***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (17)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by roxicucu

Paflo, pai daca las inelul putin deschis nu incepe laptele sa curga pe acolo? Eu il strang bine ca am avut un eveniment neplacut zilele astea, am pus o tetina nuk pe un biberon chicco, mi s-a parut ca se potriveste dar n-a fost asa si in timpul mesei s-a scurs o gramada de lapte pe hainutele lui bebe.

Si vroiam sa va mai intreb cum sterilizati biberoanele ca ale mele de la fiert se fac cam uratele.

Roxana, mami de Stefan (24.04.04) si Andrei (05.06.07)

POZE
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1ec57a2f5e7d27227f9175&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">FILMULETZ

Roxana, Paflo are dreptate. Incearca si asa, pt ca si eu am un biberon (Bebeconfort, de-ala care se sterilizeaza singur la microunde) care se videaza f repede cand suge Mara din el si se face tetina in toate felurile. Si am observat ca se intampla asta cand il strange sotul meu mai tare, tot din cauza unor incidente cu alte biberoane. Eu las indelul mai lejer, nu curge laptele si nici nu se mai videaza asa.

Eu le sterilizez in sterilizator cu aburi. Pana acum am avut unul imprumutat, Chicco pt 3 biberoane, f bun, dar l-am dat inapoi ca a nascut si prietena mea de la care il luasem si acum am luat un Baby Moov de 6 biberoane. E enorm, dar isi face treaba.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

Aloooo, mamici de capsunici nu ati aflat ca s-a deschis no 18?

Mergi la inceput