII CARE MAI ADAUGA O LUNA LA VIATA LOR!

Aliona felicitari sotului tau! Sa dea Dumnezeu sa aibe o cariera stralucita! si pe buna dreptate te mandresti cu el!
18 grade, brrrr, eu incep sa functionez deabea dupa 24 ca reptilele, dar incerc sa nu il fac si pe Radu friguros ca mine si pastrez constant in casa 23-24 grade ca mie mi-ar place 26-28 dar acu nu mai sunt eu pe primul loc ci puiul meu!

cria_bv - Vlad agitat si sa ii treaca motivul de agitatie oricare ar fi el ca eu sunt in aceeasi situatie si tot am zis ca sunt dintii de pe la 4 luni jumate (adica agitat, marait, balutze de parca are robinet la guritza) da vad ca nimik, daca seamana si la dinti cu fratele meu ( ca in rest zici ca e al ui si al sotului meu) s-ar putea sa ne prinda un anisor pana iese primul dinte.

karla32 - si noi avem masa la 2.00-3.00 si am incercat si eu cu ceai vreo saptamana da dupa ce nu am dormit eu ca se trezea saracu de foame din ora in ora am intrebat doctora si mi-a spus ca din punct de vedere medical nu ii face rau daca ii dai sa manance noapte si m-a intrebat daca eu nu ma trezesc sa mananc noaptea daca mi-e foame? si mi-a recomandat sa continuui sa ii dau lapte ca pana la urma o sa renunte el cand va fi pregatit. Asa ca eu ii dau noaptea sa pape si pana dimineata nu mai avem probleme.

Despre noi - ne-a mai trecut raceala la amandoi adica amantrei ca si ta-su era racit, eu am ramas cu tuse ( bronsita de fumator, asta e daca fumez), Radu cu muci, ta-su cu nimic desi si el fumeaza ca un turc. Matzait la marea arta, deja isi diversifica modalitatile de ecscrocherie sentimentala adica nu mai plangem numa asa simplu, can o vede pe mami urla dea=dreptu, apoi se opreste isi lasa capul intr-o parte si ridica manutzele si zice mama-baba-mama-baba. Va dati seama ca ma topesc si s-a prins golanu' si ma exploateaza la maxim, iar mie mi-e drag.
In rest bine, mishunam prin toata casa, de preferat unde nu e voie, cea mai buna jucarie e mami, de mancat nu ne mai omoram ca nu avem timp ca trebuie sa stam in picioare, sa mergem in patru labe si alte treburi mult mai importante decat plictisitorul mancat.

Revin cand pot ca acu urla datoria dupa mine, am fugit...

la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu

Varsta lui Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna dimineata tuturor!
Nu am reusit sa mai intru aseara asa ca acum recuperez

quote:
Originally posted by magdutah

gabi ... am o nelamurire: daca spunea sa nu ii mai dai gris , de ce iti spune sa ii dai supa cu galuste ? Galustele eu le fac cu gris, voi ?

Magda Matei 9.04.2007

Da..exact nu-i da gris , da' da-i galuste..care au si gris si albus de ou??????????????

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by elpower

quote:
Originally posted by biky

Elpower...parca tu ai intrebat de cand se da Milumil 3....Deci, pana la urma, daca scrie din luna a 8-a, pot sa-i dau de la 7 luni?

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Am inteles ca Milumil 3 e mai neplacut la gust si, ca atare, mai greu acceptat de copii. Cred ca am citit pe alt forum ca ii recomanda dr unei mamici sa ramana pe 2 chiar pana la 10 luni. Daca puiuca se satura cu 2, de ce vrei sa il schimbi?

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

eu intrebam...si i-am si dat dar trebuie dat cu tetina pt lichide mai groase ca se face gros ca si cand pui cereale...pt ca e cu cereale si fructe...si are gust de ananas....ala Winnie i-a placut nu a facut mofturi dar tot asa se trezeste la 3 sa pape si de la el.....
Deci nici o rezolvare...si ma enerva ca se faceau cocoloasse daca puneam apa prea calda in el si treb sa-l strecor......ca se facea ceva asa ca si cand fierbea mama cand eram mica ffaina pt apret.....

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 8

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Laina,lasa fata in pace! O sa le faca pe toate de ai sa duci dorul ,,cuminteniei" de acum! Si e nascuta si pe 3 mai! E mititica inca! Bubulica al meu nu se rostogoleste si nici nu da semne ca s-ar ridica in patru labe iar altii alearga deja ba de-a busilea, ba in premergator. Daca am incercat eu cade in nas ca nu stie ce sa faca cu mainile. Are poponeatza grea, ce sa-i faci!

