Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (43)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

La multi ani Elena Elianei

As fi mai scris ceva dar maraie si trebuie sa-i pregatesc fructele...afara e atat de innorat, zici ca e noapte...of, ca nu se mai termina odata ploaia asta

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Neata,

Eu azi am o sarbatorita mica!!!!Alexuta face 8 lunisoare, sa traiasca , sa fie sanatoasa.
Am intrat un pic, de citit nici vb ca-i prea mult, sunt in curatenie generala si parca nu se mai termina treaba....
Am vrut s-o duc s-o vada dr insa m-am razgandit, atat din cauza vremii cat si din cauza aglomeratiei de la cabinet(am vb cu dr si mi-a zis ca e full ca dc nu-i vreo urgenta sa nu i-o duc).Asadar am cantarit-o , are 9 kg, poate chiar 100 grame peste si 70 de cm.Sunt multumita, mananca, e sanatoasa.O sa pun o poza s-o vedeti!Am intrebat dc ii schimb laptele cu milumil 3 si mi-a zis s-o mai las pe 2 cel putin o luna, ca 3-iul nu -i la fel de bun si nu prea place copiiilor...

De dormit in tp zilei, rar mai doarme 2 ore, si alea cu intreruperi, in rest, joaca, foiala, frecus pt mamica, exersat mers, etc.si-a gasit bufon, pe bunica-mea care o face sa rada cu pofta.Nu rade la nimeni asa cum rade de jocurile ei.Asa c-o mai oprim la noi....

De imbracat si noi ne imbracam afara tot cam la fel....body, bluzita, strampisori, costumas gros, caciula, ghetute si sosetele peste....

Avem o problemuta, sper sa nu dati cu rosiiiiiii....M-am obisnuit ca la jumatatea noptii s-o iau in pat cu noi, ca se trezeste, vrea papa sau apa,uneori uita de somn si nu pot face fata.Asa ca fata...s-a invatat.Azi noapte, se trezeste, plange, sotul o ia langa noi sa-i dea apa si cd colo nu i-a trebuit nimic cd s-a simtit in patul mare, s-a intors pe-o parte si somn...Sotul a ramas perplex, a lasat-o sa adoarma si zdup la ea in pat...Dar totusi sunt ingrijorata ca s-a invatat.Stiu c-ar trebui sa insist mai mult dc se trezeste si sa am rabdare pana se culca din nou, dar eu, moarta de somn , nu pot si iacata.....rezultatul, copil dependent de noi.in plus plange cd ma vede ca ma imbrac si plec, trebuie sa nu ma vada.....Ehe s-a marit fata si pricepe multe...
Va las, merg la trebi si promit ca revin cu poze...

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

www.revistapresei.ro/articol_84312-UPDATE-100-000-de-dolari-pentru-inima-unei-fetite.htm" target="_blank">aici despre sosonica!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna dimineata!
Eu nu vreau cafea..eu vreau un caei fierbinte.Sotul e tare racit si cum eu trebuie sa am grija lor..de mine..n-are nimeni. Aseara mai aveam un plic de Coldrex si i l-am dat lui..eu..ioc. Si uite ca acum..ma doare capul asa de la nas in sus cu ochi cu tot..si as zace....Mi-e teama sa nu se imbonaveasca piticul mai tare, dar nu pare a fi mai rau, din pacate nici mai bine.

BiancaM multumesc, cred ca astea or fi.

Magdutah Sa creasca mare puiul proaspat botezat! Si eu vreau sa aud pareri nemtesti despre alimentatie!

elyanne Sa iti traisca printesa! La Multi Ani! Elena Sa cresti mare si cuminte si sa ii aduci lui mami numai bucurii.

loradin ma bucur ca Ana e mult mai bine...si ca te-ai linisitit si tu.

ghubuadina sa va dezvata..asa faceam si noi cu tudor..si i-a trecut.

miorlaie..de fapt urla..
revin

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

gabi eu la raceala ma "dreg" f rapid cu paracetamol sinus si ceai de lamaie cu miere. adica: fierb 2-3 lamai in 2-3 cani de apa si indulcesc cu miere. garantat la cea mai crunta raceala, in 2 zile eram fresh. multa sanatate!

Varsta lui Matei
poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Vin si eu la o cafea!
La multi ani celor care zilele astea sunt sarbatoriti!
Magda felicitari pentru micul crestin.
Ghibuadina la multi ani si pupam sarbatorita mica! Adrian a devenit foarte plangacios atunci cand nu il luam in brate sau nu stam cu el, aseara ne-a capiat de plins ca l-am lasat singur in patut si nu s-a potolit decat atunci cand l-am luat la noi, a adormit imediat.Poate ca deja sunt rasfatati sau chiar e o faza trecatoare.
Aliona ce poze frumoase si ce toamna draguta la voi.
Ela multumim pentru cont, am descarcat ceva de acolo!
Vorbeati de geluri pentru durerile de dinti, eu am si Dentinox, cica e mai bun ca Calgel, voi ce stiti?
Nu mai stiu ce sa ii dau sa pape la masa de prinz ca nu ii mai place supica, nici cea cu carne de pui, ieri i-am pus si iaurt in ea, ca alta data radea tot asa, dar acum, nema.O sa incerc altceva, mai studiez problema.
Poate ii fac sufleu de dovlecel, ca e un succes

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Aici poze
Vārsta Adita;
Poze noi

Mergi la inceput

mai ziceati careva ca mananca bebeii mult?? ca matei zici ca a facut foametea ... de 2 zile baga de ne-a speriat. o fi vreun puseu de crestere la 7 luni jumate?

Varsta lui Matei
poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

neata stup!
uite ca am facut si eu ochi, numai ce i-am pus hainutele lui Matei la spalat si am mancat si eu un pic. La 9 e randul flacaului asa ca mai scriu ce nu am scris aseara !

Deci am sa va spun despre diversificare noastra: continuam cu legume blenduite fierte cu un picut de ulei de rapita la pranz! Deja de la 6 luni s-ar poate da si carne, dar pentru ca noi de abia am inceput legumele ne-a spus sa mai asteptam 2-3 saptamani.
Incepand cu 7 luni este voie seara de dat cereale integrale cu lapte si apoi de abia peste o luna fructe! Am facut ochii mari si am repetat ce a spus ... ca parca nu credeam ca asa tarziu are voie fructe ! Dar doctorul a confirmat ca am inteles bine. Dupa care a spus ca pana la 10 luni totul trebuie blenduit si dupa aceea pot incerca sa ii dau si "faramituri". Exemplul lui a fost: paine unsa cu unt! La asta ma mai gandesc ...

Acum legat de fructe eu nu stiu ce sa zic , caci pe site-urile nemtesti scrie ca poti da mere, pere sau banane inca de la 4-5 luni ... la fel si borcanasele, dar medicul deja comenatase data trecuta ca scrie pe ele ca sunt de la 6 luni, dar de fapt nu e voie decat de la 7 (asta depsre cereale) ...

In final am sa introduc cum spune el, caci noi avem deja 6 luni jumte ... si avem timp de introdus in liniste fiecare asa cum vrea el. Pana acum nu a primit decat morcov saptamana trecuta si de ieri am inceput sa ii dau bostan ... asa ca pana la fructe mai e cale lunga ...

Imi pare rau ca am uitat sa il intreb de peste ...

Hai va pup si ma duc pana la Matei ca se pare ca ii e foame un picut mai devreme! Dar revin cu sa va spun de ce aici nu fac decalotare !!!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

GABI, multumesc de raspuns. Nu mi-au spus ca asta ar putea fi cauza, m-am gandit eu ca asta ar putea fi cauza, din moment ce cei de la dispensarul TBC unde vom face vaccinul mi-au zis ca nu e voie sa ia antibiotice cu 10 zile inainte de vaccin. Vineri mergem pt vaccin si am sa ii intreb daca are vreo legatura. Oricum, se pare ca nu sunt chiar 'nevinovate' antibioticele astea. Dar ce sa ii faci, faptul e deja consumat acum.

MIHAELA, schoene Glatze!

Am avut si eu ieri o intrebare, dar cred ca trebuie sa o repet
ce fructe le mai dati dimineata in afara de mere, pere, banane? Ca nu stiu ce ar mai fi voie.

LA MULTI ANI pt ALEXIA, RARES, DAVID, RADUCU, DIANA, MAYA GEORGIA si MIHAI ALEXANDRU si bineinteles si ELENEI, care e domnisoara deja!

Anca, de www.TickerFactory.com/][/url]" target="_blank">MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007

Mergi la inceput

Selene noi ii dam fructe din compot: ananas, mango, piersica.

Varsta lui Matei
poze cu matei

Mergi la inceput