Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (44)
Raspunsuri - Pagina 13
anaalina spune:
Mihaela noi tot ce avem in materie de camere video si foto avem de la Cannon, nu stiu sa-ti spun de ce dar al meu sot a studiat fff bine piata si foarte multi amici de-ai nostrii tot fani Cannon sunt.
Noi le-am am cumparat de
www.emag.ro/camere_video" target="_blank">AICI pentru ca ni s-au parut atunci mai accesibile. Acum nu mai stiu cum sunt fata de alte magazine. Oricum aveau oferte destul de bune.
Despre lasat singurica, ei bine jucarii , suzeta si radio deschis sa simta ceva pe langa ea si sta cuminte , cuminte nu zice nci pss, dar daca ma vede incepe mamamamamam si ridica manutele, sau se ridica de zabrele.
Va urez o noapte cat mai usoara!!!
Varsta Catalinei Teodora
roxanici spune:
La Multi Ani si de la mine Radcarmen
,
sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
martutza spune:
LA MULTI ANI RADCARMEN!SA FII SANATOASA, SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI SI SA TE OCOLEASCA NECAZURILE.
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC BB-ILOR CARE AU MAI CRESCUT CU O LUNA.
timp limitat, copil insomniac, mama ocupata,
pup.
poate maine va fi mai mult timp de forum.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
paxela spune:

radcarmen
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
paxela spune:

Doina.todor
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
arissa spune:
La multi ani, Doina!
Sa fii sanatoasa si sa ai multe bucurii!
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
elpower spune:
Condoleante, Alionushca, pentru pierderea unchiului tau.
pentru tot 

!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
paxela spune:
Aliona, felicitari sotului tau, intradevar o mare realizare
cat despre temperaturile despre care vorbesti tu
, in casa.... si geamuri deschise....., corect ai dreptate, dar eu una... ar insemna sa am pe mine paltonul, caciula de blana si fularul, eu sunt prietena caldurii
, 18 la mine in casa? nuuuu, de la 26 in sus pot traii, fara sa dardai
, in jur de 28 mie bine si peste 30 sunt fericita
, geam deschis, eu nici macar vara a copii nu am putut decat cu foarte mare grija si cu paza sa nu adie vantul , au ochisorii sensibili si orice curent provoaca conjunctivita
18 grade cand ii scot din baie
, ar fi raciti instant, fimea ca si fimiu de altfel cand era mic daca puneam apa la tempertura pe care o indicau termomertele normala se invineteau si incepeau sa dardaie, nu pot sa spun temperatura la care fac eu baie
, sau ei
, cert este ca tati s-ar oparii, nici mana nu o baga in apa mea de baie, la copii merge ca e mai rece putin
, cat de sanatos este asta nu stiu , dar uite ca ajunsei sa fac 26![]()
sotul meu este exact modelul tau
, dar incet incet l-am calit la cald![]()
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
cria_bv spune:

Radcarmen si Doina
sa fiti sanatoase si sa va bucurati de copii vostri.
pt toti bebeii care au mai implinit o luna zilele acestea.
Eu nu prea mai apuc sa intru, Vlad e din ce in ce mai marait, sper ca de data asta chiar sunt dintii. S-a dereglat si cu somnul, el care adormea de la 9 acum nu mai vrea sa adoarma pana pe la 12 si nici nu vrea sa stea cu altcineva decat cu mami, nici la baie nu pot sa merg. In rest e ok , au mai trecut mucii, papam supica, am inceput si cu branzica si ne pregatim pt revizia de 6 luni si vaccinul aferent.
Doina al meu uneori sta singur in patut daca are ceva interesant sa molfaie, alte ori nu vrea deloc singur. Deci depinde si de starea lui.
Aliona felicitari pt marea realizare a sotului tau.
Diana imi pare rau pt ce ai patit la vaccin
Alex sa-i treaca buba.
In casa noi nu purtam caciula, ne imbracam in pantalonasi cu picior, body si vesta sau bluzita subtire.
bebelusii bolnaviori.
Noapte buna.