Antonia si mamica zapacita

Luca, dragostea mea

Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,stup

Am tras/o cu maseaua care am scos/o...m/a durut pana ieri si inca mai doare putin.Am avut un chistulet acolo si nu stiu de ce a durut asa tare.Imi dadea stari de lesin,ameteala...dar acum sunt mult mai bine.

Lilidana / sa stii ca mie tot nu-mi trece cand ma gandesc ca voi aveti 6 dintisori!Dar imi aduc aminte cand te plangeai cum te "chinuia" Davidutul cu trezitul des noaptea,scancit,....Da poate pui si pozici cu Davidutu dintosul
Ma intrebai daca mi/e dor de DK,hmmmmm...nu prea,mi-e dor de Klaus dar de tara nu inca,nu stau asa mult aici dar de Ro mi-a fost tare dor pt ca aici e cam toata viata mea.
Sa-ti treaca de tot starea asta urata

Magdutah / felicitari pt micutul crestin! Ii doresc o viata lunga si frumoasa!
Citeam ce spuneai tu ca ti-au recomandat medicii acolo si eu credeam inainte ca Germania si Danemarca sunt doua tari apropiate la gandire,de fapt citisem la mamicile mai mari si o mamica spunea cam aceleasi lucruri pe care mi le recomanda si mie.Probabil depinde de zona tarii.
In DK se recomanda de la 6 luni mancarea blenduita cat mai putin sau pisata cu furculita.De la 8 luni e bine a i se da bucatele de paine cu diverse,legumele de la 9 luni fierte si nepisate...

Fluor - am intrebat si eu dentista si mi-a zis ca nu e necesar a i se da dar daca incepi trebuie continuu,dar asta s-a mai zis aici

Aliona / felicitari sotului! Parca tu ziceai ca e stomatolog,deci sa ne informeze cum e cu fluorul
Auzi,da voi v-ati nascut intre ghetari? Pe cuvant de nu ma ia frigul si pe mine cand spui cum faci,deci aduci bebele dupa baita in camera cu 18C,doar ca inchizi geamul...wow

La multi ani la toata mamicile care si-au sarbatorit ziua,La multi ani la toti piticii care au mai facut o lunisoara,numai bine si sa aveti parte de tot ce e mai bun!

Loradin - cand am citit mesajul si ai scris ca are Ana 8 luni m/a trecut un fior,am ajuns deja la 8luni...

Mady / am vorbit ieri cu ea,sta separat de bebe dar il viziteaza zilnic,e bine dar am inteles ca inca are nevoie de odihna multa,ciudata boala...

Carl / nu merge in 4 labe dar daca il tin de manute face pasi,ii place din ce in ce mai mult sa mearga,vorbeste toata ziua,rade toata ziua,...

Martutza / cred ca te sun diseara,sper sa nu prind vreun moment prost cand doarme Victor.Cred ca cel mai bine iti dau un mesaj inainte.

Gata ca scriu rar dar mult
O zi buna va doresc!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

matei nici macar tarator nu e ... el e mergator. daca il ridicam in picioare, da sa fuga. sta in fund ... se mai ridica si el in fund, uneori, dar nu tot timpul.
Laina stai linistita, le va face pe toate la timpul lor, de fapt al ei.

Gabi ziceam de matei ca alaltaieri si rasalaltaieri a mancat in nestire. ei bine ... ieri a mancat numai la 9.30 si la 17, in schimb a facut kk in nestire, si pt celelalte zile cand a bagat ca spartul.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

deeeeci...tocmai ce s-a intors de pe spate pe burta!!! si a scos si mana de sub ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

La multi ani, Doina

Anaalina, voi sunteti cu Canon si al meu sot are o fixatie cu Panasonic, la fel si prietenii, il las pe el sa decida, ca il pasioneaza subiectul

Laina, fii pe pace draguto ca e inca mica fetita, nu te impacienta de pe acuma..pai Stefi la 7 luni si o saptamana nu se ridica deloc in patru labe,doar se roteste pe loc, sta ca broscuta si cand vrea sa aduca o jucarie mai aproape trage de patura sau de cearsaf pana ajunge jucaria la ea seamana la lene cu ta-su

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

cand m.am dat si eu din pat mai devreme, Matei al meu se trezeste la 9 . Si cat a dormit el eu am citit pe net diverse si nu am facut nici ordine , nici mancare ...

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput