Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (42)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Gataaa, sunt la zi cu cititul,

Felicitari Alex pentru primul dintisor. Sa-ti iasa toti fara sa te supere prea tare. Vazut si pozici cu baietelul frumuiselu'

Iunita – super toaleta de nunta iar mama f. draguta ca ti-a donat-o. Tine-o tot asa.
Ioanaradu sa treaca mai usor zilele fara piticotul tau. Important e ca sti ca e pe maini bune, bine ingrijit si educat.

anaalina – cred ca de bebelina mea spuneai tu ca sta in maneca scurta nu de Vlad de Cria. Avem nume apropiate. Apropos, Cria pe tine te cheama tot Crina? Eu las in casa cu maneca scurta, dar nu toata ziua. Ii place mai mult dezbracata (tati zice ca are inclinatii indecente, s-o vezi ce tipa cand o imbrac....) iar asta se va simti cel mai bine la factura de gaz. Dar daca puiul mic e mai fericit dezbracat......

Val – incearca sa fi optimista pentru puiul tau. O sa se rezolve problemele tale.
Am avut si eu o perioada mai neagra inainte de a ramane insarcinata si un prieten imi spunea ca viata este ca o zebra in alb si negru. Cand esti in perioada alba trebuie sa te bucuri la maxim de aceasta perioada, iar cand ajungi intr-o perioada neagra sa te bucuri stiind ca in curand va veni o perioada alba (parca suna mai bine in engleza, dar cam asta era filosofia lui de viata). Si mai spunea ca el crede in soarta, Dumnezeu dar mai presus de toate crede in EL. Si asta mi s-a parut extraordinar.

Coolutz,Ddana – am vazut pozele de la intalneala. Ce bebei frumosi aveti amandoua si bebeii ce mai mamici .... Si ce active e Andrei cand incearca mami sa-l schimbe mami. Macar nu tipa ca noi...eu reusesc sa o imbrac mai usor daca-I cant dar ma si maimutaresc in timp ce cant.

Felicitari si pentru coltisorul Marthei.

Diana - deci o sa ai o fata super norocoasa. Si puiul meu a facut kaku de cateva ori in baita si mama mi-a zis ca se spune ca's norocosi copii care fac in scaldatoare.

alexia3 – eu am reusit sa-mi recuperez datele dupa ce am formatat, dar nu mai stiu cum se numeste programelul. Daca nu rezolvi sun maine la serv. si-l intreb pe tipul care mi l-a dat. Doar ca eu cautam niste doc. word pe care uitasem sa le salvez pe DVD inainte de formatare si mi le-a gasit dar erau corupte. Oricum eu mi-am recuperate cea mai mare parte din text, dar daca ar fi filmulet, nu stiu ce sa zic.

Noapte buna

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Mi-am adus aminte ca mai vroiam sa mai spun ceva. Acusi daca tot sciu, macar sa va plictisesc...

Apropos de pregatirea legumelor si fructelor la aburi, daca nu avem un device special, cum le putem pregati? O prietena mi-a sugerat sa le bag la cuptor infasurate in staniol. A incercat cineva? O fi bine, ca parca citisem ceva despre staniol cum ca ar fi cancerigen, dar nu mai stiu exact.

Astazi noi am papat pe langa legumele cu care deja ne-am obisnuit (dovlecel, radacinoase, ardei) si sfecla rosie. Copsesem sa-mi fac salata si cand i-am pasat legumele puiului meu m-am gandit sa-I pun si ei cateva feliute. A iesit totul rosu, dar i-a placut f. mult. Initial vroiam sa vin sa o intreb pe iunia daca in afara de faptul ca e rosie si are f. multe vitamine, are vreo contraindicatie, dar cum puiului ii era foame, i-am dat si gata. Cred ca-I mai pun si maine ca tare i-a placut. Mai ales ca nu i-am mai pasat morcovel (sa nu dam in constipatie) si i-a dat un gust dulceag. Am pus mai mult in blender si ce a ramas am papat eu cu niste zeama de lamaie si a fost un coktail f. bun.

La fructe nu stiu ce sa-I maid au. Am incercat cu piersica si nu i-a placut. Nici nu am gasit unele prea bune, asa ca am mancat tot mar copt. O sa-I mai dau si gutuie coapta ca i-a placut si vad ca nu a patit nimic. Voi ce fructe le mai dati copiilor??

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Mihaelaaa cu servetelul am patit-o si eu, da eu nu mi-am dat seama decat tarziu cand si-a deschis gurita si am vazut ceva alb pe limba, l-am scos imediat
Crina mie de la Cristina mi se trage, Cri prescurtarea si a de la numele de fata. Nici lui Vlad nu ii place cand il imbrac, cand il dezbrac zambeste de numa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Seara buna!
Sunt necajita azi. Maya a facut diaree. De ieri incepuse sa faca mai moale si mai des, eu chiar eram bucuroasa ca am scapat de constipatie. Iar azi un kk pastos si vreo 6 apoase. Partea urata este ca, acum spre seara, s-a oparit la fundulet, desi i-am schimbat pampersii dupa fiecare kk. O ustura asa de tare ca am plans cu ea odata. I-am scos fructele din meniu, i-am dat la pranz orez cu morcov, cateva inghitituri de mucilagiu de orez ca mai mult n-a vrut si ceai de menta. Spre seara a continuat povestea asa ca l-am trimis pe sotul meu la farmacie si i-au dat Biotics, niste prafuri. Dr nu raspunde la telefon. Maine tot regim si ceai de menta si sa vedem ce va mai fi.

lauramar, e frumoasa tare tarancuta ta, dar poza mea preferata ramane asta.
loradin, cu ingrasatul nu sunt de acord deloc. Iar discutiile astea de obicei sunt foarte delicate, fiecare mamica fiind convinsa ca ea stie mai bine, chiar daca se vede pe copilul ei ca nu e chiar ok cum procedeaza. Eu am inceput sa le mai ocolesc si sa fiu mai evaziva in raspunsuri, pt ca atlfel ma enervez inutil.
diana_jors, amma, ce bine de voi ca ati putut dormi. Sa dea domnul sa-i tina bunul obicei pe pusti.
val, lumi_nag, dani7asi, sanatate multa!
Mihaelaa, ma gandeam eu ca e otita la David, de cand ai zis prima data pe confe. Pupici sa-i treaca.
roxygeo, m-am gandit si eu la tarc pt domnisoara mea, cam tarziu ce-i drept. Dar, din experienta altora, genul de copil Duracell nu prea sta in tarc. Asa ca o sa incerc sa ma descurc cum pot.
Am vazut poze cu ddana si coolutz si bebelusii lor frumosi. Iar ma apuca invidia ca voi aveti cu cine va intalni.
anaalina, pupici Catalinei cea voinica!
iunita, ce gagica! Si eu is cu rosu, imi place mult.
gabdyd, hihi, lasa sa fie cu noroc. Spala mama.
stefaniya, mady, sanatate!

Hai ca stau de doua ore la mesajul asta, intre timp s-a trezit si Maya, plans, schimbat pampers...inca o ustura pielea. Si-i boloboroseste burtica.
Am plecat ca cine stie ce mai urmeaza.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Uff!
Am reusit sa termin de citit.
Sa va spun despre noi. Nu suntem prea bine. Pe antibiotic de aseara. Rosu in gat. De dr noastra tot nu am dat, asa ca am apelat la matusa din dotare, ca tot s-a nimerit prin zona. Micuta mea e, in ciuda bolii, tare cumintica. Papa, mai doarme si ziua, doar noaptea se foieste un pic incepand cu ora 3-4. Or deranja-o mucii, nu stiu.
Si pe mine ma incearca o durere in gat. Oare de la mine sa fi luat? Nu stiu, dar sper sa nu se agraveze. Nici vaccinul de 6 luni nu l-am facut si acusi facem 7 luni .
Stam si noi, incepand de azi, mai bine in fundulet. Adica se indreapta de spate, nu mai sta asa aplecata in fata si se echilibreaza un pic. Nu zicem nimic, nu ne taram, nu ne ridicam in picioare si nici dinti nu avem. Asta e Theuta mea iubita.
Intrebare stupida: Pate aerul conditionat, dat pe cald, sa aduca virusi de afara in casa? V-am spus ca e stupida, dar ma framanta. Stiti ceva de asta?

Vaa pup si ma scuzati ca nu raspund la nimc, dar creierul meu e un pic razna. Astept sa se aranjeze lucrurile, sa dam si noi de zona aia alba a zebrei, si revin in forta. Sper.

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Despre prepararea legumelor si fructelor la aburi, e foarte simplu. Daca aveti o strecuratoare de metal puneti legumele taiate in ea, si puneti strecuratoarea deasupra unei oale cu putina apa la fiert, fara sa atinga legumele apa; puneti si un capac deasupra si lasati 10-15 minute, pana sunt legumele moi. In Canada, asa recomanda medicii sa dam la bebelusi, pana si fructele, la aburi si apoi in blender.

Sori1980

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Roxana io zic ca Herastraul e cel mai aproape...
Fetele care vreti sa veniti (si sitit bucurestiu... si io's paralela) ce ziceti?

Mihaelaaa wooooooow... acu asteptati rezultatul. Bine ca nu s-a inecat.

elpower multa sanatate. Nu stiu sa-ti raspund...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

La multi ani fericiti, Paxela sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de puiutii tai atomici

asaaaa...sa-mi mai trimit odata mesajul, poate il vede careva

quote:
Originally posted by Mihael@

Roxanici, se numeste "dispozitiv pentru mancare solida" e la pag. 5 - articole pentru servit masa...mi s-a parut cam scump, 37 RON

Am vazut o emisiune pe euforia, parents planet, sau asa ceva...era vorba de olita...vorbeau niste dr. canadieni care spuneau ca s-a ajuns la concluzia ca abia de la 2 ani copiii trebuie pusi pe olita...cica parintii care i-au pus mai devreme, folosind diverse metode...recompensa, amenintari, etc., sa se duca acasa si sa-si ceara scuze de la copil ca s-au bagat in treburile lui...pusul pe olita mai devreme de 2 ani poate duce la niste lucruri neplacute...constipatie, retinerea nevoilor, hemoroizi...si parca asa am citit si in Capraru, ca abia de la 1 an si 8 luni copilul constientizeaza ca va face, anunta si poate astepta pana in momentul in care este pus pe oala...

eu va zic ce-am citit, astept pareri pro si contra pus pe olita devreme...eu habar n-am cand o s-o pun pe Stefi

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

arissa, foarte nasol cu diareea...daca nu-ti raspunde dr. sa-ti spun ce i-am dat eu Stefaniei...Smecta - 2 lingurite pe ora din pulbere dizolvata in 50 ml apa, Hydrasec (asta nu mai stiu exact, parca o jum. de plic dimineata si seara), ceai de menta, mucilagiu de orez sau daca nu-l accepta cereale de orez simple, fara lapte, morcov fiert si pasat...si banana constipa daca i-ai mai dat

ela, multa sanatate...cu aerul conditionat, chiar nu stiu

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput