Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Multi pupici si de la noi sarbatoritilor zilei:

Rares, Radu George, David, Maya, Alex, DianaLa multi ani ALEXIA! Sa crestiti mari si frumosi si sanatosi!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

quote:
Originally posted by magdutah

neata stup!

Hai va pup si ma duc pana la Matei ca se pare ca ii e foame un picut mai devreme! Dar revin cu sa va spun de ce aici nu fac decalotare !!!

Magda Matei 9.04.2007

Hai zi ca si io-s curioasa!Nici dr nostru nu e de-acord cu asta si nici nu m-am gandit sa intreb de ce...

quote:
Originally posted by Selene

MIHAELA, schoene Glatze!

Anca, de www.TickerFactory.com/][/url]" target="_blank">MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007

...Mersi!

LA MULTI ANI....pt toti bondareii si albinutele care au mai implinit o lunisoara!
Si....La multi ani! si pt ELENA,mandra de ELYANNE

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

asa, am dat enter si s-a duuuuus!

Intr-o fumoasa zi de 23 Iarina si mami ei ureaza la multi ani pentru

Alexia bb de ghibuadina
Rares Theodor bb de roxanici
David bb de sherbi
Radu George bb de doina.todor
MAya Georgiana bb de Crina_mio
Mihai Alexandru bb de diana_jors
Diana bb de Mikkyy

sa cresteti mari, sanatosi si intelepti ! Sa va dea Doamne-Doamne zile senine, fericire si impliniri si din toate acestea sa le da-ti si voi mamicilor vosatre un simplu zambet. face cat luna de pe cer si inca 3 stele!

( cred ca de la siropu' de tuse sunt un pic droghi.... deci daca aberez PREA mult... ma iertati si de data asta)

lauramar felicitari pt ta ta. fetelor, chiar vroiam sa va spun ceva. cat de furmos mi se pare ca indiferent de nationalitate, etnie, locatie si mai stiu eu ce parametrii..toti bebelusii ganguresc aceeasi limba. mi s epare sublim.

loradiiiin e cumva o albinuta care s epoate suspenda? si are aripi albastre cu stelute si inca o tura de elitre galbene? si fashaie tare? ca avem si noi una si o iubeste toata ziulica!!! sa o scot din "meniu" . pupam Ana cumintica is pe mami a ei relaxat. ma bucur ca incepeti sa iesiti din cwercul vicio mami nervoasa- bebe suparat!

ghibuadina in primul rand "la multi ani" ! in al 2-lea rd...nu are nimeni de dat cu rosii. credca pt linistea voastra a tuturor, inclusiv a Alexiei trebuie treptat sa o lasati la ea in pat pentru ca si ea isi strica somnul. Oricum, orice invat are si dezvat numa ca asta trebuie tratat din timp ca apoi va creste si..nu cred ca o mai da-ti fugita de acolo.

gaby78 facem jumi-jumi un coldre ca mai am eu unul. pup racitii mici si mari!

magdutah felicitari pt botez! a iesit bine totul?

elena2006 de la un anumit punct nu prea le mai place supa aia cu de toate . incerca sa pui 2-3 "elemente" si vezi cum e. in fara de pui numai papapti altceva? ati ajuns la galbenusul de ou?

ioanaradu ce inseamna mult? iarina mananca la masa de legume 200-250g si uneori mai baga s un iaurt. iar la masa next un castronel (200-300g) cerale/fructe/branzica amestecate, sau separate...

Selenemere,pere si banane avem si noi in meniu. am vazut c ainca se mai gasesc piersici. poti sa ii mai dai ananas, mango... daca vrei sa iei din supermarket asa...1 data pe sapt.

Amma23 din pacate nu m-am facut avocat dar din motive intemeiate... cel mai probabil as if mancat multe batai pt ca nu imi pot tine gura. pup rusinosii si ...un gand bun pt bunica ta!

mama ce ma ofticati, ati mai umplut o pagina...

Mihael@ parca tu ziceai ceva de gututuie... si eu citisem in cartea aia ca e indicata in caz de diaree si mai stiam ceva de genul ca nu ca ar dauna dar le cam dam degeaba c anu contin nimic semnificativ..bla bla

maslinele se dau dupa 2 ani siii..banuiesc eu ca ar fi bine de gasit masline in ulei nu in saramura ca deh....Si inca ceva interesant: 100g masline contin vit A cat contin 5 litrii de lapte.

intrebare intrebatoare: a pus cineva usturoi la fier in mancarea copilului? cat? a papat bebe? ce se poate intampla?

va pupam asa mucosi si dintosi cum sunteti!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

usturoi noi!!! noi!!! la fiert si la blenduit, in special la spanac si la legumele pt peste. fooooarte gustos ... a papat matei de-a rupt, fara reactii nedorite.

ce inseamna mult la matei? pai el papa dimi si seara 3/4 canuta de diverse (fructe, cereale, iaurt, terci de cereale, branzica, etc) si la pranz 3/4 castronel legume diverse combinatii. ei bine ... de 2 zile mananca 1 canuta si jumatate dimi si seara si la pranz castronelul plin. aaa ... si dimi la 5 a ras 240 ml de lapte, ceea ce pt el este record in ultima vreme.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

usturoi noi!!! noi!!! la fiert si la blenduit, in special la spanac si la legumele pt peste. fooooarte gustos ... a papat matei de-a rupt, fara reactii nedorite.

ce inseamna mult la matei? pai el papa dimi si seara 3/4 canuta de diverse (fructe, cereale, iaurt, terci de cereale, branzica, etc) si la pranz 3/4 castronel legume diverse combinatii. ei bine ... de 2 zile mananca 1 canuta si jumatate dimi si seara si la pranz castronelul plin. aaa ... si dimi la 5 a ras 240 ml de lapte, ceea ce pt el este record in ultima vreme.

Varsta lui Matei
poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

iunita, eu am citit ca gutuia este singurul fruct care isi pastreaza proprietatile antiseptice chiar daca este preparat termic...eu zic ca-i bun, asa ca ii dau

usturoi si noi, si noi! un catel fiert si blenduit cu toate cele

sa stiti ca am ars sufleul dar nu pt. ca am stat pe forum ci pt. ca am stat cu cuconita, asa ca sunt iertata...acuma mai bag unul, sper sa am timp sa-l fac pana la 1

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

sar'na Ioana... si io tot spanac am in meniu si ma gandeam sa pun la fiert juma de catel ca am un usturoi gigant.

si ..inca ceva gabi78 parca tu spuneai ca i-ai dat lui Tudor rosie cruda,nu? suc adica. as vrea sa ii fac branzica amestecata cu suc de rosie..stiti voi ..SALATA, ca io am o pb cu salatele

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Sa incepenm cu sarbatoritii:

Alexia bb de ghibuadina
Rares Theodor bb de roxanici
David bb de sherbi
Radu George bb de doina.todor
MAya Georgiana bb de Crina_mio
Mihai Alexandru bb de diana_jors
Diana bb de Mikkyy

Sa cresteti mari si sanatosi!!!

Acum despre noi:
Am fost la vaccin ca eram restantieri de la 6 luni, am plans nitel dar ne-a trecut .Ce papat am zis ca o las dimineata sa se trezeasca si pana la ora 8 nu-i dau sa papa, da de unde la 5.05 era in fund si lalaia , mai si scartaia semn ca ii e foame. A halit si s-a culcat. Cand am plecat la vaccin am incercat sa-i dau ceva sa pape dar nu a vrut asa ca am renuntat. In acest moment doarme si cand se trezeste o sa incerc sa-i dau ppapa de legume cu ficatel , mai precis pe la 12.30. Apoi mai vedem ce halim.

Usturoi??? sa nu ma impuscati dar eu i-am dat cu cartori si carnita ca papam noi asa ca a lins si ea nitel.

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

iunita eu la un castronel si jumatate (cam atat imi iesea) puneam 2 catei giganti sau vreo 4 mai sighinasi.

Varsta lui Matei
poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Hello!

Ce zi frumoasa... Am vrut sa scot matza mica afara dar a adormit asa ca am invelit-o si am deschis geamul. dar cand se trezeste tot iesim afara.

La multi ani! tuturor bebeilor care implinesc azi 6.7 sau 8 luni... Sa fie sanatosi, voiosi si mancaciosi... la multi ani! si pentru Elena, fetita Elyannei.

Noi suntem bine. Maria a dormit f bine azi noapte si pentru ca ieri mancase fff bine nici nu s-a trezit sa pape. Azi insa alta poveste. A mancat f bine dimineata la 6 asa ca la 11 abia a vrut 70g de fructe. Sa vedem supa daca o vrea....

IOANARADU- eu cred ca este un puseu de crestere deorece Maria a mancat f bine in ultimele 3 zile si nu cred ca dintr-o data s-a pus ea pe mancat deci in 2-3 zile o va parasi entuziasmul. sa dea Dumnezeu s anu am dreptate.

SHERBi- ce-ai mai facut cu David? Am o cunostinta cu un bebe de 1 luna care pateste cam la fel si acum umbla si ea pe la medici.

Cam asta ar fi tot ca vreau s atermin ce am de lucru cat doarme gaza ca sa iesim afara. Aveti grija de voi si gata la plimbare cu totii.

Mergi la inceput