Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (42)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Iunita si io sunt fan rosu... sau orice e colorat... N-am rochie neagra si nici n-o sa-mi iau... e nunta, nu inmormantare... parerea mea
Si eu am fost la ultima nunta tot rosie... da' nu prea am ce poza sa pun... ca al meu sot s-a saturat de mine si nu mi-a facut... astept pozele de la miri.
Deci e rochie... io am crezut ca-i fusta si bluza... de cea cu cerculete ziceam ca e bulza
Frumos din partea mamei tale... mai du-te la nunti cu tzoalele ei

gabdyd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

ia uitati cum se schimba scutecul si cum ne imbracam noi

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Ddana, Coolutz, iar v-ati intalnit fara mine!!! Sper sa ne ajute timpul sa ne intalnim si in 3! Mi-au placut mult pozele de la intalnirea voastra si filmuletele cu Andrei cel neastamparat!

Eu sunt in continuare singura cu amandoi, acum nici paine n-am ca n-am putut iesi pe ploaie, mi l-a adus cineva pe Raul de la scoala, dar atat....mancam mamaliga si macaroane! E greu, fac totul prin casa seara dupa ce ii culc pe ei, ca Giulia in continuare doarme doar 15-20 de minute cam de 3 ori pe zi, nici gunoiul nu am timp sa-l duc. Poate nu ma descurc eu cum ar trebui, dar mi se pare f greu! V-am citit totusi in fiecare seara, am ras si m-am intristat cu fiecare dintre voi si acum scriu numai ca sa ma plang, ca stiu ca voi ma ascultati!!

In timp ce am scris l-am pus pe Raul sa stea cu Giulia, dar striga cat il tine gura sa ma duc sa-l salvez. ca-l zgarie si-l trage de par.

Va pup pe toate!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

quote:
Originally posted by gabdyd

Si cand vin dau de niste carnaciori pe sub ea. Si era spoitaaaaa, si ea si bluza si cuvertura mea!

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Sa fie cu noroc! Macar a bagat si in gura ca pe varul meu l-a gasit matusi-mea de vreo 2 ori asa si credeti-ma ca este un om cu un noroc chior. Si daca nu invata nimic la un examen in facultate si tot il lua! Si noroc de bani..si ce sa mai ..noroc chior! Asa sa aibe si Rianna

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

coolutz te sfatuiesc sa il schimbi stind in picioare. Adica el sa stea in picioare. Eu asa ii fac lui Tudor ca ma duceam cu capul imbracindu-l in timp ce el se foia in toate partile. Acum...el in picoare sau de-a busilea...eu cu hainele dupa el..mai un crac.. mai o mineca... tot iese mai repede decit inainte.
iunitasi eu am crezut ca este bluza partea de sus. Ai fost super aranjata.
Eu ca sa va spun drept de abia astept sa ma duc la o nunta, un botez o ceva acolo.. ca ma duc la coafor, ma duc sa ma macheiz..profesional..nu io cu trei lulele.ca macar la evenimente sa arat si eu a femeie..destul in rest sunt numai cu lapte, iaurt, biscuiti si orice altceva pe mine. Ca in drum spre gura copilului mai dau si pe mine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopici spune:

Yupiiiiiiiiiii!!!!!!!!

Avem un dintzisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,stup

Sunt suparata pt ca i/am dat lui Carl legume la borcanel de la Nestle si azi i/au aparut bubite pe manute,fata.Sunt sigura ca e de acolo pt ca sora mea a terminat din farfurie si i/au aparut si ei.
Eu sunt mai optimista de fel si cred ca si in RO se vor schimba lucrurile,dar de unde,tot o panarama e.Cumpar si eu o data si e stricat...

Eu sunt racita,am dureri de cap,am o stare super nasoala.

Azi unde am avut o stare de mai nesuferita m/am si certat tare cu unul pe strada.Parcheaza exact la coltul strazii in dreptul pantei unde e facut pt carucioare,biciclete,...Pana sa ma iau de el intalnisem multi asa si eu mai mai sa faram carutul si sa/l zapacesc pe Carl si uite ca m/am razbunat pe unul.

