Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (43)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Ioana, daca ar fi dupa niste psiholoage de ocazie, s-ar spune ca mananca asa de frustrat ce e, de fapt ii merge bine, de asta haleste.Bravooo, Matei, tine-o tot asa.

Iunita, esti buna de avocata.Ce studii ai, daca nu ai facut dreptul ti-ai ratat cariera.

Magdutah, si aici zic de paine cu unt, io credca au dreptate,n tre sa se obisnuiasca si cu firimituri, bucati.

La multi ani, Elena!Sa cresti mare, cuminte, sanatoasa si norocoasa. Bunica mea ar fi implinit azi 96 de ani...cea care ne-a crescut si pe care o iubesc enorm.O super femeie.
Selene, borcanase si te-ai scos.Ai toate fructele posibile

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

selene noi tot mere, pere banana....altceva...cand o fi sezonul...am vrea sa reincepem portocala...dar mai asteptam sezonul ...sa fie zemoase si dulci...

buna dimineata si La multi ani puilor mai mici si mai mari...

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

La multi anisori frumosi si senini pt Elena , mandra lu Elyanne!!!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Buna dimineata!

Ma bucur daca va este de folos vreo carte din cele incarcate de mine pe 4shared. Daca aveti si voi lucruri interesante, le puteti pune acolo. Limita e de 5 giga, parca.

Ioana Matei mancacios! Sa-l tina tot asa. Din ce compot dati voi fructe lui Matei? Din comert? Din alea fara zahar sau care?

Magdutah, crestin mic si mamicuta lui!

Thea nu vru sa pape fructele de dimineata . Parca o durea in gurita cand le papa. Papa un sfert, adica vreo 75 de grame dupa care completaram cu laptic, 180 ml. Oare de la gingiile dureroase sa fie sau o avea vreo afta ceva in gurita? Ca nici nu ma lasa sa ma uit. Oricum daduram dispozitie lui tati sa ne prepare ceva glicerina cu borax, nistatin si anestezina. Asta o ajuta si la dintisori, ca nimic nu prea mai merge. N-am incercat inca Dentinox, dar am ceva asemanator de la TIS, gel gingival ii zice, si a fost oarecum eficient pana au inceput durerile astea mari. Contine tot musetel ca si Dentinoxul.

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

quote:
Originally posted by Amma23

Ioana, daca ar fi dupa niste psiholoage de ocazie, s-ar spune ca mananca asa de frustrat ce e, de fapt ii merge bine, de asta haleste.Bravooo, Matei, tine-o tot asa.

dar sa stii ca e si o pb. ca daca baga la greu, face si kk intr-un ritm ametitor si e posibil sa nu-i ajunga mamei scutecele pana la sf sapt. noroc ca are selgros, carrefour aproape.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

La multi ani fericiti alaturi de mamicuta ta curajoasa, de cei doi fratiori teroristi si de taticul vostru, mandra ELENA!
La multi ani RARES! Trimite-o pe mami sa ne mai spuna despre tine, da?
La multi ani ALEXIA! Sa cresti mare!
La multi ani DAVID! Sherbiiii! Suntem ingrijorate!!! Ce mai faceti?
La multi ani RADU GEORGE!
La multi ani DIANA!
La multi ani MAYA!
La multi ani ALEX!

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Hai ca doarme cuconitza, sufleul se face in cuptor si mai am timp de forumit...mi-am facut si o cafea ca sa nu o bea ioanaradu singura...da, chiar, seful tau stie ca stai forum?sau nu esti la serviciu?

Selene, eu ii mai dau gutuie facuta compot, nectarina

Magda, deci la voi se merge pe principiul fara graba cu diversificarea

Adina, nu esti singura care ia copilul in pat...mai povesteau fetele pe aici, asa ca nu te condamna nimeni, stai linistita...daca n-ai citit din urma , sa-ti spun ca eu te invidiasem ca ai timp sa te faci frumoasa si sa te relaxezi si ca ai cu cine sa o lasi pe Alexia

loradin, ma bucur ca te simti odihnita si ati intrat in normal...de-acuma poti sa te bucuri mai mult de printesa Ana

Roxanici, tu pusesei o intrebare si nu ti-a raspuns nimeni...stiu pt. ca ma interesa si pe mine raspunsul, asa ca o readuc eu in atentie, daca ma lasi:

Cum va mai jucati cu bebelusul sau ce activitati mai aveti impreuna?

Hai sa raspund eu prima
In afara de momentele cand se joaca singura in patut (aprox. 1 ora dimineata si vreo jumatate de ora dupa-amiaza)mai avem:
- "activitati artistice" - o tin pe genunchi cu fata la mine, o prind de manute si ii cant tot ce-mi trece prin cap, schitand miscari de dans cu manutele ei; recit poezioare cu intonatie
- activitati fizice - incerc sa o invat sa se tarasca, o ridic de maini in picioare, fac gimnastica dupa nea capraru
- ne jucam de-a cucu-bau, ma joc cu ea cu jucariile , ii arat prin casa diverse chestii, o las sa le atinga,
-cand vreau sa stau pe forum ii pun baby einstein intr-o fereastra si mai las un pic de loc sa vad si eu forumul

Cam saraca in idei sunt, de asta astept si alte exemple

intre timp s-a trezit cuconitza, nu stiu de ce nu doarme mai mult

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elpower

Ioana Matei mancacios! Sa-l tina tot asa. Din ce compot dati voi fructe lui Matei? Din comert? Din alea fara zahar sau care?

noi fiind o familie de denaturati (parinti, bunici si alte neamuri) ... dam fructe din compot, din comert.

Varsta lui Matei
poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Selene, eu i-am dat si piersica, si caisa..., piersica i-a placut la nebunie, caisa asa si asa.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mihael@

Hai ca doarme cuconitza, sufleul se face in cuptor si mai am timp de forumit...mi-am facut si o cafea ca sa nu o bea ioanaradu singura...da, chiar, seful tau stie ca stai forum?sau nu esti la serviciu?

sunt la serviciu ofcorssss. sefu'/sefii mai mult ca sigur stiu ca cica sunt urmarite toate activitatile noastre (extra)profesionale.
cuconita si mama ei!

Varsta lui Matei
poze cu matei

Mergi la inceput