Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

neata'
in primul rand LA MULTI ANI DOINA!!!! SA FI SANATOASA,VOIOASA SI DEVREME ACASA!

in al doilea rand urez fetitei mele dragi care astazi implineste 8 luni multa, multa sanatate si as vrea sa-i mai spun ca o iubim din tot sufletul nostru!!!!

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AU MAI ADAUGAT ASTAZI O LUNITZA!

Si acum sa incep:
iunita-habar nu am ce studii ai insa ai un talent fantastic in a povesti si nu cred ca este tarziu sa te reprofilezi.Mi-ar place sa aud ca ai un job la revista Catavencu.Draga mea,nu sunt singura care iti spun ca imi luminezi ziua cu pataniile tale.Esti plina de haz(vorbesc de spiritul tau vesel pe care ni-l daruiesti atunci cand avem nevoie)si ar fi pacat sa nu ti-l cultivi.

Da Iunita, vorbim de aceeasi albinutza.Partea aceea fasnitoare se desprinde(nu singura) si se poate manca.Acum...sincera sa fiu nu stiu ce sa te sfatuiesc.De ce? Ana,dupa ce a mancat aripioara,a doua zi am gasit-o in picioare in patutz.Cred ca-ti imaginezi ce emotii m-au luat.Se pare ca a prins aripi...sa aibe vreo legatura cu cea mancata? Glumeam!!! Si Ana adora albinutza insa....a preferat s-o manance(poate de drag?)I-am scos-o din meniu!!!

Despre imbracaminte-pentru ca nu mai sta o clipa locului prefer sa-i pun dresuri groase peste un body cu manaca lunga,In partea de sus ii mai pun o bluza mai grosutza cu manaca lunga.Seara,pt ca la mine in casa e groaznic de frig ii pun o pijamaluta groasa si caciulita(doar cand o spal pe cap)

Despre jocuri-nimic nu o distreaza mai tare decat sunetele ciudate scoase de mami.Nu exista jucarie mai distractiva decat mami.Adora sa facem cucu-bau,sa ma fac ca stranut din tot corpul,sa dau cu mingiutza de pamant si chestii de astea...

Despre meniuri- papam servetele,capacele de la cutiile cu crema,reviste.Cred ca pana la urma le bag in blender si i le servesc.
Eu una am ramas montata pe piureul de fructe ,pe supa si cereale.Nu stiu ce as mai putea schimba.Am incercat si spanacul insa daca azi l-a mancat maine nu ia mai placut.Toane nene....
Acum ii mai ies doi dintzi de sus(de ce or iesi astia ca fratii nu stiu,cate doi, cate doi)Probabil ca realizati ca si intensitatea durerii e dubla.Nu am cu ce sa o ajut.Gelurile sunt apa de ploaie iar nurofenul nici nu isi mai face efectul.Ieri nu a mancat nimic afara de lapte.Nu suporta ca linguritza sa-i atinga gingia.Am renuntat !!! Era clar ca durerea nu o lasa nici macar sa guste.(asta dupa ce m-am chinuit sa le prepar)Parca e un facut! cred ca de acum sarbatorim lunile cu cate o pereche de dintzi.Avem deja patru dintzisori cu care o muscam pe mama de fatza(cica ma pupa)

Despre vorbit-fetelor nu va ingrijorati.Eu i-am repetat mereu "mama" si nici macar nu ma baga in seama.Dar iata ca intr-o zi...fara sa ne dam seama am auzit in aparat un "mama" clar.De atunci ,de cate ori ma vede ca ies din camera ma striga(e o smechera fara pereche).Acum lucram la "tata".Sa vedem ce-o sa iasa si mai ales...cand o sa iasa.

M-am intins.Am atatea sa va povestesc incat ma tem ca nu mi-ar ajunge o zi intreaga.

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

neata stup!

La mai multe lunisoare si sarbatoritilor de astazi !!!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani, Doina.todor!

Felicitari pt. sot de Aliona!

Roxaniciule te faci asteptatat deci? Bineeeeee.... data viitoare...

Sunt pe fuga... Pupam... ma intorc la ale mele, am de lucru, de calcat, de facut mancare la teroristi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

eu tot caut ce se spune de zymafluor. Deja ma doare capul .

In orasul unde am nascut ne-au spus ca nu se recomanda sa se dea fluor, cica era deja in apa potabila cantitatea necesara. Daca ii dai mai mult se topesc dintii. Va spuneam parca ca a venit la cursurile de pregatire un medic stomatolog. Acum am schimbat orasul , am schimbat si medicul ... (uite ca imi veni o idee... sa ma duc la dentist sa il intreb ce parere are !!! desi asta o sa dureze) . Deci revin, cand am fost la medic luni mi-a spus sa nu ii mai dau copilului doar vitamina D simplu ci sa trec pe Zymafluor, caci asa se recomanda de la 6 luni ca sa aiba dintii frumosi. Eu am facut ochii mari si i-am spus ca in Kiel nu mi-au dat voie caci este deja fluor in apa ... la care el a spus: aici nu este. Acum nu reusesc sa gasesc pe net daca intr-adevar este fluor aici sau nu !!!
In schimb tot gasesc pareri pro si contra la acest zymafluor ... si nici ca ma pot hotara ce sa fac. Deseara trebuie sa fac sedinta cu sotul sa ne hotaram ce facem !

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Buna dimineata!
Am cafeaua facuta de ieri, azi doar o incalzii. Ma sculai eu cu un gand uitat prin cap de azi noapte, dar nefructificat din cauza de ramoleala mare. Asa ca Sa traiasca sot de Aliona si taticut de Ilincuta draguta! Sa auzim numai de cazuri cu final fericit, ca mult a mai muncit sa ajunga aici! 8 ani!!!

lA MULTI ANI, DOINA! sA FII FERICITA SI SA PETRECI O ZI MINUNATA!