Am vorbit cu Mady,a fost internata in spital pt raceala dar i/au descoperit un pui mic de meningita dar care se pare ca l/au tratat.Acum ea sta la parintii ei pt ca pediatra i/a recomandat sa stea separat de bebe.
Razvanel e bine,energic...

Cu toata starea asta a mea,am privit pozici atasate de mamici,intalneli,...m/am simtit bine pt ca bebeii sunt toti niste dulci

Ma pun in pat ca proasta zi am avut azi.
Noapte linistita va doresc!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Eram datoare.. nu spui cui ca mi-e si rusine... cu neste link-uri:
Pt piticii care maninca incet incetisor si pina termia castronelul se raceste mincarea iata citeva castronele termoizolante www.bebe-strumf.ro/catalog/product_info.php?cPath=27_41&products_id=441" target="_blank"> aici www.price.ro/preturi_farlin_set_hranire_termoizolant_25931.htm" target="_blank"> aici www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=3&subcategorie_id=18&produs_id=220" target="_blank"> si aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani7asi spune:

buna seara !
offfff nu am m intrat de mult.....azi m-am internat ca nenorocita de piatra nu poate iesi[are peste 1 cm] asa ca am ajuns la spartul ei...
rami este bine nu are dinti,nu sta singurica in fundulet ci doar sa stau eu in spatele ei,sta f bine in picioare si face pasi.am intarziat 1 luna si la vaccinul de 6 luni[sper sa apuc sa il fac acum la 7 luni] si daca apuc o sa bag niste poze cu ea la poze multe in seara asta.
nu mai apuc fetele sa mai scriu,am o gramada de probleme de rezolvat
va pup si sper sa intru mai des dar nu promit!
sanatate multa va doresc si va felicit ptr foarte multele progrese ale bb-ilor vostrii

comorile melesi..eu...Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

in sfarsit am adormit piciul si apuc sa revin si eu, ca de cand tot promit cred ca ii iese si al doilea dinte, ca roade tot si e tot cu degetul in gura si plange din senin...

Asa... pe rand:

coolutz: asa facea si Alex, dar in majoritatea cazurilor reusesc sa il potolesc repetandu-i "mama" sau "tata" sau "bebe" sau ce cuvant imi mai trece prin cap pe moment (ghetuta, bluza, pantalonii)... devine atent si se uita la gura mea sa invete si el cum se spune A, si multumim pentru cantecele.

gabdyd: am patit si eu o data, tot cand nu ma asteptam, dar fiind mai spre marginea patului a dat si pe covor Am permanent un Vanish de covoare pentru astfel de situatii Si cu paiul mi-ai dat o idee, ii iau lui Alex cana cu pai Eu i-am pus odata un fluier in gura, si a tras asa de tare de a fluierat si s-a speriat dar important e ca ii iese trasul din ceva subtire

Kitty: sa ai putere... stiu ca nu e usor.

iunita: tare imi place taiorasul Ati fost tare draguti... pentru vorbareata.

alexia: tinem pumnii sa reuseasca macar o parte...

Ochelarii: si ai mei inca rezista, dar oricum trebuie sa ii schimb cand il cert ca mi-i trage de la ochi sare sotul in fundal "trage de ei, rupe-i, nu vezi ca si cu ei e chioara "

Laina: lasa copilul sa isi roada mainile si sa baleasca... probabil dintii sunt de vina...

ioanaradu: sa ne spui cum a fost intalnirea cu Matei

Roxanici: noi venim la intalneala... de-a busilea prin zapada daca e cazul (glumesc )

Martutza: ... cum et ii tu minte pe toate

Cam atat mi-am adus aminte acuma... si neuronul meu e cam obosit... va

Edit:

Flopici: felicirati pentru dintisor!

Dani7asi: , si ai grija de tine. Daca ai nevoie de ceva... supraveghez si 2 carucioare in parc

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput