Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

Laina, ma bucur ca mai e cineva asa mic ca noi, ca aveam impresia ca doar puiul meu nu stie sa faca una-alta, ce am mai auzit pe aici pe la fete... deh, e greu cand esti mai mic, dar nu-i nimic, venim cu viteza din urma.
ma duc si eu cu puiul meu afara, ca tare frumos mai e si nu stiu cat o mai tine, dar mai intai incerc sa-i dau niste lapte, poate vrea...

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Fetelor, inca odata multumesc de urari.
Va astept cu drag la Baia Sprie pe oricare dintre voi. E un decor tare fain. Sincer la inceput nu am vrut sa ma mut dar acum imi place tare mult.

Diana, tot vroiam sa te intreb, cu ce pasta se spala Alex pe gingii? Ca eu i-am luat periuta si pasta Vademecum junior. Intrebarea mea (stupida din nou, dar asta e tre' sa ma rabdati ca n-a fi nici ultima): am inteles cum ii bagi pasta in gura...dar cum i-o scoti?.

Kmi nici al meu nu se intrece cu vorbele, nu mama, nu tata, nu papa etc. Doar vocalize aaaaaaaa, eeeeeeeeeeeee, iiiiiiiiiiiii etc. Si smiorcaieli cand e nervozat. Dar sa vezi cand s-o apuca de citit direct.

Biky, ia chiar te rog sa faci si tu neshte poze ca io m-am saturat de decorul meu. Astept...

Martutza ce ochi mari si albastri are Victor. Doamne e un scump si are figura de smecher, e f atent.

Cadoul lui fii'miu de ziua mea este...un pachet special de smiorcaieli. Cred ca vin alti dintzi la rand. Vaai. Asta e, toate or trece.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Carmen:

Pasta de dinti: Zendium pentru 0-5 ani, nu trebuie clatita, se paote inghiti Deci nu i-o scot ... De pe bebelusultau . ro Doar asta am gasit-o asa. As fi preferat una fara fluor, ca sa nu ma incurc cu el, dar n-am gasit... asa ce deocamdata pana inghite pasta asta nu ii mai dau pastilele... cand o sa gasim fara fluor probabil o sa ii dau pastile din nou. Sper sa fac bine.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

maqdutah - e posibil sa ii iasa 3 dinti deodata.la Ingrid a fost asa: incisivi mediani inf.2 odata, incisivi mediani + laterali sup. 4 odata, incisivi lat.inf.2 odata, premolarii 4 odata, canini 4 odata ( a fost groaznic) si molari 3 odata si la o sapt. cel de-al patrulea.pe mine dentitia lui Ingrid m-a facut sa nu mai vreau al doilea copil ...dar a trecut

Zadi-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Maria se matatie, e obosita dar nu vrea sa se culce, a facut si kk, eu am schimbat-o, am linistit-o si intre timp am mai ars o oala. Imi vine sa le arunc pe toate(si asa nu mai am multe.... ca era a 3a arsa).

Am citit si eu despre medicii fara suflet... Cum sa chinuie asa saracul baiat? Mi-am amintit de Maria cand i-au luat sange si a urlat 15 minute continuu.
Deci ca sa-i schimb medicul d efamilie tb sa mai ajung si la actualul medic? Ca eu speram sa -i gasesc alt medic si gata, ce explicatii etc....

IMBRACAT- IN CASA: caciulita numai dupa baie si oricum si-o scoate singura dupa vreo ora, body si salopeta cu totul sau body, bluzita si pantaloni subtiri de bumbac. Noaptea la fel dar o bag si in sacul de dormit (e destul de subtirel). Ziua am 21-22 de grade, noaptea cam 19-20.
AFARA- azi (11-13 grade) la ora 11- body, pantaloni matlasati, bluzita de bumbac, hainuta de la costumas peste, caciula si sosete, papucei.
Mai nou port termometrul digital cu mine si atunci cand mamele se mira ca fata mea e foarte dezbracata le spun, nu sunt x grade daca o imbrac mai gros acum cum o voi imbraca la iarna.... Si culmea e ca au inceput sa-si mai dezbrace ele copiii.

Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Abia acum am adormit terorista. Azi nu a vrut sa doarma si era asa de obosita ca, de nervi, m-a muscat de san. Sper sa doarma vreo 2 ore, ca vreau sa fac ceva dulce, am vazut o reteta la mamicile mai mari.
Ce constiincios Alex cu periuta!
Mi-a placut la Baia Sprie.
Magdutah, poate e mai bine 3 deodata ca scapi de maraieli si nopti nedormite.
Ma bag la bucatarie.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

salutare la toata lumea!

de cateva zile stau si ma gandesc daca sa mai scriu sau nu,caci mi-e tare rusine sa-mi fac aparitia printre voi dupa asa o absenta indelungata,dar trebuie sa recunosc ca nu reusesc sa ma organizez.
cu toate ca nu lucrez si nu am decat un copil nu reusesc sa-mi pun la punct un program care sa-mi dea si mie timp de o pauza macar de vreo 1h.
admir si felicit ,mamicile care au mai multi copilasi ,lucreaza si mai reusesc sa-si faca timp sa mai dea si cate o veste.
Darius s-a facut un marait......poate ca incep sa apara dintisorii????nu prea se vede nimic si nici nu se simte nimic pe gingia lui,dar ma gandesc ca e perioada.
am inceput difersificarea cu 5 zile inainte sa implineasca 6 luni.si acum mai bea laptic de la san si am avut nopti cand se trezea din 2 in 2 ore sa pape.de adormit nu adoarme decat daca suge putin tzatzi si nu reusesc sa-l obisnuiesc sa adoarma si singurel.cand era mai micut si il apuca somnul il puneam in patut,cu suzeta,se mai zbenguia pe acolo si adormea singurel.acum nu mai vrea sa adoarma decat cu mine.
cate o data stau seara si ma uit la el cum doarme si ma rog sa-mi vina ceva idei cum sa-l educ si cum sa ma comport sa nu cresc un mototol si un mamos......
cu toate ca si tati s-a implicat mult(a avut concediu parental pana saptamana asta,deci 6 luni de zile am fost toti 3 impreuna)il schimba,ii da sa pape ......el se joaca mai frumos cu Darius decat mine,ptr.ca atunci cand tati se joaca cu el,copilul meu rade in hohote.(la mine....doar zambeste si gangureste)tot dupa mine trage mai mult.
eu zic ca am gresit caci atunci cand mai plangea eu eram prima care fugeam si-l luam in brate si-l impacam,chiar daca tati venea si el fuguta.acum daca se trezeste si plange sau daca se plictiseste de joaca si maraie degeaba se duce tati sa-l impace ca el urla mai rau....
la noi programul care incercam sa-l respectam este:
6.30/7.............trezirea si papa laptic.se joaca cam prin jur de ora 8.30 cand maraie de somn.
9............adoarme dupa ce a supt putin tzatzi cam 30/40 minute....niciodata mai mult.
10/10.30.............papa porta de fructe
11.30/12.........iesim la plimbare daca e timp frumos.daca ploua stam in casa si ne zbenguim impreuna.
14/14.30.......intram in casa si papam piure de legume sau supica si apoi bineinteles ca vrea si laptic de la mami ca sa adoarma.doarme cam tot in jur de vreo 40 min.
se trezeste si mai bantuim prin casa pana pe la ora 17 cand iesim din nou afara.
17/17.30 pana la 19 ne plimabm la aer curat.
pe la 19.30....... papam cereale
iar pe la 21.30/22..............tzatzica de noapte buna.
acum va intreb pe voi......credeti ca orele de masa sunt adecvate?programul e cam aiurea????
orice sugestie e bine venita.

alta nemultumire este ca nu mai sta deloc [potolit cand e vorba de schimbat.dupa baie abia mai reusesc sa-l creia o pauzasc pe ici pe colo ca deja are pielea cam uscata cu toate ca l-am cremuit la fiecare baita.si cand iesim afara ii dau cu putina crema pe fata.

gata! m-am plans destul.incerc sa ma reintegrez din nou in grup,(daca sunt reprimita)si voi incerca pe cat posibil sa iau parte cat mai des la disscutii.

de citit am mai citit franturi din discutiile voastre.am vazut vedetele noastre si voi trece si la votat.

LA MULTI ANI!MAMICA RADCARMEN

Carmen si Darius

am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

quote:
Originally posted by carmen94

salutare la toata lumea!

de cateva zile stau si ma gandesc daca sa mai scriu sau nu,caci mi-e tare rusine sa-mi fac aparitia printre voi dupa asa o absenta indelungata,dar trebuie sa recunosc ca nu reusesc sa ma organizez.
cu toate ca nu lucrez si nu am decat un copil nu reusesc sa-mi pun la punct un program care sa-mi dea si mie timp de o pauza macar de vreo 1h.
admir si felicit ,mamicile care au mai multi copilasi ,lucreaza si mai reusesc sa-si faca timp sa mai dea si cate o veste.
Darius s-a facut un marait......poate ca incep sa apara dintisorii????nu prea se vede nimic si nici nu se simte nimic pe gingia lui,dar ma gandesc ca e perioada.
am inceput difersificarea cu 5 zile inainte sa implineasca 6 luni.si acum mai bea laptic de la san si am avut nopti cand se trezea din 2 in 2 ore sa pape.de adormit nu adoarme decat daca suge putin tzatzi si nu reusesc sa-l obisnuiesc sa adoarma si singurel.cand era mai micut si il apuca somnul il puneam in patut,cu suzeta,se mai zbenguia pe acolo si adormea singurel.acum nu mai vrea sa adoarma decat cu mine.
cate o data stau seara si ma uit la el cum doarme si ma rog sa-mi vina ceva idei cum sa-l educ si cum sa ma comport sa nu cresc un mototol si un mamos......
cu toate ca si tati s-a implicat mult(a avut concediu parental pana saptamana asta,deci 6 luni de zile am fost toti 3 impreuna)il schimba,ii da sa pape ......el se joaca mai frumos cu Darius decat mine,ptr.ca atunci cand tati se joaca cu el,copilul meu rade in hohote.(la mine....doar zambeste si gangureste)tot dupa mine trage mai mult.
eu zic ca am gresit caci atunci cand mai plangea eu eram prima care fugeam si-l luam in brate si-l impacam,chiar daca tati venea si el fuguta.acum daca se trezeste si plange sau daca se plictiseste de joaca si maraie degeaba se duce tati sa-l impace ca el urla mai rau....
la noi programul care incercam sa-l respectam este:
6.30/7.............trezirea si papa laptic.se joaca cam prin jur de ora 8.30 cand maraie de somn.
9............adoarme dupa ce a supt putin tzatzi cam 30/40 minute....niciodata mai mult.
10/10.30.............papa porta de fructe
11.30/12.........iesim la plimbare daca e timp frumos.daca ploua stam in casa si ne zbenguim impreuna.
14/14.30.......intram in casa si papam piure de legume sau supica si apoi bineinteles ca vrea si laptic de la mami ca sa adoarma.doarme cam tot in jur de vreo 40 min.
se trezeste si mai bantuim prin casa pana pe la ora 17 cand iesim din nou afara.
17/17.30 pana la 19 ne plimabm la aer curat.
pe la 19.30....... papam cereale
iar pe la 21.30/22..............tzatzica de noapte buna.
acum va intreb pe voi......credeti ca orele de masa sunt adecvate?programul e cam aiurea????
orice sugestie e bine venita.

alta nemultumire este ca nu mai sta deloc [potolit cand e vorba de schimbat.dupa baie abia mai reusesc sa-l creia o pauzasc pe ici pe colo ca deja are pielea cam uscata cu toate ca l-am cremuit la fiecare baita.si cand iesim afara ii dau cu putina crema pe fata.

gata! m-am plans destul.incerc sa ma reintegrez din nou in grup,(daca sunt reprimita)si voi incerca pe cat posibil sa iau parte cat mai des la disscutii.

de citit am mai citit franturi din discutiile voastre.am vazut vedetele noastre si voi trece si la votat.

LA MULTI ANI!MAMICA RADCARMEN

Carmen si Darius

am crescut

Carmen si Darius

am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiha spune:

intru la raport pe fuga, nu am reusit sa citesc tot... ca voi scrieti nu va jucati... nici nu cred ca voi avea timp din pacate sa recuperez...

Nectaria mea iar e racita... :( De o luna o tinem numai asa. Ieri, dat fiind ca ii trecuse raceala si conjunctivita e pe vindecate, am iesit si noi pe afara si am stat ceva mai mult... ca deh, era soare. Atat i-a trebuit. Azi-noapte plansete si chiote si foarte multi muci... Azi dimineata am luat de urgenta batista bebelusului... dar nu sta nici 5 secunde. Am reusit sa o imobilizez si am curatat o nara cat de cat... apoi a plans tare si nu am mai insistat... nu vreau sa o sperii ca pe urma nu ma mai apropii de nasul ei.

imbracat in casa: la noi fiind cald, nu-i pun caciulita... mai exact nu-i puneam, de azi ii pun ca nu mai stiu ce sa-i fac cu raceala asta... imi vine sa ma urc pe pereti! de o luna copilul meu numai bolnavior e nici vaccinul de 6 luni nu i l-am facut, tot asteptand sa-i treaca... iar peste o saptamana face 7 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

"La Multi Ani!, radcarmen

Eu am fost cu piticu la docotr..preventiv. Adica sa il asculte la plamini ca dupa raceala asta sa nu aibe ceva. ..si asa cum se plingea si Diana...of..numai la docotori sa nu te duci.
Ce imi spuse: sa nu ii dau gris ca pufoseste si devine gras,pufos si RAHITIC! si mai bine orez sau fidea cu lapte, sa nu ii dau spanac decit dupa 9 luni, sa ii dau peste alb si .......uimire pe care ati mai avut-o citeva dintre voi: sa ii dau supa cu galusti! Si zic galusti cu galbenus..nuuu..asa normale..cit albus vne la o galusca? Si cind fac supa pt noi.fara vegeta..sa-i dau si lui.Asa ca...nu mai stu cum si ce cu albusul asta.
Oricum ma duc sapt viitoare la un alt medic, o doctorita batrina ale carui sfaturi le-am urmat si a fost bine.
Va mai spun atunci ce si cum.

imbracat in casa..pai il cam imbrac...body maieu si body cu mineca lunga si uneori si o vestuta si ciorepei lungi sau pantaloni ,sosete si botosei. El sta numai pe jos si uneori e curent pe sub usi..asa ca prefer sail imbrac ..ca si asa vad ca tot mucos e.
Am scris acest mesaj la ora 15...intre timp..piticul s-a trezit, eu m-am dus sa il cul la loc si am adormit cu el..ne-am trezit cind a venit husabandu..orele 17!!!

Trimit si o sa mai scriu

Va pup

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput