Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (42)
Raspunsuri - Pagina 21
Kitty spune:
Buna dimineata, fetelor!
Paxela, sa ai parte numai de bucurii de la viata!
sarbatoritilor zilei!
Ela, ma bucur ca ai scris, ti-am simtit mult lipsa! Multa sanatate pt Thea! Nu stiu sa-ti spun prea multe despre aerul conditionat, am o vaga amintire ca am citit undeva ca se poate sa se adune ceva bacterii in filtre. Sper ca nu spun o prostie.
Iunita, super areti si te mai si plangi! Cred ca ai o mama tanara si moderna, daca are asa haine!
Mihael@, intradevar in ultima vreme teoria e ca nu trebuie pusi pe olita numai in jur de 2 ani, cand stiu ce se cere de la ei, ca numai atunci au control sfincterian. Pe de alta parte ai sa gasesti binenteles destule mame care au sa spuna ca i-au pus pe copii f devreme (8-9 luni) si ca totul e ok. Experienta mea cu Raul a fost urmatoarea: el era f constipat, facea f greu. Il vedeam ca vrea sa faca si il puneam pe olita si facea, pe la 8 luni. Cred ca-i era mai usor sa faca din pozitia aceea. Pe la un an nu mai vroia sa faca in scutecel, plangea daca eram undeva si nu aveam olita. In schimb cu pipi am scapat doar inspre 2 ani. Nu stiu cum o sa procedez cu Giulia, inca nu m-am gandit.
Stefaniya, imi pare rau ca s-a intamplat asa, ma gandesc ce a fost in neregula cu borcanelul? Imi pare rau ca te lovesti de probleme in loc sa te simti bine aici!
Mady,Val dani7asi,
, multa sanatate!
Mihaelaaa, nu cred ca o sa iasa ceva, cred ca servetelul va fi digerat,chiar sunt curioasa. Tin minte si de la Raul ce-i placea sa morfoleasca servetele, ma dispera!
Crina, tare mi-a placut povestea cu viata ca o zebra, cred ca eu fac chiar pe dos, sunt asa panicoasa ca nu pot sa ma bucur de bine, ca ma gandesc la ce urmeaza.
Sori, multumesc pentru metoda de fiert in abur!
Arissa, sa va treaca burticuta! ![]()
Multumesc fetelor pentru incurajari, in mod normal maine seara ar trebui sa fie acasa, il astept tare cu drag
...sa-i pun copilul in brateeeeee!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
ghibuadina spune:
Fetelor,
Voi nu sunteti normale...bagati forum la greu, eu nu mai poci cu voi sa tin ritmu', nene.
Citesc in diagonala.
Am citit faza cu copchii indopati la propriu.Nu e bine deloc, vor fi pbl pe viitor cu greutatea.Eu am grija de Alexia in privinta mancarii ca in ultima vreme gaba la greu.Oricum am grija, cereale doar o data pe zi si nu prea multe fainoase(gris, biscuiti).Ma axez pe piureul de legume cu carnita, ca-i sanatos si nu ingrasa si-i place tare.Marti a mea implineste 8 lunisoare, si o duc la cantarit si masurat, sa vedem cum stam, dar eu zic ca-i bine.S-a si lungit ff mult.
In rest, vb la greu.Chi, chi, ta, ta,...etc.Eu sunt norocoasa acum e si mama si bunica la mine.Am si io tp de mine..M-am vopsit , suvitat, tuns...Am reluat procedurile de slabit.Cura stricta nu mai tin, dar fara paine, dulciuri si fainoase(poate numa ff rar).Am slabit in kg acum vreau mai mult in cm ca mi-a ramas un colac inestetic.Am inceput un pachet de 6 impachetari cu ciocolata(iami, iami, imi vine s-o mananc)si 6 electro.Plus sport si un pic dieta.Trag la greu ca pot pleca 2 ore pe zi de acsa lejer.Apoi, sper de sport sa ma tin cat de cat....
EFECTE ASUPRA BARBATULUI, e ff incantat , fascinat, parca ma iubeste mai mult..Si io ma simt EXCELENT!!!!!!
Va las cu prostiile mele, insa asa mai ies si eu din monotonia de zi cu zi si e formidabil..Am plecat ca vin copiii la meditatii.....
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-