***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (17)
Raspunsuri - Pagina 21
roxicucu spune:
Ibelciug, despre ce program pentru bebelusi vorbesti ca si eu am tot UPC?
Fetelor, ma ajuta si pe mine cu un site frantzuzesc de unde se pot face cumparaturi pentru bebelusi, biberoane, lapte praf, cereale, borcanele? Ca as vrea sa compar preturile cu cele de la noi. Mama mea este in Franta pentru 2 saptamani si ma gandeam sa o rog sa-mi cumpere cate ceva de acolo.
cristinamaria spune:
Salutare!
Noi suntem tare fericiti! Azi facem 6 lunisosre! Am primit flori de la tati!!!
Doxinu si eu fac la fel... il privesc minute in sir si ma minunez de el!
Mica nu stiu legea insa ne-au trecut si pe noi la intretinere! Tu vorbeai de proba laptelui tau! Se pune in pahar si vezi daca mai lasa grasime pe peretii paharului! Eu asa stiu! Laptele meu e un fel de apa chioara! Cred ca din cauza asta nu-l mai vrea piticul!
Pup toate mamicile de capsunici!
cristina cu
Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia
Alyna24 spune:
Ne-a venit si perdeluta gata facuta.O vedeti aici
: [/left] Perdeluta David [/left]
Si...am primit de la matusica -nasica ceva azi pt ziua de ieri:
[/left] Astronautelul Davidone [/left]
Si...asa aratam dupa ce papam supica:[/left] David papa supica asa... [/left]
Iar asa....:[/left] Sugem degetelul [/left]
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
lbelciug spune:
Graviduta, de acord cu tine. Nici mie nu-mi place sa cumpar pt ca am senzatia ca sunt furata. Mi se par preturile prea mari. Totusi atunci cand mi-a trebuit ceva urgent (de ex ghete pt Matei) am fost si am luat de acolo pt ca am putut sa aleg de la mai multi ofertanti. La Kidex imi place pt ca e spatiu mai mult si M are unde sa se joace.
Roxicucu, e vorba de UPC DIGITAL care are mai multe programe decat c el standard. Postul cu pricina se cheama BEBE.
Alyna24, frumose cadourile primite si simpatic puiul.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
piticasigogosica spune:
Iar va scriu cu Cosmin in brate
se baloseste pe umarul meu ![]()
La intretinere ne-a trecut administratora abia in septembrie,asa a vrut ea desi stia ca am nascut in mai, avem pile fiindca e topita si ea dupa bebe,cum ma prinde cu el cum vrea sa-l vada ![]()
Cosmin adoarme seara singur dupa tatzi ,il pun aproape adormit in patut,uneori se mai fosnaie dar ai mai dau suzi si adoarme.Peste zi mai la sansi-l pun in pat,ba in carut plimbat in casa,uneori leganat in bratele mele ![]()
Analize i-au facut la 2 luni si un pic cat am fost in spital,erau OK si grupa sangvina la nastere,asa ca ma laud cu 2 copii cu grupa mea ![]()
Offf nu mai scapam de muci si tuse....
Liviana poate trecem maine pe la tine?!
Mica eu n-am facut niciodata proba laptelui desi aveam si eu la Iris indoieli la inceput,dar am auzit ca poti sa pui putin in lingurita deasupra focului si daca se branzeste..
moberi spune:
Fetelor ati avut un ritm la scris de m-ati ametit!Cand avam eu vreme sa citesc scriam 2 pagini pe zi...acum imediat ajungem la un capitol pe zis.
Carstea mersi de raspuns.Kay mersi mult de oferta, dar eu stau in Cluj asa ca ar fi cam complicat pentru tine.Sper sa imi trimita colet de la firma sau sa incerc sa comand prin cei de la sensiblu valvele de schimb...daca nu vin repede pana la bucuresti!
Pepsi foarte frumoase camerele, la fel ca si pe Liviana va admir ca aveti asa un simt artistico practic(va place ce combinatie??).Eu cu chestiile astea sunt asa ca momaia, daca imi arati ca la prosti fac , decorez daca nu e bine si cum da mama natura.Oricum pierderea e de paertea mea asta e clar.
Liviana abia astept wrapul!
Mica si noi am avut surpriza sa ne treaca la intretinere omuletul din prima luna.M-am distrat teribil cand am vazut modificarea, chiar daca au crescut si cheltuielile...
Miniuta bine ai revenit!Chiar ma intrebam pe unde esti si de ce n-ai mai scris.Lasa ca slabim noi pana la urma...eu sunt din categoria 10+...n-am nici o haina decenta si cica de saptamana viitoare ma intorc la servici...or sa rada colegii si cu
de mine cand or vedea cu ce pijamale umblu toata ziua...din pacate de multe ori abia reusesc sa ma spal pe dinti pe fata...ce freza ...ce machiaje...cum da domnu' ca bine e.N-am auzit pe nici una dintre voi sa se planga...dar jur ca de multe ori ma intreb unde o sa ajung si cum m-am putut schimba atat, dintr-o femeie superingrijita cu coafor , cosmetica lunar , vesnic machiata (cat de putin dar machiata), imbracata ingrijit am ajuns o ....vai nici nu-mi gasesc cuvinte sa ma evaluez.Sper sa-mi revin ca asa nu se mai poate...
poze botez http://community.webshots.com/album/560260116qedpaA
Mama Alexandrei si a lui Matei (21.05.2007)
Alyna24 spune:
Liviana, pupicei.
