Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Eu m-am dumirit cum e cu 4share. Nu da-ti sign up, dedesubt e o casuta mai mica mititica si acolo bagati adresa si parola si enter si gata

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

He,he...ati vazut pe cheliuta,inteleg ca v-a si placut .Pupici.
Si mie mi se pare ca-i iasa ochii mai tare in evidenta....si mai maaaaari

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

noapte buna stup

Ana de MIRIAM RIANA(19 martie 2007 18 : 05)
POZE PRINTESA
VARSTA PRINTESEI
www.totsites.com/tot/miriamriana/journal/" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Sara buna, mamici si puiuti!!

Pupam bolnaviorii sa se faca bine!!

Amalia sta tot mai bine in fundulet. Dar doar daca sta mai nemiscata. E bine si asa...
De mancat ma cam chinui cu ea, ca dupa cateva ligurite da semne de plictiseala, incepe sa se foiasca in scaun. Am zis ca poate nu-i place mancarea, dar daca ii bag in gurita mananca, nu se stramba sau sa scuipe...

CEa mai grozava veste e ca ai mei au primit viza de turist, si in Decembrie vor putea sa vina sa ne vada. Abia astept sa vina Sarbatorile anul asta...

Zilele astea vom fi 'consemnati 'la domiciliu. In zona noastra sunt incendii destul de urate. Nici nu poti sa vezi soare pe cer din cauza norilor de fum. IAr mirosul e insurpotabil, si mai bate si vantul...
Sper sa se remedieze situata cat de curand. Sunt multi oameni care au trebuit sa plece din case din cauza focului.

Vazut poze cu cheliosi, cu puiuti, cu plimbarete prin gradini, toti sunt asa de frumosi

VA pup acum, mai am de facut ceva treburi pana se trezeste Amalia.
Somn usor!!

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

BiancaM felicitari pt progresele Amaliei si sa treaca timpul cit mai repede pina la intilnirea cu parintii tai.
vroiam sa va intreb pe voi...fetele din partea aia a lumii..ce folositi pt durerile astea de dinti ale bebeilor?
Mi-a spus o prietena ca exista la voi un gel cum este Calgelul nostru, dar e pe 2 faze zi/noapte si ca ar fi f bun. Si mult mai puternic decit ce e la noi.
Poti sa ma luminezi putin?

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Ela, multumesc pentru link, am salvat si eu de pe 4shared cartea cu meniuri pentru bebelusi si am citit lucruri interesante...am aflat ca se pot da masline, de ex., ca eu chiar ma gandeam zilele trecute la asta dar si ca mazarea se da mai tarziu, dupa 1 an.

BiancaM, o sa ai niste sarbatori super...de cat timp nu ti-ai vazut parintii? stiu ca se obtin foarte greu vizele

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Mihaela@
de vazut nu i-am vazut de anul trecut din august, dar cel mai mult ma bucur ca pot sa-si vada nepotica.
Gabi78 da,ii zice ORAJEL SI vad ca sunt pentru mai multe segmente de varsta. www.orajel.com/products/baby/teething/gel.htm" target="_blank">Asta este pentru bebei de zi, iar www.orajel.com/products/baby/teething/pm.htm" target="_blank">asta este pentru noapte tot pentru bebei.
Mai e o varianta cu www.orajel.com/products/baby/teething/swabs.htm" target="_blank">betisoare.

Am vazut ca au si pentru adulti si pentru copii de la 1.5 ani in sus.
Norocul nostru ca deocamdata nu am avut nevoie de el.

Am plecat ca am de adus rufele de la uscat

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

seara buna stup!

ufff , ce ati mai scris ... si nu am lispsit chiar asaa de mult!

Veste buna si frumoasa: avem si noi copil crestin! L-am botezat pe Matei sambata si duminica si primit si prima impartasanie!
A fost cuminte de tot, nu a spus absolut nimic cat a durat slujba ... si a durat ceva vreme...asa cam o ora, pana mi-a citit mie molifat de dezlegare, pana i-a citit lui Matei ... si apoi botezul ! Sper saptamana asta sa pun si ceva poze, dar mai intai oar trebuie sa fac curat in casa, caci daca totul a fost neplanificat e dezastru acum la noi

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

alte noutati : Am fost astazi la controlul de 6-7 luni si stam cam asa :

8700gr, 71cm , sanatosi tun , doar un pic capul "blocat" pe partea dreapta ... asa ca ne-a tras nenea doctorul putin de cap sa ne revenim

Ne-a dat cateva sfaturi legat de diversificare. Daca doriti sa aflati ce parare au nemtii legat de diversificare, va povestesc cu placere ca nu e asa mult de spus !

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

uite ca citeam ultimele randuri ale voastre si am vazut ca spuneati de fier ...
Am intrebat si eu astazi medicul daca trebuie sa ii dau lui Matei si mi-a spus ca nu este necesar (nu i-a facut insa nici o analiza). Eu inca il alaptez (spun asta ca auzisem ca cei alaptazi ar avea anemie si au nevoie de fier). Insa mi-a recomandat ca atunci cand ii fac mancare sa ii pun ulei de rapita ca ar ajuta la absorbirea fierului din carne si legume !

Uite ca pana la urma v.-am spus o parte din ce gandeste neamtul legat de diversificare & co.

Pupice

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput