Iunita am introdus si galbenus de ou.E clar ca mai tb. sa mai introducem si carne de vita, si alte elemnte noi cum spuneai tuca deja s-a plictisit si desi ii este foame se stramba si se scutura de zici ca nu e adevatat.Thank you!![]()
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Aici poze
Vārsta Adita;
Poze noi
uff...oleaca de pauza...
intai si intai de toate,
pana jupuim pe obrazul ales pe fiecare sarbatorit al zilei de azi! Sa cresteti mari, cu noroc, sa se lipeasca iubirea de voi cu super-glue!
noi...suntem taaaare maraita, ca ne chinuie niste dintisori, zic eu. papa bine, legume inca nu - bleaaagh.. - fructe-foaaarte bun, sar'mana - cereale am cedat si i-am pus in bibron, si asa vrea. ook. si-i maraita si matzaita...si cand ii frec inelul de cauciuc de gingie tace...aaaaah..ce bine.... Si adoarme in bratele mele, mai plange ea pin semi-somn pana pica de tot.
mi-e mila de ea, si-o iubeeesc, fetelor, cand o vad asa mica si adormita la pieptul meu!....
ce de-ati mai scris!!! Am de recuperat, nu gluma.
Face cineva capitol nou? Ca pana termin eu de citit si de postat ... Macar sa scriu la cel nou. Astept 10 min sa vad daca se anunta cineva si daca nu il fac eu, sper sa imi iese