***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Sunt un pachet de nervi!
Am fost la Posta sa pun coletele pt Moberi si Numai_eu, insa nu a vrut sa mi le primeasca pt ca cica trebuie puse in cutie! Eu le impachetasem in coala alba asa cum facusem cu wrapul lui Petit_ange, insa tinerica de la ghiseu a zis ca ei nu primsesc decat in cutie si ca de fapt colega care imi primise celalalt colet a gresit. Imi venea s-o strang de gat! Ce era sa fac? M-am dus pe la alimentare si am cerut cutii care evident sunt mai mari decat am eu nevoie! Le-am ambalat in coala alba si acum astept sa se trezeasca Bogdan sa le duc din nou la Posta!
petit_ange, neaparat sa-mi spui daca si in ce stare ajunge la tine coletul meu!
Vas, un kineto bun ar fi Cerasela, tipa care face baita si masaj puiului lui Lavini! Ce-ai mai facut cu trandafirii? I-ai presta?
Paflo, o fi de la nevoia lor de a suge....
Pepsi, merci, ma bucur ca ti-a placut tabloul. Il voi pune la noi in dormitor.
Apropo de TV, cei de la UPC digital au un progr special pt bebei. Se cheama BEBE si difuzeaza desene care se misca f lent, cam cum sunt in Baby Einstein.
Mica, frumoase hainutele. Sper sa le poata purta la vara... Dar costum de baietel de ce ti-a trimis? O fi vreo aluzie?
Roxicucu, merci. Sa-mi arati si mie poze cu ce faca mama ta pls.
Stie cineva cand/daca va fi KIDS EXPO in Bucuresti? Pe site nu scrie, insa parca au zis ceva la TV de per 30 oct-3 nov. A fost cineva atenta la TV atunci?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liviana stiu ca o sa mai fie un baby expo in jur de 6 dec.

Of eu iar ma stresez cu laptele asta al meu. A facut cineva proba laptelui??? Sa te mulgi intr-un pahar si sa vezi ce se intampla cu laptele. Ma gandesc ca poate laptele meu nu mai e bun, de aia nu mai mananca mult la o masa. Pepsi help, da nu ma bate. Stiu, a luat foarte binein greutate saptamana trecuta, dar...

Si mai am o problema. Voi ati trecut bebeii la intretinere?? Care e legea care spune cand se trec?? ella???

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Mica eu zic sa nu te mai stresezi .Eu ma mulg in fiecare zi si asa am putut sa observ cum arata laptele meu.Ei bine ,cateodata e gras(e ca o smantana deasupra)alteori mi se pare zeama chiora dar rares il bea intotdeauna cu placere.

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, DA, trebuie sa treci fata la intretinere! Noi l-am trecut din iunie pe Bogdanel si administratora a vrut sa stie cand anume s-a nascut, nu cumva sa nu-l fi declarat noi la timp... Baby Expo am auzit ca o sa mai fie in decembrie, insa as fi vrut la Kids Expo pt ca acolo e spatiu mai mare (fiind la Romexpo) si M ar avea unde si cu ce sa se joace. Practic nu vreau sa merg pt cumparaturi... poate doar pt un scaun auto mai mare. Cat priveste laptele tau, mi se pare ca se poate face o analiza a lui a.i. sa stii daca mai e sau nu consistent.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mica, Maria a baut din biberon lapte de mama pana la 7 luni jumate...
Nu se poate sa nu fie bun, numai ca unii bebelusi sunt mai puturosi. Maria nu a vrut sa traga din san pur si simplu.
Cateodata Ioana nu vrea sa suga si daca e mult lapte ii pun in biberon...si il mananca pe tot...deci ii place da-i e lene sa manance de la san!!!

Pe cea mica a trecut-o la intretinere administratorul fara sa ii spunem...ca ne-a vazut la plimbare oricum...

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Liviana, va fi Kidex pe 30-2 decembrie.Am vazut la TV.

Am revenit si noi de afara dupa o plimbarica de 2 ore.
I-am dat sa pape si acum ma duc sa-l culc.
Pupicei!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Mica, astia din bloc l-au trecut de la ei putere pe David din Mai!
Sa nu cumva sa-i trag in teapa.

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

SI noi am trecut-o din iunie la intretinere. Insa mi se pare foarte penibil ce tre sa platim pentru ei: lumina pe scara, curatenia pe scara + lift (pe apa avem apometre iar caldura se plateste la mp). De asta cautam legea. Poate ne ajuta ella.

alyna cum e afara? Mi s-a parut ca bate vantul si parca nu as scoate-o afara nici azi.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Noi nu l-am trecut inca la intretinere.Nu mi-a zis nimic administratorul si nici eu n-am intrebat.
Cum culcati voi bebeii?ce metode abordati?Ca eu nu stiu cum sa-l conving sa doarma singur.Plange pana la epuizare daca nu ma duc la el si apoi o ia de la capat.Alyna24?De duminica suntem tot intr-un urlet.a ora de somn.si oboseste din 2 in doua ore.
E razboiul nervilor.

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Eu sitma de Kidex ca e prin dec. Baby Expo a fost la sf lui septembrie. Sunteti sigure ca mai e si in decembrie? Ma refer la Bucuresti, ca s-ar putea sa fi prin tara.

Administratora noastra a trecut-o pe Mara incepand cu luna septembrie, dar nu stiu care e explicatia, ca ea e nascuta la sf lui iunie si am adus-o acasa pe 1 iulie.

Am si eu o intrebare: le-ati luat pana acum piticilor analize? De unde li se ia sange? Eu as vrea sa vad daca Mara are suficient calciu, ca ii cam trosnesc oasele si sa vad daca e necesar sa suplimentam. Si m-ar interesa si sideremia.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput