Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

gabi ... am o nelamurire: daca spunea sa nu ii mai dai gris , de ce iti spune sa ii dai supa cu galuste ? Galustele eu le fac cu gris, voi ?

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

ramiha sanatate multa fetei. Nu iti fa griji de vaccin , chiar si daca o sa il faca cu o luna mai tarziu ! Mai important e sa se faca bine !!!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

quote:
Originally posted by biky

Elpower...parca tu ai intrebat de cand se da Milumil 3....Deci, pana la urma, daca scrie din luna a 8-a, pot sa-i dau de la 7 luni?

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Am inteles ca Milumil 3 e mai neplacut la gust si, ca atare, mai greu acceptat de copii. Cred ca am citit pe alt forum ca ii recomanda dr unei mamici sa ramana pe 2 chiar pana la 10 luni. Daca puiuca se satura cu 2, de ce vrei sa il schimbi?

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cheburashka

Dragele mele,

Hai sa va mai asasinez cu intrebari despre diversifiacre, daca tot veni vorba (ca deh, se pare ca puiul meu e cel mai mic dintre toate albinutele de aici, caci e nascuta pe 25 aprilie):
- cum tolereaza copii vostri sucul de mar crud si in ce forma si combinatie il dati? bebelina mea a cam suferit de burtica dupa sucul asta...
- mai foloseste cineva cereale Milupa orez si porumb cu lapte? eu i-am dat si initial le-a tolerat bine, dupa vreo 2 sapt, insa a inceput sa se inroseasca imprejurul guritei. efectiv ii apareau niste pete rosii destul de mari, care-i treceau cam in 10 min. a mai patin cineva asa ceva? dupa care i-am dat din alea tot de la Milupa Bio, doar orez, fara lapte si n-a avut nimic. in concluzie, ar putea fi 2 cauze: ori porumbul ori laptele praf.

In rest suntem bine, iar la 6 luni, nici urma de dinte nu avem... La voi cand au iesit? Bine, inca nu ma stresez, ca parca nu s-a auzit de oameni fara dinti, dar sunt curioasa ca o sa arate puiul meu cu dinti.

Thea nu a baut deloc suc. Nici de mar nici de alt fruct. N-a vrut ea!
Folosesc si eu cereale din alea, iar acum chiar am trecut-o pe Milumil. Si nu avem nicio reactie negativa la el. Dimpotriva, chiar ii tine mult mai bine de foame decat Topfer 2.
Noi facem acusi 7 luni si nici urma de dinti. E drept ca mi-a zis matusa mea vinerea trecuta, ca intr-o saptamana trebuie sa apare. Si ar fi cazul la cat se mataie si cat o supara gingiile.

pentru tot !

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laina

Ela, daca te mai intreseaza, schimbatul medicului de familie se face in felul urmator: se ia de la dr nou o hartie precum ca accepta sa o ia in evidenta, se duce acea hartie la dr vechi care semneaza cum ca e de acord sa-i dea drumul, se aduce iar hartia la dr nou, care o duce la Casa de Asigurari de sanatate. Si in curs de o luna, copilul e transferat in evidentele dr nou.

Multumesc mult, Laina!

pentru tot !

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

neatza

am ajuns iar la civilizatie dar nu prea am avut timp sa citesc prea multe, de fapt am citit in paralel 2 capitole si is cam alandala in capul meu.

vroiam sa zic ca nu mai vin la buc asa ca daca va intalniti va intalniti fara mine. Data viitoare cand am de gand sa vin promit ca ma organizez mai bine.

Maine iar suntem pe drum asa ca lipsesc iar motivat.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Buna seara fetele

A adormit piticuta mea - tare miriita a mai fost azi - si zic sa arunc un cohi pe aici ca nu prea am avut ziua stare.A murit prematur fratele mamei mele, Dumnezeu sa-l odihneasca - si tot am stat azi pe linga ea s-o sustin cit de mult posibil.

Caciulita in casa - voi stiti cum e la mine - caldura inca nu avem, dar nici nu ma pling - temperatura in casa 18 grade, stam cu fereastra intredeschisa(am mai spus) - fara caciulita, unicul lucru ce fac dupa baita inchid fereastra inainte de a o aduce in camera( o facem cu usa la baie deschisa - cred am scris cindva de ce - daca nu, aduc intro zi explicatiunea)

Afara nu am iesit de doua zile - plouaaaaaaaaaaaaaa

Ramiha puiutei bolnavioare - sa-i treaca cit mai repede. Cind copilul este racit - trebuie sa fie cit mai aierisit in casa - adica macar o fereastra deschisa, sau s-o deschizi din cind in cind - copilul bine imbracat si in casa racoare - important in acest caz este aierul care il respira - greseala noastra ca inchidem ferestrele, facem sa fie cald, aerul respectiv uscat - si nu e bine.

Trebuie sa gasesc timp sa scriu despre chestia asta niste lucruri - dar se pare ca am mai vorbit la inceput- vad cum fac - dar ideea principala - copilul bine imbracat si cit mai mult aier curat in casa, la noi se practica mai mult doar prima parte a regulei - f rau.

Si sa nu va fie frica sa iesiti afara - in casa stam doar daca avem temperatura.

Despre suc - nu i-am dat suc deloc si nici nu-i dau - in schimb maninca zilnic - cel putin un borcanel cu fructe, promisesem eu o lista cu borcanele - zic citeva din ele acum care mi-au placut la continut de ingrediente - morcov si mar - Hipp, pere - Hipp, banan si mar - Hipp, Prune - Nestle, mar - Nutricia - astea sunt - restul nu mia placut compozitia.

Vaccin de la 6 luni- il facem miine - la 7 luni si vreo jumate - nu-mi fac griji ca e tirziu - la noi sunt mamici care incep vaccinele sa le faca dupa un an - au ele argumentele lor - le avem si noi pe ale noastre - asa ca miine iau una bucata bebelusa miriita si una bucata frate(pentru sustinere, ajutor la dezbracat si imbracat) - si mergem la vaccin, cintarit si masurat

Despre noi - ij sfirsit am inceput si noi sa mai spunem altceva in loc de aaaa si eeeeeeeeee, asi toata ziua a turuit - nghi si ghe- orice intrebare avea doar acest raspuns

Si ce am observat noi de fix doua zile incoace - mama mea o tine in brate si ii cinta si danseaza cu ea - pai, vai si amar sa se opreasca din cintat sau dansat sau batut din palme - face o galagie de o aud si vecinii.

Si alt moment - tot de vreo doua zile incoace - daca are o jucarie sau ceva interzis in minuta - si vrei sa il iai - nu-i posibil fetelor - tine lucurl ffff strins in minuta si tiiiipaaaaaa.

Iaca se vad frinturi din caracter - leit eu - vai de capul meu

Si in final sa ma laud - adica sa-mi laud sotul - ieri i-a fost inminata diploma de licenta - e doctor in tota legea - s-au incheiat cu succes cei 8 ani de studii - am bauuuuut putin in cinstea evenimentului - doamne cit ma mindresc cu el

Somn usor mamici si bebelusi

Botezul bebelusei
luna I,II,III,IV,V,VI

Aliona, mami de Ilincuta (6 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

buna fetele!
Am o intrebare A incrcat careva dintre voi sa "educe" bebele sa stea singur macar jumatate de ora, daca da cum ati procedat si daca ati avut rezultate? ca eu incerc varianta cu lasat sa planga da vad ca nu se calmeaza, dimpotriva urla din ce in ce mai tare. Daca aveti vreo idee va rog luminati-ma si pe mine ca nu mai pot sa fac nimic de el

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu

Varsta lui Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by Cheburashka

Dragele mele,

- mai foloseste cineva cereale Milupa orez si porumb cu lapte? eu i-am dat si initial le-a tolerat bine, dupa vreo 2 sapt, insa a inceput sa se inroseasca imprejurul guritei. efectiv ii apareau niste pete rosii destul de mari, care-i treceau cam in 10 min. a mai patin cineva asa ceva? dupa care i-am dat din alea tot de la Milupa Bio, doar orez, fara lapte si n-a avut nimic. in concluzie, ar putea fi 2 cauze: ori porumbul ori laptele praf.

Stefania a avut aceeasi reactie la cerealele cu lapte, am mai zis eu aici...pete rosii la gura si voma un pic...exact la alea Milupa si tot asa ma gandeam ori porumbul ori laptele...apoi i-am dat tot Milupa orez, porumb si tapioca, fara lapte si a fost totul ok...cred ca laptele ala are ceva pentru ca am patit-o si la alte cereale cu lapte inclus...la cele fara lapte nu are nici o reactie.

Carmen94, ma bucur ca ne-ai scris despre voi...mie mi se pare in regula programul vostru, de ce crezi ca ai nevoie de sugestii? ce super ca tati a putut sta acasa 6 luni...si sotul meu si-ar fi dorit asa ceva

Aliona, felicitari sotului, este mare realizare, intr-adevar

Ramiha, multa sanatate...sa stii ca eu ii curatam nasul fortat...o tineam bine si cu toate urletele ii scoteam tot...stiu ca e spre binele ei si chiar daca urla nu pateste nimic

Gabi, pai in Capraru scrie spanac dupa 8 luni din cauza de nitrati, albus de ou in supa dupa 8-9 luni la copiii care nu au avut manifestari alergice niciodata, deci dr. tau e pe-aproape cu ce ti-a zis

Daca vreuna din voi se pricepe la camere video, dati-mi si mie o parere...as vrea sa-mi iau camera www.altex.ro/?domeniu=Electronice&gama=Foto%20si%20video&subgama=Camere%20video&model=VDRD160" target="_blank">ASTA...ce parere aveti?

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by doina.todor

buna fetele!
Am o intrebare A incrcat careva dintre voi sa "educe" bebele sa stea singur macar jumatate de ora, daca da cum ati procedat si daca ati avut rezultate? ca eu incerc varianta cu lasat sa planga da vad ca nu se calmeaza, dimpotriva urla din ce in ce mai tare. Daca aveti vreo idee va rog luminati-ma si pe mine ca nu mai pot sa fac nimic de el

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu

Varsta lui Radu

Eu o pun in patut cu ceva foarte interesant pentru ea...de cele mai multe ori o cutie sau pachetul de servetele umede, plus multe jucarii imprejur si ies repede..urla un pic pentru impresia artistica si apoi isi vede de joaca un timp.

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput