Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

am venit si noi de la vaccin... eu am venit taaare dezamagita...

In primul rand Alex s-a trezit cu 2 ore mai devreme decat de obicei, de era frant de oboseala pe cand am ajuns la medic... le-am spus ca e obosit si nu e sociabil deloc (plange la orice persoana necunoscuta care ii vorbeste... daca nu-l baga in seama e ok), dar ... au tabarat si doctorita si asistenta pe el si au incercat sa-l tina de vorba si sa ii distraga atentia (cu un tziuti cu buzele care nu ii place nici cand i-l fac eu!) pana ii fac vaccinul. Normal ca bietul copil s-a pus pe plans ca s-a speriat, si pe cand plangea mai tare i-a bagat si acul... Am crezut ca acolo nu mai respira si se prelinge pe jos... pe urma normal ca abia l-am impacat, dar cum il dezlipeam de mine sa il pot imbraca, incepea din nou sa planga. Asa ca practic doctorita m-a scos afara din cabinet sa il imbrac ca "din cauza cabinetului plange"...

Ce discutii despre diversificare & stuff... la capitolul asta m-am dus bou si m-am intors vaca... nu stiu nici macar cand trebuie sa ma mai duc cu el sa il masoare/verifice... probabil ma mai vede la 1 an pentru vaccinul urmator, ca in rest prefer sa ma duc prin alte parti, chiar daca cu plata.

De cantarit a luat de bun ce mi-a iesit mie ieri - 7050g... de masurat l-a masurat pe un centimetru desenat pe tocul usii, vertical... i-au iesit 70 de cm. Mie mi se pare foarte putin, dar daca n-a zis nimic... Fotanela i-a iesit ceva de genul 3,5 x 1,5 - si asta mi se pare inca mare, dar iar n-a zis nimic ... nu i-a ascultat plamanii, nu l-a verificat in gat ... ori a prins o zi foarte proasta, ori ... (inaintea mea i-a facut vaccin unui bebe de 2 luni care tot asa nu mai termina cu plansul, si am auzit-o de afara spunand "Da taci odata!") ...

La fel, nici o discutie despre analize, fier, anemie... dar ma gandesc ca e ok, mai ales ca are o masa de formula, care are ceva fier...

Acuma ii fierb ciorbita (morcov, pastarnac, ardei gras, rosie, + ceapa), de-asta a mancat si ieri si alataieri... daca tercem cu bine de noaptae asta (uf, deja imi e groaza sa nu faca precum la 4 luni) maine mai pun cartof sau telina, ma mai gandesc

Multumim pentru aprecieri... Biky: nu mergea la intalnire, mergea la somnic Initial am vrut sa il "spal" eu, dar cum vroia sa prinda el cu mana, l-am lasat sa se delecteze singurel Sper sa reusesc sa ii creez un obicei placut din spalatul dintilor.

A, ca intreba cineva de Zymafluor, cum se dizolva cel mai bine: eu nu i-l dau dizolvat Pe instructiuni spune ca ar terbui supt, si ca in momentul in care copilul constientizeaza treaba asta sa se treaca la supt in loc de inghitit. Asa ca eu il zdrobesc in lingurita, cat de bine pot, apoi iau praful cu degetul si i-l pun pe limba... ii place mai bine decat dizolvat.

Ela: poza nu e pe fond negru, am prelucrat-o eu...

Caciulita in casa: nu-i mai pun de la o saptamana... si incerc sa il imbrac cat mai lejer, de obicei body si strampinei subtiri (l-as lasa in picioarele goale dar isi freaca genunchii de covor si e cam aspru).

Cam atat mi-am adus aminte...
si revin dupa ce imi trec nervii

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Laina...eu i-am dat iaurt Tnuva, dar si alte marci...i-au placut toate. Tu incearca...poate ca are preferinte!

Cheburashka... in general sucul de mere este bine tolerat. Incearca sa-i nu-i dai prea degraba lapte...probabil combinatia cu lapte da durerile de burtica. De cereale nu prea stiu ce sa zic ca eu ii dau de la Milupa doar cele cu orez, dar in 2 luni de zile nu a patit nimic.
Dinti la 6 luni...tu esti chiar culmea....noi ce sa mai zicem la 7 luni?

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

diana_jors....dragu de el...sa le strangi de gat nu alta! Eu am noroc ca doctorul Caterinei mi-a fost vecin din copilarie, coleg de scoala si bun prieten pana astazi si face mai mult cum zic eu ca stie ca-s "nebuna". Acu ce sa-ti zic...pune-i mititelului felii de cartof de la frigider pe piciorus, da-i acum 4 ml Panadol si deseara inainte de culcare baga-i un supozitor Novocalmin. Asta a fost sfatul doctorului meu la cele 3 vaccinuri si nu am avut nici o problema! (o lecuta de maraiala doar!)
si sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Pana dau la bebe papa, va las sa va delectati cu:

Poze proaspete

Si daca tot a fost ieri o jumatate de zi superba de toamna va poftim la Culorile toamnei la Baia Sprie, adica ce se vede de la mine de acasa. Sper sa va placa. Ideea e ca mi-a facut "pofta" Aliona cu pozele acelea superbe din Gradina Botanica.

Fug sa hranesc puiu si mai revin.

Diana_jors, pot sa iti spun doar ca aia nu e doctoritza de copii, e barbar. Pai cum sa te scoata afara? Si cum de i-a dat injectia in timp ce plangea asa rau? E dusa cu capul. Imi pare tare rau pentru experienta traumatizanta. piciorulul lui Alex sa treaca buba si sa se linisteasca.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

La multi ani bondarei si albinute, la multi ani Radcarmen!
Cherabuscanici noi nu avem dinti la 7 luni jumate...asa ca ce sa mai zicem, stai linistita, nu e asta o problema.
Tu cum ii dai sucul? e posibil sa nu il tolereze daca il dai imediat dupa lapte.
Caciula nu purtam in casa, avem 22 C constant si ar fi prea cald.In casa ii dau un body si o bluzita cu maneca lunga si pantalonasi subtiri sau strampi sau un body si o salopta cu maneci si picior.
La capitolul joaca: se joaca singur in patut, pe jos, sau chiar in patul nostru si ne mai jucam si noi cu el: ii cantam , ii aratam diverse obiecte, jucarii, ne prostim in fel si chip.
Doctorica sa ma plang si eu, nici noi nu am facut vaccinul de 6 luni, ca acum doua saptamini i s-a parut ca are rosu in gat si mi-a dat antibiotic, pe care nu i l-am dat, marturisesc, dar nici nu a avut copilul ceva grav, in 2 zile a fost mai bine, cand l-a vazut iar.Pai cum sa-i dau daca nu a avut febra, nu tusea, nu ii curgea nasul?Asa si zice:ne vedem in noiembrie la vaccin ca eu intru in concediu..
A, si treaba cu scaunele, atunci i-a pus termometrul si a facut acolo un scaun mai moale, ca ii dadusem piure de mere cu cereale si a zis ca nu e bine sa faca la termometru....m-a bagat in ceata...a zis sa nu ii mai dau lapte in ziua aia si sa-i dau regim ca pentru diaree.

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Aici poze
Vārsta Adita;
Poze noi

Mergi la inceput

Despre diversificare, ce ne-a sfatuit doctorul:atentie la ficateii de pasare pe care ii luam din comert ca pot fi plini de toxine, dupa tratamentele si hrana artificiala pe care o ingereaza si care se metabolizeaza in ficat...

Aici poze
Vārsta Adita;
Poze noi

Mergi la inceput

Radcarmen- frumoasa-i toamna la Baia Sprie, dar mai frumos e Vlad in decor!
Acu chiar m-ati nervozat!!!!! Ma duc acasa sa fac poze, sa vedeti si toamna din gradina casei mele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

vreau si eu la Baia Sprie !!! E asa frumossssssssssssssssssssssss

Si Vlad are niste ochisori... sa ii mananci nu alta !
Pupice de la noi la toti bebelusii!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

cred ca nu am vazut eu bine, dar lui Matei se pare ca ii ies si dintii de sus!!! Si nu unul sau doi ... tocmai 3!!! Ce, se poate asa ceva 3 de odata ?

Cum se trezeste-cum ii deschid gurita sa ma mai uit la lumina zilei la gingie

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Un pentru Vladut, ce ochisori faini are si ce poze frumoase!
Mai noi nu avem nici dinti si Alex deja se spala singur, e corect Diano?
Am vazut si pozele cu Vic, un ce baiat mare s-a facut!

Aici poze
Vārsta Adita;
Poze noi

Mergi la inceput