***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (17)
Raspunsuri - Pagina 22
Alyna24 spune:
Pepsi, dar despre ce chef vorbesti
?Nu stiu sa fi spus despre asa ceva eu.La ce te referi?
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
Si...mersic de vot, Pepsi!Cand mai vb cu Pauly, ii transmit!![]()
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Paflo spune:
Roxicucu, ca sa previi vidarea tetinei, poti lasa inelul tetinei un pic mai desfacut ca sa intre aer pe aolo (e verificata!). ma bucur ca Andreiutu tau a inceput sa pape.
Kay, lucruri sfinte zici? Rare, da' sfinte...si la noi.
Mica, si Sofiei ii mai ajunge papica in nas ca e tare fataita la masa; o spal de fiecare data dupa papa pe fata si gata!
Sofia adoarme destul de usor: seara adoarme de obicei in timp ce papa sau imediat dupa aceea (dupa baie si masaj), eventual dupa o poveste. In timpul zilei mai face mofturi, dar se pune pana la urma pe burtica, cu suzi in gurita si unul dintre ursuletii Pic si Poc in brate si adoarme; e tare faina ca-si tot ridica caputul, desi ochii ii pica in gura de somn, iar il lasa jos si tot asa de cateva ori.A! Si ii place sa o mangai pe caput inainte de a adormi.Si mie!
Moberi, te inteleg cu senzatia ca nu mai apuci sa faci nimic pentru tine. Eu, spre exemplu, care eram obsedata de manichiura - acum nu mai apuc nici sa-mi tai unghiile, daramite sa le bibilesc! Dar azi mi-am facut de cap!am fost la cosmetica, m-am tuns (nici nu era greu ca sunt tunsa periuta de fond), m-am vopsit, m-am pensat, vopsit gene, sprancene si smuls musteata (ca-mi crescuse cu ocazia sarcinii). Ce bine ma simt!Parca sunt alt om! E drept ca era de musai sa o fac ca saptamana viitoare plec la Sinaia la un congres, dar sunt doamna, ce mai!Moberi, o valva ptr pompa iti pot da eu. Da-mi un mesaj pe PM sa vedem cum facem.
Alyna24, super costumul de cosmonaut!Si eu vreau sa-i iau unul Sofiei, dar ala de la carrefour nu mi-a placut.Mai caut.
Miniuta, un pupic ptr tine!Eu am avut 23 kg in sarcina, am scapat de 13, dar mai am 10 de dat jos,plus inca vreo 5 dinainte de sarcina, deci...sunt ca un balonas!In concluzie tocmai am mancat o inghetata!
Asta-noapte m-a omorat Sofia! A fost maraita si fataita de m-a zapacit! Si peste zi a fost maraita - nu stiu ce sa zic, nu cred ca sunt dintii, ca nu baleste si nici nu roade mai mult decat in mod normal. Sper sa-i treaca repede faza asta!
Pup caspunicile!
Florina si Sofia (09.05.2007)
angelabv spune:
Intru si eu un minutel, Nicole e miriita azi...Am citit ce slabute sunteti, nu va mai plingeti uite ce bebelusi frumosi avem ! Eu am aveam inainte de a ramine insarcinata 84 kg iar acum am 83 de kg, dar la 1,70 m ai mei nu ar fi rau sa mai dau jos ... Imi place sa maninc si sa gatesc si ma simt bine asa dar citeva kg nu ar strica sa dau jos ...
Cit despre sex, hmmmmm, slabut dar asta e , vom recupera noi, sotul meu lucreaza 11 ore per zi, e o perioada busy la el asa ca nu-l bat la cap si cu asta...Pepsi, ai dreptate, nu stiu ce mi s-a parut cu amidonul ala, am mai citit si ai dreptate, ca intotdeauna.
Pupam sarbatoritii zilei !!!
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Pepsi spune:
alyna24, pai in filmul cu tortul cel putin asa pare ca era un chef
c
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Soniacamera lui dominic
camera lui david
roxicucu spune:
Fetelor, bebelusul meu s-a umplut de bubite rosii pe barba pe gat si pe ceafa. Mai are cateva si la piciorus langa una din cute. Ce poate sa fie? Astazi am combinat laptele Milupa nu 2 masuri de Nan, de la asta sa fie oare? I-am dat la ora 18.00 si in doua ore se umpluse de bubitze.
Paflo, pai daca las inelul putin deschis nu incepe laptele sa curga pe acolo? Eu il strang bine ca am avut un eveniment neplacut zilele astea, am pus o tetina nuk pe un biberon chicco, mi s-a parut ca se potriveste dar n-a fost asa si in timpul mesei s-a scurs o gramada de lapte pe hainutele lui bebe.
Si vroiam sa va mai intreb cum sterilizati biberoanele ca ale mele de la fiert se fac cam uratele.
kay spune:
RARESEL de Cristinamaria, la multe lunisoare ! sa cresti mare si frumos si sa mergem impreuna cu Sonia la munte !
si scuze de intarziere !
cristina, trece-i data nasterii la semnatura, e mai usor sa vedem cand e ziua lui !