Alyna24 spune:
Pitikul meu doarme de la 16.30 si nu da semne sa se trezeasca.![]()
Dar ce-o fi pe el cand s-o trezi....
N-a mai papat de la 13.30.
miniuta spune:
moberi, lasa ca o sa ne revenim. eu mi-ai pus pe frigider o poza de anul trecut cu mine inainte de a ramane insarcinata. aveam 57 de kg, acum am 74 

. cica am tinut regim azi, a doua zi, dar nu m-am lasat pana nu am facut si o placinta cu mere...si am balotat parca in dusmanie...nu a mai ajutat nici poza mea, nici pozele prietenelor mele super-slabe. si nu stiu ce am ca as manca toata ziua ceapa si usturoi...de multe ori ma bucur ca nu ies din casa sa ma intalnesc cu lume multa...
si daca tot sunt la capitolul autocompatimire, trebuie sa precizez ca am aproape tot timpul senzatia ca am paie in cap in loc de creier, uit tot si nu retin nimic 

sper totusi sa ne "tratam". ma gandesc ca de vina sunt schimbarile astea radicale, lipsa de somn, hormonii care ne-au schimbat in sarcina...offf...scuze gasesc mereu.
hai ca va pup iar ca nu mai termin cu aberatiile.
mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa
Pepsi spune:
doxinu, si eu stau si-i miros si-i pup cind dorm, sint adsa de frumoooosi!
vali, si eu i-am dat lui dominic ca l-a muscat ieri unul, si nu mai are nimic. veti reusi si voi sa stringeti bani ptr a orna camera sint sigura, noi asa am luat casa cu camera lui dominic asa
la multe lunisoare sarbatoritilor!
alyna24, pai e normal ca ai luat de la nepotel, de ce sa dai bani daca aveai, si eu am foliosit tot ce aveam de la dominic, dar pe vremea aia aveam numa un salar si nu am avut bani sa-mi iau tot ce am vrut, asa ca acuma i-am mai luat una alta in plus lui david. ce ma bucur ca pauly e bine, transmite-i salutari de la mine. pai daca asa chef mare ati tras la bebe la citeva lunisoare, ce facei la 1 an?nunta in toata regula
?!am votat
kay, ce ma bucur sa aud despre chris, numa bine ii doresc.
ramona, merci de aprecieri, si noi mergem miine la vaccinul de 4 luni
sper sa rida si al meu!
vai si piticul meu de la 5 se tot foieste in pat, nu mai doarme,nici la mine in pat! numa cu tita in gura ar sta, cum o scot cum se foieste....asa ca sint rupta de somn + raceala asta!
kid, pai cu cele 5 kg in plus si te superi de glume pe seama greutatii, ce sa mai zic eu.....cu cele 20+!tin pumnii sa va mutati cit mai curind la casa voastra
ali24, si eu am 85
, am zis ca-mi fac un album de poze cum eram inainte sa ma motiveze la slabit!aici sint magazine speciale talie +. la aerobic e bine sa faci exercitii nu prea grele, iar sauna nu ti-as recomanda cind alaptezi. si eu il tin in brate, ca altfel cum?
si ieri citeam asa si odata vad ca se trage asa incet tabla pe care era tastatura si asa m-am speriat....ca zic cine o fi
. era piticu care usor da sigur tragea de taste!
miniuta, bine ai revenit
roxicucu, uite aici o poza sa-ti faci o idee, furtunasul este cel care cade in jos www.medela.fr/F/fr/breastfeeding/products/nursing.php" target="_blank">FURTUNAS
ibelciug, da si la noi este canalul ala, este, din cite am inteles pe aici al aceleasi tipe care a facut dvd-urile baby einstein, si cind l-a lansat tare controversat a fost....ca cica acuma parintii vor pune copii non-stop la desene. si eu ii mai pun din cind in cind lui dominic cind face cu plastelina
mica,hai ca azi nu te cert, miine
proba laptelui din cite stiam eu, este sa cintaresti copilul inainte si dupa supt! acu nu prea inteleg, ce sa faci cu laptele din pahar? iti zic eu, si daca te mulgi si=l duci la laborator, tot nu pot sa zica aia daca e bun sau nu!din spaima asta multe mamici nu mai alapteaza din pacate, asa ca tu fa frumos si lasa spaima, fata NU maninca mai putin, cum ti-am mai explicat, din cauza ca e mare si stie sa suga, suge lapte mult in timp putin, de aia crezi tu ca ea nu maninca destul, dar ea maninca, in alea 5 min isi ia cit trebuie!au gura mai mare apasa mai bine pe aureola si trag imediat ce le trebuie, daca tu tragi la pompa nu ai sa tragi cit ea....mai ales fara sa ai exercitiu. lasa panica si alapteaza fata ca acusi te bat
iar culoarea....pai ai sa vezi ca citeodata e verde translucid....si aia nu inseamna ca nu e bun, nu trebuie comparat cu laptele de vaca care e bun ptr vitel!
graviduta, la david din calcii i-a luat singe
moberi, sint situri pe net ptr inspiratii, si eu ma inspir mult de la ikea, iar cu machiajul....nici dupa o piine nu ieseam fara rimel si freza....acuma....
cind ne-au livrat baietii frigiderul, dupa ce au plecat m-am uitat speriata la mine ca nu eram sigura daca eram imbracata sau nu![]()
fug la pitici
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Soniacamera lui dominic
camera lui david