La multe lunisoare sarbatoritilor zilei de azi!

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Magdutah cu dureri de cap si sa va dea Doamne-Doamne gandul cel mai bun pentru Matei!

pentru tot !

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna dimineata!

La multi ani, Doina! Sa ai parte de tot ce este mai frumos si mai bun pe lume! Sa fii fericita si iubita!

Ana de Loradin! Sa fii sanatoasa si voioasa!

Intru si eu sa mai dau raportul, ca in rest sunt in urma rau! De fapt cu toate sunt in urma, dar mai ales cu somnul! Nu mai pooooooooooot! Imi cad ochii in gura de vreo 3 zile. sunt franta....Motivul?
Luca! Luca matzaitul! Luca nazdravanul! Luca neastamparatul!

Ieri am iesit afara si bineinteles l-a apucat urlatul! Eram in piata si la inceput plangea, iar daca a vazut ca nu rezolva nimic a inceput sa-si ridice burta, sa se screama si sa tipe cu o forta eeeeeeeeeee, eeeeeeee, eeeee. Se uita lumea la noi ca la urs. Bineinteles ca radeau de sunetele revoltate pe care le scotea copilul, dar mie nu prea imi venea bine. s-a facut dintr-o data liniste si...bietul baiat adormise. Asa, in fractiune de secunda, in fund, cu barba in piept... Mi-a fost tare mila de el. Probabil il incomoda pozitia in carut, hantzele de pe el...

Se joaca si singur, daca e odihnit. Sta in fund foarte bine, nu se mai dezechilibreaza deloc, se intinde dupa jucarii, iar daca sunt prea departe cade in nas dar se ridica imediat.Nu se taraste, doar se roteste 360 grade in pat, nu se intoarce de pe burta pe spate, nu are dinti (doar mancarici pe gingii si bale cat cuprinde). daca il iau de manute se ridica drept in picioare. isi face de lucru cu cate ceva si 1 ora. Nu e prea vorbaret, doar tzipator.

In casa avem foarte cald, mai ales in dormitor, si il tin in body mai subtirel si pantalonasi cu botosi. Caciula ii mai pun cand ii fac baie si i-o las cam 30 min. am noroc ca inca nu bantuie pe jos, ca e mai rece (numai gresie si parchet peste tot). Nu prea stiu ce sa fac. Ma gandesc sa mochetez, dar o sa ma scoata din minti motanul cu parul pe mocheta!
In rest observ ca puiutzii nostri fac cam acelasi lucru. Nu mai stiu la cine citeam, dar exact asta face si Luca. probabil sunt etape ale acumularii de informatii si de cunostere cam identice pentru toti. Bineinteles, unii sunt mai precoce (cei care striga mama, papa, tata, merg in picioare,etc) al meu nu e!

aliona, felicitari ptr domnul doctor! 18 grade in casa!? Hmmmmmmmmmmm. Pai eu as muri de frig. Iar daca mi-e frig fac imediat cistita. Si am observat ca temperatura pe care o tolerez eu (cam 24-25 grade) e perfecta si pentru Luca. daca ii este frig se invineteste pe langa gurita iar noaptea plange, mai ales ca el nu suporta sa-l invelesc cu nimic (spre deosebire de mine care stau cu pilota pana la nas).

Mananca destul de bine dar nu stiu ce sa ma fac cu masa de la 2 noaptea! Nu renunta la ea sub nicio forma. Il apuca plansul daca nu ii dau bibele cu lapte. Ceaiul il scuipa imediat.

Hai ca am facut totul varza! Am scris tot ce mi-am adus aminte, cam amestecat!

Va pup si va doresc o zi minunata!

Luca, dragostea mea

Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI

Mergi la inceput

Raluca si Luca nazdravan care nu o lasa pe mami sa se odihneasca!` Om recupera noi somnu asta cand or pleca ei de acasa?Sau atunci ne-om ingrijora de altele ce ne vor tine trezi.
Despre masa de la ora 2, si noi am revenit la ea. De ce? Habar nu am. Cred ca de mataiala asta de la dinti. O zice ca , daca tot se trezeste, macar sa nu fie in van.

pentru tot !

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

temeinic:
Raluca si Luca
Ana si Loradin
sotz de Aliona cu fetele lui cu tot
Diana cu puii frumosi.

vin si eu la cafea, desi eu o beau de placere, nu de nevoie. Matza mea nu se trezeste noaptea, daca are chef de circ si scandal, numai pe lumina. Mai comenteaza si ea de la dinti, si cand o frec pe gingia de jos cu inelul de cauciuc e asa incantata ca da in ras

in rest...nu mare lucru. sint doar un pic ingrijorata ca ea inca nu s-a prins cum se sta ridicata pe antebrate din pozitia pe burta. Kitty, parca tu spuneai ca ai dus-o pe Giulia la un centru de evaluare...imi spui si mie te rog unde e, cum e numeste? ca daca o fi si o fi, vin in bucuresti cu ea. tzuna, si te rog si pe tine daca poti sa-mi spui unde ai facut tu gimnastica Mariucai, poate o ajuta si pe Antonia sa-si dea drumul. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani Doina
sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cei dragi.

Laina, nu cred ca tb sa te gandesti ca Antonia nu face chestii si tb evaluata, lasa-i timp si ai si rabdare multa. Raresu nu merge in 4 labe nici acu si nici macar nu se ridica pe genunchi si nu imi fac griji; el e din specia taratoarelor, nu vrea sa patruleze.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput