Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (43)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Magdutah, mai zi , mai zi ca io-s aici...la umbra
Si eu auzisem la fel si la fel mi-a zis si dr, asa ca stau linistita.
Felicitari pentru botez, sa traiasca mult si bine micul crestin

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

mai zi-ne Magda, ce altceva ti-a mai spus dr?

despre Timi pe scurt : ieri a avut o noapte fara treziri insa muci mai are; febra nu a facut dar eu i-am dat totusi Panadol preventiv , dar oare sa-i mai dau? de mancat mananca, e vesela si plina de energie

am vazut si frumoase poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

quote:
Originally posted by Crina_mio

Buna fetele cucuiete si bebei veseli
.......................................
Thea sa-i treaca buba. Ela - cum se foloseste 4shared-ul ala??? Eu am incercat sa ma log cu adresa comuna (am incercat-o si pe cea de pe yahoo si pe cea de pe google) dar nu merge. La yahoo spune " email martie_aprilie_2007@yahoo.com already exists", iar cu adresa de pe gmail, ma logez dar mai departe nu m-am prins se pot sa fac. Asa ca please, Ela, vrem lamuriri suplimentare pentru cele cu neuronul in concediu.
toti bebelusii bolnaviori.

Crina si Maya Georgia

Pai,
- te duci aici: http://www.4shared.com/login.jsp
- unde scrie "your e-mail" introduci martie_aprilie_2007@yahoo.com si la "password" pui parola cunoscuta
- dai "login" si ar trebui sa iti apara o fereastra asta
- selectezi ce folder vrei
- downloadezi ce fisier te intereseaza folosind ultima iconita din ultima coloana, cea cu sageata verde in jos.
Cam asta ar fi. Sper sa mearga.

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Cu dintii astia stam din ce in ce mai rau. Aproape ca nu ma mai lasa sa o ating in gurita. S-a trezit din somn mataind, ca nu mai suporta nici suzeta in gurita si abia am reusit sa-i dau cu un pic de gel sa o linistesc. A adormit la loc, dar sper sa nu facem noapte alba.

Va zic si eu noapte buna!

Ah, si Magdutah, ce zic nemtii de diversificare? Ca ma intereseaza si pe mine.

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Zadi bona poate pt. Ian... nu cred ca pitica va accepta ca tu sa te ocupi de bb si cu ea sa stea o persoana necunoscuta...
Da... cum ziceau si fetele niste cursuri de dansuri de ex.

magdutah felicitari!

iunita si la noi e mancarea favorita... la fel era si la Elena... culmea, si mie-mi place... da' nu-mi mai lasa nimic...

Multa sanatate bolnaviorilor... iar dintosilor multi ca sa iasa mai repede si mai usor...

Acu' 3 ani, pe vreme asta duceau munca de lamurire sa merg la spital si io nu si nu... iar peste 3 ore faceam cunostinta cu pitica din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

ioana fain costumas..Matei al tau abea asteapta cadoul mamei...vezi sa nu il rasfeti...desi merita...
ramiha imi pare rau...si noi am fost pe Hu dar ...mi s-a parut ffff gras ...si am avut probl cand am trecut pe Hu2 . hu 1 l-a primit f bine si crestea ca fat frumos intr-o luna ca altii in 7 , cand am trecut la hu 2 avea pauze lungi intre mese si daca incercam sa-i dau il refuza...abea spre seara il razbea foamea si accepta laptele ...si nu imi mai placea la el ca lasa multa grasime pe sticla...si nutritionistii spun ca aceeasi grasime ramane pe vasele de sange...asa ca ...am ales sa-l schimb cu milu...desi repet...de hu 1 am fost multumita...asta a fost alegerea mea ...
paula pupam micuta Eliana...stiu ca la Grigore Alex sunt multi dr buni dar special pe vreunul nmu il cunosc..nu stie pediatra ta?a ei sunt in legatura si isi cunosc colegii? ooo, am vazut ca nu esti din Bucuresti...nu stiu ce sa zic...deschide subiec pe despre copii si ...sigur vei primi ajutor avizat

elianne viva sufleu de dovle..cred ca devina mancarea albinutzelor si bondareilor 2007

multam de retete iunita...le incecam si pe astea

mickyn nu pot spune ca sunt crize gelozie ca la carte...pentru ca il iubeste f mult pe fratiorul ei si ma ajuta f mult, ia invatat programul si ...face singura treburile legate de pampers serve umede , cremuri si ...toate cele..uneori imi reprosez ca prea o exploatez desi ea nu comenteaza deloc si chiar se supara ca ii spun ei ce trebuie sa faca atunci cand ea stie deja...dar ...exista o oarecare maraiala , iritare...care , zic eu, vine din impartirea drepturilor...chestia cu " are mama 2 iubiri" am invata-o din mers...el este mandrul soare si ea mandra luna si nu intelegea de ce nu sunt 2 sori ca sa ii spun si ei la fel...dar daca acum spun are mami si un soare si o luna care sa o luminee mereu...s-au schimbat treburile...avem nevoie de multa intelepciune si rabdare

alionusha mama se vede ca traiti la chisinau...la 18 grade tu mai ti si fereastra deschisa.??? sunteti caliti rau de tot daca 18 grade voi o considerati caldura si stati cu fereastra putin deschisa....noi la 20 ne plangeam si acum la 22 zicem ca ar fi loc si de mai cald...sunt convinsa ca va este bine , ca altfel nu stateati asa...si sti ceva, tineti-o tot asa ca rau nu va face ...sunteti caliti..oaw ce dinti mari are...la noi abea se vede deasupra gingiutei ...cred ca s-a bucurat din plin de iesire cu mami si tati...
am vazut un davidut zambaros de 6 luni.frumosi ochisori.pupa-l mama pe el

vazut si catalina de alina cu puiu...credc a se gandea tu ai 2, 3 zile si deja mergi in picioare, mananci singur...iar eu ...6 luni si...oare de ce nu pot face atatea?
zadi...ma gandec.cat de mult se aseamana situatiile noaster...acum sa iti spun cam cum tin eu sub control situatia...vorba vine ca simt uneori ca explodez, nu mai rezist...ne jucam in continuare...daca eu toc zarzavat...toaca si ea, eu curat cartofi , ea morcovi si castraveti , imi spala vasele , sterge ferestrele ...ca apoi trebuie sa trec cu C T C-ul pe la vase ...asta este.pe la geamuri nu mai trec...bine ca-si mai face ea timp de ele ca eu...nu mai am...doar de paste si de craciun...o laud si ii spun cat de mult ma ajuta in felul asta si ...sloganul nostru...cand ajutam sau suntem de folos cuiva, castigam timp...asa ca musai apoi sa am timp de o poveste sau o ora de facut gradi cu ea (scris, lipit, desenat)toata ziua sunt intr-o continua alergare si seara dupa ce ii culc pe ei, desi sunt obosita simt ca am nevoie de ceva timp ca sa ma linistesc si apoi sa dorm...asa ca stau pe dc...

la fier eu asa fac...dar pt ca nu cred ca are anemie ii dau doar 10 zile pe luna, apoi 10 zile calciu si 10 zile pauza...asta cand imi aduc aminte...

Bianca...ne bucuram alaturi de tine ca bunicii isi vad nepotica live...pupam si ...sa va ocoleasca focul

caqma tat ca mergem si noi .adica eu .la culcare

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

ma uitam la pozele mandrei luna si mandrului soare.......noroc ca le am pe totsites...ca pe comp..slabe speranta..maine ma duc sa vad daca au putut sa recupereze ceva...
priviti si voi
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare/photosS/g73598

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Buna fetelor,tare greu mai reusesc sa intru. Toata ziua alerg dupa acte ,munca ,fata,timp de mine nu mai am de loc.

Arianna spune ta-ta ta-ta ta-ta de vreo 2 zile nu mai tace doar sotul nu a auzit-o inca deoarece el ajunge tarziu de la munca iar ea se culca,dar las ca mai bine asa ca prea se mandreste ca a zis prima data tata,desi nu a auzit-o.

Stefanya imi pare rau da nu mai stiu nimic de cazul Madelaine eu nu am canale portugheze ,doar romanesti iar asa de la altii nu am mai auzit nimic.

Maine mergem la controlul si vaccinul de 6 luni,sa vedem cum stam si cu greutatea, lungimea si sa vedem ce ne mai minte dr. asta ca e tare nebun.

Am vazut pozicile cu Ilincuta,David sunt tare scumpi,cheliuta noi am fost dar dinti inca nu avem.

si mai revenim maine cu noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

neata fetele, gata cafeaua!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neata"

am citit, insetata de vesti ,toate paginile din urma si as vrea sa incep urand fetelor care si-au serbat ziua de nastere multa multa sanatate si tot binele din lume.Nu in ultimul rand vreau sa-i felicit pe puiutii vostri care au mai adaugat o lunitza !

Despre noi numai de bine.Ana a devenit un copil absolut adorabil.Este mult mai usor acum.Desi nu sta o secunda vorbim doar de oboseala fizica .Am invatat sa o citesc! Stiu cand plange de dintzisori ,cand plange de somn sau doar de plictiseala.
Am reusit sa-i fac un program de la care nu ma abat sub nici o forma.Orele de masa sunt fixe iar cele de somnic la fel.Este din ce in ce mai atasata de noi(sa te fereasca sfantul sa te vada ca pui mana pe clanta ca e jale) dar asta nu ne deranjeaza.Sta si 2 ore singurica si moshmondeshte la jucarii.Sunt zile cand nici nu o simt.Mai odihnita fiind vad lucrurile altfel.Am mult mai multa rabdare si sentimentele pentru ea au atins cote maxime(le-as putea numi disperate) Nu stiu cum sa va zic...are o figura de om mare.Nu pierde nimic din ce se intampla in camera.Este groaznic de curioasa dar si de haioasa in acelasi timp.Rade toata ziua si cand e mai necajita striga cat poate ea de tare "mama".

Asta nu inseamna ca nu face prostii.Zilnic as putea spune.Acum 4 zile i-am dat sa pape piureul(al doilea caci primul l-a varsat pe ea) si am pus-o in patutz.Am revenit dupa 10 minute si m-am ingrozit.Era toata o voma.M-am simtit groaznic.Am luat-o repede ,am schimbat-o si m-am dus la baie sa-i spal hainutele.Cand...ce credeti ca am gasit? Inghitise aripa de la albinuta de plus.(era dintr-un material asemanator cu punga)A desfacut-o si a mancat-o.De aceea vomase.Ma uit la albina si sa mi se faca rau.Nu mai avea aripa!
La nici doua zile dupa, s-a gandit ea ca este mult mai bun un servetel decat cerealele. Revistele au devenit desertul ei.Norocul meu este ca imi dau seama pana sa inghita si am o desteritate de a scoate din gura ceva de speriat.
Ca progrese ...ce sa va zic? Se ridica in picioare daca are de ce sa se apuce,alearga cu premergatorul de nu te poti tine dupa ea,a inceput sa scoata tot felul de sunete numai de ea stiute si mai ales lucrul care ne bucura cel mai tare este acela ca doarme noptile fara sa se trezeasca (i-am schimbat cerealele cu "Somn usor")O adorm la ora 21 si pana dimineata la 7-8 nu stim de ea.

Stiu ca am scris mult insa nu stiu cand mai apuc! Sper ca nu v-am plictisit insa in strafundul sufletului meu sper ca prin aceste mesaje(rare dar lungi) sa va reamintesc ca mai suntem si noi pe langa voi.

va pup si va doresc o zi linistita!

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput