***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (17)
Raspunsuri - Pagina 18
Alyna24 spune:
Azi suntem pe pagina 8!![]()
http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=8
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
kid spune:
DidiAlex Da, eu ma plangeam de glume pe seama greutatii. Am mai slabit putin de atunci, dar tot nu am scapat de ele.
Trebuie sa mai slabesc vreo 5 kg.
Multumesc pt info legat de pasapoarte, pana la urma o sa-l trec pe al meu, sper sa reusim sa-i facem poze.
Pepsi Tare frumoase camerele piticilor. Si a voastra mi-a placut. ![]()
Abia astept sa ne mutam si noi la casa noastra!
roxicucu Eu folosesc cam o cutie de 900 g pe saptamana, deci cam tot 4 cutii pe luna. Dar bineinteles ca o parte din lapte il arunc, pt ca nu mananca tot timpul la fel.
monicoasa Multa sanatate la pitik.
Alyna24 Votat David Andreas.
Ma mai uit, poate mai gasesc capsunici sa votez ![]()
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze cu juniorul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Alyna24 spune:
Kid, pupici si multam pt vot!
Tocmai am terminat de papat un borcanel de 125 gr de piure fructe de la H i pp cu 1 biscuite si o lingura de cereale.Acum ne pregatim de iesit afara asa ca.,...va urez "O zi minunata"!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
ramona7 spune:
alyna24, votat pitic advid andreas cu 10.
Cat despre kg, nu prea mai apuc sa fac
de cand am inceput lucru. Trezit, dat papa la copil, fugit la lucru, intors, jucat, plimbat, vorbit cu bebe. Mancat si vorbit cu sotul, cand apuc. Facut baita, iar hranit, iar jucat cu bebe, ca il apuca pe la 12 noaptea cheful de
, hlizit, vorbit si dat din picioare. Seara uneori mai apucam sa vedem un film sau
, cand nu suntem obositi prea tare.
A doua zi de la capat. ![]()
Daca gasesti o solutie pentru slabit, sa-mi spui si mie.
![]()
Jurnalul lui Razvan
SALVATI O INIMIOARA 
kay spune:
ramona7, vad ca zici de
... pai de ce vorbesti de lucruri sfinte? de sfoara in casa spanzuratului? de dulciuri diabeticului? samd... pe langa faptul ca m-am ingrasat ceva... si nu mai am mobilitatea pe care o aveam, se mai intampla ca fi`mea, cea care doarme linistita-linistita si e foooooooooarte cumninte, sa se trezeasca TOCMAI cand se intampla sa se intample... si initial am zis ca se maraie si se linisteste ea, cu toate ca deja se dusese pe copca pasiunea noastra... si pana la urma ne-am oprit si i-am dat suzeta si... a tacut si a adormit la loc... frustrant, nu? si cand m-am intors... ce sa-ti mai vina sa faci ceva? ca ne trecuse tot... si era asa bineeee...
numai cand imi amintesc...
cat despre slabit, uite asta e o metoda tare rapida si placuta sa dai jos ! si face bine si la nervi+stres si e si quality time... ce mai, sunt pro
!
sunt un pic cam dispe? NUUUUUUUUUUU, vi se pare ! ![]()
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000 euro !
ali24 spune:
vai fetelor cand vad ca voi va stresati ptr kg in plus si aveti doar 50 60de kg mie imi vine sa ma tai...eu am 85
.si voi va plangeti ca nu va mai incap hainele ce le aveti...ei bine pe mine nu ma mai incap nici cele din magazine
.fain nu?cand ma duc sa imi cumpar ceva imi vine sa plang dar lasa ca slabesc eu odata si odata
poze rafi siwww.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
kid spune:
Mamici, am o intrebare, ati auzit de dr Tatineanu? Stiu ca e dr. la Curie, dar am inteles ca are si cabinet separat, dar nu gasesc nimic pe net. Mi l-a recomandat dr de familie, sa-l duc pe junior la un control oftalmologic, cica e f bun. Sau ati fost la alti doctori pe care ati putea sa mi-i recomandati? La stat nu prea as vrea sa merg, am inteles ca este foarte aglomerat...
Ca tot vorbiti de kg in plus, io azi dimineata cand m-am trezit am zis gata, de azi incep cura de slabire. N-am probleme cu foamea, la mine pofta e problema. Si acum cand am dat sa raspund la subiect, numa bine ce am vazut in stanga, la 'sa ne cunoastem' o poza frumoasa cu un tort diplomat de mi-a lasat gura apa...
Cine s-o fi gandit ca as vrea sa cunosc un tort diplomat???
Mi-e o pofta de moooor!!! 
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze cu juniorul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
ali24 spune:
tot eu...ca tot veni vorba de kg oare aerobicul si sauna ar afecta laptele? ma gandeam ca daca de mancat nu ma pot lasa ca sa slabesc(ptr ca nu as mai produce lapte nu ptr ca imi place sa mananc![]()
)macar sa incerc sa slabesc prin alte metode dar care sa nu afecteze alaptatu.dar ma gandesc cum as arata la aerobic cu.

si voi va tineti copii in brate la calculator cand scrieti?eu il tin si se uita atent la degetele mele cand scriu si apoi incepe si el sa scrie cand ma opresc eu.imi vine sa il mananc cand il vad.chiar si acum ma urmareste...
poze rafi siwww.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
miniuta spune:
buna dimineata.
nu stiu daca va mai amintiti de noi, nu am mai scris de cel putin o luna, desi am citit tot (cel putin asa cred, ca nu am pierdut nimic). am vazut si poze, nu stiu daca am votat toti bebelacii desi m-am straduit.
multumim de urarile de duminica la implinirea celor cinci luni. nu stiu cand s-au scurs pe langa noi, si parca a trecut mult mai mult timp. in fine.
sa va mai spunem si despre noi. suntem bine-sanatosi, dupa o raceala de aproape doua saptamani cu muci multi si plansete de nervi, cu mancat putintel si rau, de am zis ca si daca uit de depresia post-natala tot nu mai fac alt copil de teama noptilor nedormite. am scapat de mucii aia rai doar cu batista bebelusului si ser fiziologic, am folosit batista din doua-n doua ore cateva zile (si nopti) de am zis ca o sa primesc reclamatii de la vecini. nu stiu daca e buna sau nu, daca are repercusiuni pe viitor, dar la cat de infundat era nu aveam decat o grija, sa ii scot de acolo. asa ca am folosit-o pana s-a terminat tot.
altceva? eu nu il cantaresc pe david prea des, doar la controalele de la dr, si ultima oara s-a intamplat acum o luna si vreo doua saptamani. oricum, atata timp cat il vad vioi, activ si vad ca ii raman hainele mici chiar nu imi fac un stres dintr.asta. prea m-am stresat la inceput ca nu lua in greutate. de cateva saptamani am renuntat si sa-i mai notez mesele (aveam un caiet in care notam orele de masa, mililitrii bauti si nr de scaune pe zi). ce rost are?
de ieri am inceput si diversificarea. mie mi s-a recomandat sa astept pana la implinirea celor cinci luni, desi el nu a fost alaptat decat primele cinci zile. ieri am inceput cu cateva linguritze de pastarnac fiert la aburi (este surprinzator de dulce). cu ocazia asta am ars si o oala tare tare...dar macar de-acum stiu ca trebuie sa o pazesc mai abitir. david a mancat fara comentarii, dar era oricum foarte putin, abia azi o sa incerc cu un nr dublu de lingurite. ramane de vazut cum se va obisnui cu noua textura si apoi o sa mai vad cu ce voi continua. ma enerveaza crunt parerile atat de impartite cand vine vorba de diversificare. daca va spun ca am primit o lista in care morcovul era trecut la alimentele cu risc scazut de alergie (dar cu risc 

). de multe ori ma gandesc: fericiti cei saraci cu duhul!!! dupa socrela cica al meu barbat manca sarmale la cinci luni...si e sanatos tun, nu are nici o boala. eu, crescuta mai dupa carte, am avut mereu probleme de sanatate: apendicita, ficatul, fierea...ehhh....asta e. nici nu stii ce sa mai crezi sau sa faci uneori.
iar ma intind ca o pleasca!
ali avea dreptate, voi va plangeti ca mai aveti mult de slabit, asa, patru-cinci kile...mie imi vine rasu-plansu cand va aud. eu mai am vreo 20, si sigur ma apuca plansul de cate ori imi vad imaginea reflectata pe undeva. acum ca a venit si frigul ma gandesc ca nu am decat sa port iar pantalonii de gravida si cele cateva haine pe care le mai purtam in perioada aia. ca ma si incapatanez sa nu iau haine noi, in speranta ca voi reincapea in alea multe vechi. culmea e ca ma apuc mereu de dieta (care nici nu e asa de greu de tinut cu un pic de ambit) dar sfarsesc mereu prin a manca porcarii. week-end.ul asta am mancat de ex kürtos in draci (la noi e asa, eveniment, pentru ca nu ii gasim usor, ci trebuie sa facem comanda ca sa putem manca asa o specialitate). si cu botezul si musafirii pe care i-am avut in ultimele saptamani am facut cate un diplomat in fiecare week-end. ma mai plang ca nu slabesc????
oare ce vroiam sa mai spun? vorbeati de gangurelile copiilor. felicitari lui cosmin si david pentru primul mama-tata. ella, nu mai fi suparata, cica majoritatea copiilor spun intai tata, spre disperarea mamelor care isi petrec majoritatea timpului (si-si mananca nervii) cu ei. lasa, o sa zica si mama si nu o sa-ti mai incapi in piele de bucurie. asa ca pitica.
fetelor, va pup si sper sa revin mai repedem, nu doar peste o luna.
elteka deja se-ntrece cu gluma. dar daca imi amintesc eu bine spunea ca a luat bilete de avion din japonia catre state si abia apoi catre europa? sau europa-state-europa...stiu ca era ceva tare complicat. sper totusi sa revina cu mesajele ei despre dolo.
mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa
roxicucu spune:
Nu stiu ce a avut aseara bebelusul meu ca s-a trezit din 3 in 3 ore sa manance, si chiar a mancat cate 200 ml la masa....ce sa fie oare, nu se satura sau are un puseu de crestere? Bine macar ca am reusit sa-i dau la biberon.
Kay, asa este, cum spui tu, lui Andrei ii place sa curga mai mult din tetina, i-am luat acum de la nuk o tetina fiziologica cu taietura in cruce, desi curge destul de mult...nici asta nu pare sa-l multumeasca...suge asa de tare ca nu are timp sa mai intre aerul, se strange tetina si nu mai curge deloc. M-am si speriat ce fel arata tetina cand i-am scos-o din gura, era stramba si haita saraca, cand ma gandesc ca asa facea si cand sugea de la mine....tzatzili zic saracele bogdaproste ca au scapat.
Spuneai ca reusisesi sa-i convingi pe cei de la spital sa-ti portioneze ei pastiuta de furosemid, acum nu mai vor? Mi se pare aproape imposibil de facut asta.
Pepsi, zici ca furtunul ala cu care mananca bebelusii este de 4 ori mai mic decat cel de perfuzie, pai de unde sa gasec asa de mic ca la noi in spitale nu se foloseste metoda asta pentru copiii cu dificultati de alimentatie, ca ar fi aplicat metoda cat am stat cu el in spital...
Ibelciug, frumos tabloul, mi-a placut, mama mea este pasionata de asa ceva, daca i-l arat se apuca repede si ea sa faca...ce sa-i faci, defect profesional, este educatoare, mereu mestereste cate ceva....
Sobi, imi pare rau ca are bebe probleme la piciorus, dar nu inteleg de ce au observat asa de tarziu....medicul tau de familie cand i-a facut controlul la inceput trebuia sa-l analizeze bucatica cu bucatica, ca problema de la piciorus nu a aparut pe parcurs. Si noi am patit asa la Andrei dar am vazut din timp si i-am facut gimnastica la piciorus (mi-a aratat un medic ortoped cum) de cateva ori pe zi si acum e bine. Cu cat o descoperi mai repede cu atat se remediaza mai usor. La probleme mai grave se recomanda ghipsul, bine ca la voi e nevoie doar de masaj. Sa va faceti bine repede.
Doxinu, ce dragut...asa stateam si eu la primul copil, eram topita, as fi stat ore intregi sa privesc mogaldeata, as sta si acum numai ca nu prea e timp...cu 2 copii ai mereu cate ceva de facut....
Gabiu, nu ai incercat sa-i dai ceai, poate ii este sete si de aceea se trezeste asa des noaptea.