Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (42)
Raspunsuri - Pagina 19
cria_bv spune:
Gabdyd deci ai o fata cu noroc![]()
Gaby si pe mine m-a gasit mama ca pe varul tau, si la gura si toate gratiile de la patut si il mai si framantam in manute. Acum de noroc nu stiu nu prea am avut eu bafta la chestii nemuncite.
Coolutz cand am vazut filmuletul cu schimbatul parca Andrei ai tau e Vlad, asa misuna si el cand il schimb si nu numai, nu sta o clipa, se roteste in toate partile numa ca noi nu ne prea rostogolim.
Flopici felicitari pt dintisor, noi tot mos fara dinti suntem.
Dani multa sanatate, sper sa scapi cu bine de piatra aia nenorocita.
Kitty daca nu noua care te mai intelegem atunci cui sa te plangi,
, da si tu gunoiul la un vecin sa-l duca.
Eu sunt bucuroasa ca azi Vlad a catadicsit sa pape putin din supa facuta ieri, secretul, ori ii place mai zama chioara ca azi nu i-am pasat nimic in ea sau ii place statuta o zi la frigider. In orice caz sper sa-l tina.
Multa sanatate si pt Mady.
roxanici spune:
Laina, de ce nu lasi copilu cu dej'tele in gura? se invineteste? io l-as lasa non stop da al meu nu vrea degete, el suzi.
Ce imi place sa vad poze de la intalniri, chiar si daca sun numai 2-3 mamici 
Ce jocuri va mai jucati cu copiii? sa ma duc sa citesc din mama lu copilu? oare scrie acolo?
asta scrisesem mai de mult da o crapat netu sau wirelessu meu.....
acu continuarea.....
Stefaniya chiar ma gandeam de data trecuta de cand ai zis ca il zdruncini pe Carl cu carucioru ca o sa simti muuuulte diferente aici in Romania. Sper sa nu mai aveti parte de aventuri prea multe si sa ajungeti intregi si sanatosi acasa.
Pe mine ma scot din sarite aia care parcheaza pe trotuar dar nu mai lasa loc de un carucior, masina lor sa stea confortabil pe trotuar, lovio-ar castanele si rugini-i-ar vopseaua. Imi vine sa le sparg cate un far la aia.
Mady, Dani7asi sanatate multa.
Iunia, ai fost gigea ce sa mai.
Coolutz asa il schimb si io pe rares, e care pe care da io imi iau si picioare in burta ca e un pic mai sus.
Diana, cum se cheama smecheria aia de supt fructe? sa stiu ce caut ca nici nu stiu cum ii zice.
Flopici, felicitari ptr dintisor
Gabdyd, sa-i fie cu noroc atunci ![]()
Eliana, cunosc atat de mult bucurestiul ca mi-e perpendicular daca imi ziceti sa ne intalnim in Otopeni sau in buricul targului (care o fi ala). Asa ca voi alegeti, io vin, nu conteaza unde stau io, cred ca e departe de orice parc.
uitasem, Kitty, e greu singura si mai ales cu doi te inteleg. Eu stateam la un moment dat cam 3 zile pe saptamana singura cu raresu si ma rugam sa se intoarca ta-su sa vina sa duca gunoiu ca umpleam casa de saci de gunoi. Hai ca mai e putin si se intoarce sotu 
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Mihael@ spune:
Roxanici, se numeste "dispozitiv pentru mancare solida" e la pag. 5 - articole pentru servit masa...mi s-a parut cam scump, 37 RON
Am vazut o emisiune pe euforia, parents planet, sau asa ceva...era vorba de olita...vorbeau niste dr. canadieni care spuneau ca s-a ajuns la concluzia ca abia de la 2 ani copiii trebuie pusi pe olita...cica parintii care i-au pus mai devreme, folosind diverse metode...recompensa, amenintari, etc., sa se duca acasa si sa-si ceara scuze de la copil ca s-au bagat in treburile lui
...pusul pe olita mai devreme de 2 ani poate duce la niste lucruri neplacute...constipatie, retinerea nevoilor, hemoroizi...si parca asa am citit si in Capraru, ca abia de la 1 an si 8 luni copilul constientizeaza ca va face, anunta si poate astepta pana in momentul in care este pus pe oala...
eu va zic ce-am citit, astept pareri pro si contra pus pe olita devreme...eu habar n-am cand o s-o pun pe Stefi
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
elyanne spune:
Roxana: http://www.bebelusul tau.ro/detalii.php?cod=NI01
Totusi zi o zona... ca aca e dupa mine, ne vedem in parc in Titan (e frumos parcu', nu IORu', la de la policlinica... pt. cine stie) 
stefaniya de-asta imi place tara noastra scumpa si draga
as pleca si maine daca as putea... numai ca al meu sot nu e deacord...
Kitty
si multa putere.
flopici bravo!!!!!!!!!! 
Coolutz asa-i si Mihaiu meu 
Si neuronu e duuuuuuuuuus la nani... si am zis ca nu mai citesc decat cand am timp sa si raspund. Am uitat, evident...
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
gabi78 spune:
Absolut off-topic: va rog sa imi spuneti si mie la ce se pot folosi ciupercile uscate? Sunt in supermarket ciuperci (galbiori) uscate. Noi suntem mari amatori de ciperci dar astea nustiu cum se pot prepara.
Stie cineva?
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
roxanici spune:
quote:
Originally posted by elyanne
Roxana: http://www.bebelusul tau.ro/detalii.php?cod=NI01
Totusi zi o zona... ca aca e dupa mine, ne vedem in parc in Titan (e frumos parcu', nu IORu', la de la policlinica... pt. cine stie)
noi vom fi cazati in zona bucurestii noi
tzuna spune:
GABI78- pai ciupercile isacte le prepai oarecum la fel cu celelate. Ca puse la fiert se rehidrateaza. Matusa mea (sta aproape de Dunare) are si pestisori uscati si-i face iarna cu legume etc. Ies super.
Fetelor-am citit tot ce ati scris dar s-a facut as atarziu, toata lumea doarme aici la mine asa ca fug la dus(sau nici macar asta) si apoi la somnic.
LORADIN- imi pare rau ca nu mi-ai trimis nr de tel pe Pm ca azi iar am fost in Drumul Taberii si am stat toata ziua. Ne-am fi putut intalni. M-am plimbat in parc cu Maria care dormea pana ne-a prins ploaia.
roxanici spune:
Coolutz am rasfoit prin pozele tale si am vazut niste pantofi de mireasa tare frumosi
, am vazut pe Andrei mic mic si mi-am adus aminte ce mogaldeti am avut si ce mult au crescuuuuuuuuuuuuuut.
MAnca-i-ar mama pe toti
diana_jors spune:
A, pus si eu poze in albumul de 5 luni (ramasesem datoare) si de 6 luni, ca aproape le are. Miercuri avem vaccinul, sper sa nu se lase iar cu febra si urlete...
Noapte buna 
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
Mihaelaaa spune:
Azi am fost mama rea..nu am fost destul de atenta
...am lasat in patut langa David un servetel si m-am pus sa calc.Dupa cateva minute cand ma uit in patut era servetelul facut ferfelita si David avea gura plina de el.Am incercat repede sa-l scot ,mai ales ca-si facea greata,l-am scuturat,l-am intors ...da nimic.El l-a inghitit
Acu astept sa vad daca iasa pe partea aialalta![]()
Mihaela,
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)