***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (17)
Raspunsuri - Pagina 20
lavini spune:
AM REUSIT!!!! Am reusit sa termin cele 3 capitole pe care le-ati scris cat am lipsit!!Ma tot chinui de ieri dimineata sa citesc ca sa fiu la curent cu ce s-a mai intamplat in lipsa….
Noi am fost plecati in concediu o saptamana, am fost 2 zile la Milano si apoi in Franta.Am vazut Nisa, Cannes, Monaco, am avut parte de o vreme superba, mult soare, ne-am relaxat atat cat s-a putut, am profitat putin inainte sa ma intorc la serviciu.Din pacate bb nu a fost langa noi si asta a mai umbrit din concediu, am stat cu gandul la el tot timpul, aveati dreptate, e tare greu sa fii mama si sa nu ai copilul langa tine.Am innebunit-o pe mama cu telefoanele, sa-mi zica cat, cand si ce a mancat, dc a dormit, dc e fericit, etc…Nu stiu dc o sa mai plec fara el curand, ca dupa vreo 3 zile abia asteptam sa ma intorc sa-l vad.Chiar inainte sa plecam a intrat in faza aia a lui nasoala numita greva foamei, care a fost cea mai severa de pana acum, a avut vreo 4 zile in care a mancat cate 400 ml la 24 de ore, am plecat cu inima stransa ca daca Doamne-fereste, ajunge mama cu el la spital.Din fericire si-a revenit treptat si ne-am mai linistit.Perioada aia a fost plina pt mine, si cu plecarea, si cu faptul ca l-am mutat la el in camera si in prima seara m-am jelit vreo 2 ore ca ma uitam si nu mai era patutul, nu mai era copilul…
.Tare urata senzatie, si cred ca la fel va fi si peste o saptamana cand ma voi intoarce la serviciu.Din pacate nu mai exista cale de intoarcere !
.M-am intins ca placinta, dar mi-a fost dor sa stau la taclale cu voi.
Inca ceva si gata :exact cata m lipsit Andrei s-a intors singurel de pe spate pe burtica si acu se rostogoleste de mama focului prin pat, plus ca a invatat sa intinda mainile cand ii zici ca sa il salti in fundulet.Si am fost invidioasa pe mama ca ea a fost de fata si eu am pierdut.Si plang cand ma gandesc ca de la 1 nov. Asa va fi cu tot ce se va intampla nou in viata lui, eu voi fi pe langa…
Kay, bine ai revenit la capsunele, Soniuta e o dulce, va pup pe amandoua !
Didi,
ma bucur ca ti-au folosit filmulete, sper sa aibe piticul rabdare in continuare ca deja are personalitate si baita se face dupa cum vrea el, nu dupa cum ar vrea Cerasela…
Liviana, te pup, esti o draguta, nu am uitat de tine, doar ca in vinerea aia Cerasela i-a mai introdus vreo 2 exercitii si era atat de obosit cand a ajuns la partea care te interesa ca nu a fost cooperant si mai mult a plans.Am filmat putin, dar nu mare lucru, si nu am avut nici timp sa punem pe net nimic, am avut botez sambata, nunta duminica si luni dimineata am plecat la aeroport.Dar maine filmez si sper sa fie ok si il pune sotulache pe net sper io, chiar maine seara(acu inca se mai distreaza cu pozele din concediu)
Gata, ca am exagerat.O zi buna !
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
kid spune:
quote:
Originally posted by Graviduta
Am si eu o intrebare: le-ati luat pana acum piticilor analize? De unde li se ia sange? Eu as vrea sa vad daca Mara are suficient calciu, ca ii cam trosnesc oasele si sa vad daca e necesar sa suplimentam. Si m-ar interesa si sideremia.Alina si
Mara (27 iunie 2007)
Eu l-am dus pe junior sa-i faca analize la sange, ca i se parea pediatrei ca e cam palid. I-a luat o eprubeta din mana, nu a plans deloc. I-au distras atentia asistentele de acolo, ii aratau tot felul de eprubete colorate.
Nu e anemic juniorul meu, in schimb i-a iesit, daca tin bine minte, o infectie virala si risc crescut la alergii. Dr mi-a spus ca nu trebuie sa-i dau nimic, dar nu prea mai am incredere in ce spune ea, asa ca o sa incep sa-i caut alt doctor. Tot asa i-a iesit la analizele de urina Escherichia coli, dar tot asa a zis sa nu-i dau nimic, ca nu e la limita maxima.
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)Poze cu juniorul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

joji spune:
katiapam
mersi pt raspunsul tau. problema cu kk s-a rezolvat luni dimineata cand mi-a umplut pampersul
sper sa-si revina si sa nu mai avem probleme...
paflo
multumim pt aprecieri
cine ne trece si pe noi in listuta?
Robert Mihai s-a nascut pe data de 26.06.2007 ora 8,50, 2900g /52 cm nastere naturala / Apgar 9
ziua mea e pe 25.06.2007
va 
joji spune:
noi azi am fost la vaccinul de 4 luni, bb a plans doar un pic si dupa ce am ajuns acasa a adormit.sa vad cum se va simti cand se trezeste. dr mi-a spus sa-i dau 1 supozitor paracetamol pt. copii sau 2,5 ml sirop nurofen ca sa nu faca febra. cred ca o sa-i dau siropul , ca l-am chinuit destul sapt trecuta cu supozitoare.
crestem frumos, avem 6800g si 64 cm

kay spune:
Graviduta, le ia din calcai. inteapa o data si pe urma stoarce d`acolo. daca le curge belsug, e bine, daca sunt zgarciti ca mine si Sonia, storc de le vine rau ! da le trece repede ! Sonia a colectionat cam... 150-200 de astfel de analize ! 
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000 euro !
Graviduta spune:
Merci mult pt raspunsuri. Ufff, Oana, Sosonica ta a facut analize cat pt toata viata. Iti doresc sa fie din ce in ce mai bine si sa mai faca analize doar cand o sa aiba bebelus in burtica
.
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
mica0307 spune:
carstea si Maya a avut o perioada cand adormea numai la san si niciodata in patut. Asa ca o lasam sa mai si planga in patut, mai ma duceam la ea dupa cateva minute, ii bagam suzy, o mangaiam pe caput, ii dadeam drumul la carusel. Si a functionat. Acum adoarme singura in patut sau cand vreau sa ii mai dau putin de mancare o iau la san.
Bebeilor vostri le intra pe nas mancare cand le dati suc, piure etc??? Nu e periculos???
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
Alyna24 spune:
Mica, afara cam bate vantul insa l-am protejat bine in carut.
Oricum dimin cand am iesit era si soare, acum insa...e un pic cam racoare.
Si lui David ii mai bag din greseala mancarica in nasuc dar il sterg imediat.Nu cred sa fie ceva grav daca se intampla asta.
Carstea, eu pe pitik il adorm leganat in brate de regula.Numai asa adoarme sau uneori cand ma dor mainile, pe picoare.Rar mai adoarme la san cand e f obosit si vrea sa suga......iar dimineata adoarme tot la san ca-l iau langa mine in pat si adormim amandoi asa.![]()
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
lbelciug spune:
Mica, you have a point, dar cica la bloc se cheama ca avem "trai in comun" si de aia trebuie sa platim... Si noi avem apometre dar... mai rabdam un pic pana ne mutam in blocul nou unde vom fi contorizati individual la toate. Eu am iesit acum cu B afara. Am pus coletele la posta cu Bogdanel. Nu mai bate asa tare vantul ca la pranz.
Alyna24, sigur 2 decembrie si nu noiembrie?
Graviduta, nu te-as sfatui sa chinui copilul cu aceste analize daca nu e absolut necesar. De regula ele se fac la 1 an. In plus din cate stiu e o oarecare anemie e normala la varsta lor.
Lavini,
si ce frumos ca v-ati relaxat! Si eu am fost cu sotul in Italia cand Matei avea 5 luni, asa ca stiu cat e de bine sa scapi de nopti nedormite si urlete o vreme... Eu am rezistat totusi fara prea multe telefoane.
Stiam ca e oricum pe maini bune. In per aia i-au iesit lui M primii 2 dinti si o zapacise pe maica-mea cu nervisorii...
Nu e bai cu filmuletele, le astept pe urmatoarele!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Alyna24, sigur 2 decembrie si nu noiembrie?
Graviduta, nu te-as sfatui sa chinui copilul cu aceste analize daca nu e absolut necesar. De regula ele se fac la 1 an. In plus din cate stiu e o oarecare anemie e normala la varsta lor.
Liviana, sigur e in dec, ca si mie mi s-a parut cam tarziu. Eu aveam nevoie de hainute si altele pt finuta mea care s-a nascut sapt trecuta. Asa ca am fost la Baby Expo, desi prefer Kidex ca e mai aerisit. Oricum, expozantii sunt cam acieasi si politica lor la fel, adica bagam niste reduceri de suprafata, dar majoritatea lucrurilor fie le lasam asa, fie le mai scumpim putin, ca sa ne scoatem cheltuielile. Eu am fost dezamagita de Baby Expo si mi-am jurat (de fapt, sotului meu care a stat vreo 3-4 ore pe-afara cu Mara si a plimbat-o) ca nu mai merg la expozitii pt copii ca nu fac nicio afacere, dar parca ma vezi si la Kidex.
Nu vreau sa i le fac ca asa mi-a venit mie, dar as vrea sa vad cum sta cu calciul din motivul indicat. O sa vb si cu pediatra, ca ea mi-a zis ca e impotriva administrarii calciului la copii asa mici, nu stiu de ce. De-aia vreau sa verific daca e necesar sa-i suplimentez sau nu.
Alina si
Mara (27 iunie 2007)