fetelor, am vb cu Chris azi, si dupa ce mi-a dat sms Daphne s-a simtit rau si a trebuit sa fuga la spital... o raceala... i-au dat ceva antibiotice si maine o sun sa vad ce-a facut, ca zicea ca le da drumu maine... of ce m-am intristat...
miniuta, am ras la mesajul tau ! si eu nu prea rad in ultimul timp !
si eu ma simt exact ca tine ! ma bucur ca nu prea ies, si daca ies ma deprim ca sunt grasa... si despre poze... eu nici nu am curaj sa ma uit !
iar paiele din cap la mine cred ca sunt inlocuite cu vatelina... azi de ex. a venit soacra-mea pe la mine si ii dadea ea sa manance Soniei si cat s-a lalait, cat s-a fastacit i s-a racit laptele. si l-a pus EA , iar eu, constiincioasa l-am scos si l-am pus la racit. da peste 5 minute cine cauta disperata laptele in incalzitor si chiar ma enervasem pe saraca femeie ca a pierdut biberonu copilului... si cu o fatza senina se uita la mine si imi zice calm, "mama, l-ai pus la racit" si ma mangaie compatimitor pe cap. deci sunt cu capu rau ! pe urma, tot cu laptele, de data asta l-am dus eu la incalzit si peste cam 5 min ma duc in camera la Sonia si din usa zic :"sper ca va gasesc cu laptele terminat !" iar saraca femeie, imi zice iar calm, Oana l-ai dus la incalzit. dda sa ma fi vazut ce moaca serioasa si pusa pe certat soacra ca nu i-a dat tot copilului aveam... asa ca n-am ce sa mai zic !
fetelor, de PAULY, DIDEIP, OANACLAUDIA mai stiti ceva?
mie nu-mi vine sa cred cat de repede trece timpul...parca ieri aveam burtica... dar pe de alta parte lungile zile din spital mi se par atat de departe de parca ar fi un cosmar d`ala din copilarie... cum visam eu ca stau pe o bomba imensa... hai ca aberez !
va
mult si va doresc NOAPTE BUNA, ca eu sunt treaza de la 4 si maine iar ma scol devreme !
na ca mi-am amintit ca vroiam s apropun ceva : sa facem o listuta cu greutatea bebeilor, lungimea, de la nastere pana acum, cu ce fac si cand. si poate facem si un site pe geosite... cu grafice si chestii d`astea ! ca sa avem asa, o privire de ansamblu ! si daca tot vb de lungime,la ultima masuratoare, adica azi, Sonia are 59-60 cm. si 4150 gr! trebuie sa mai incerc odata, ca nu mai stiu exact cat era. da cam p`acolo !
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000 euro !
doxinu spune:
Stiam io ca nu sunt singura care abia asteapta sa adoarma puiul si sa-l priveasca sa-l mangaie si sa-l miroasa!Ma uit la el si stiu ca este cea mai mare minune a lumii si ma simt asa de privilegita ca-l am.....
In legatura cu inscrisul la intretinere sa stiti ca pe noi nu ne-a intrebat nimeni ci pur si simplu l-au bagat si pe el de la inceput ca a vazut administratorul ca suntem acum 3!Ce spirit de observatie pe el!Asta e!Desi ce consuma el este apa,unde avem apometre si lumina unde n vine oricum factura!Asa ca nu prea inteleg de ce ii baga la intretinere de la inceput!
Fetelor seara de-abia apuc sa citesc ce scrieti in timpul zilei!
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">FILMULET 
minunea noastra Stefan 13.06.2007
dicirstea spune:
roxicucu ia tetine anticolici. Ele au din constructie orificii pentru intrat aerul fara sa iasa si laptele pe acolo.
Cat despre bubite...ce lapte a baut pana acum? Si de ce te-ai gandit sa il schimbi? Nu ar trebui sa fie din cauza amestecului (presupunand ca le-ai verificat si erau in termen amandoua si au fost recent deschise si depozitate corect), chiar asa se face trecerea de la un lapte la celalalt, dar cel de la Milupa e ceva mai gras, daca ai inceput cu nan si apoi milupa e posibil, dar invers nu prea are cum. Si Mati e tot pe Nan (Lactogen), cu diverse combinatii intre timp, si intradevar, la Milupa si Humana se si constipa si facea buburite care dispareau dupa 1 zi. Daca-i dai Milupa fa-l cateva zile mai diluat si dilueaza-l cu ceai, de preferat plicuri de la plafar,(musetel, chimen, anason; nu fenicul ca s-ar putea sa-l constipe) nu granule, ca alea sunt dulci.
Sau si mai bine, in laptele de seara pune-i 2.5 ml de gripe water baby. Se recomanda ptr reglarea digestiei, e natural si nu are contraindicatii.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!