***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Moberi-unde locuiesti in Cluj?
si eu sint din cluj,poate ne vedem cind merg acasa cine stie

asa cresc eu

GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Aaaa da!
Liviana vreau si eu asa un "ham" daca zici ca nu te doare spatele.Eu am unul de la Iris dar nu l-am fosolit de 5 ori cred...si daca nu e un efort.Dar pana la cate kg poti sa-l porti asa...Cosmin se aporpie de 8 kg si deja ma rupe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

pitica si eu mai alaptez. Pe langa lapte mai ii dau 50 ml suc de morcov + mar si seara faina de orez cu lapte. Pai asa a zis dr. Nici mie nu mi se pare ca ar fi slaba. Dar vreau sa vad si acum cu faina asta cat ia in greutate.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Monytza multumesc mult. Vad ca esti singura care mi-a raspuns! Spune-mi te rog, cum ii amesteci cerealele cu piureul de fructe?

Ella si Ana are nasul infundat fara sa aiba muci, adica sfornaie, asa...Doctorita mi-a zis sa ii pun cate o picatura de Vibrocil de 4 ori pe zi si sa ii dau 3 zile Nurofen.

Pepsi cu care capat al aspiratorului Bebesound aspiri? Cu cel bont sau cu cel lunguiet?

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

POZE

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Moberi, nu esti nici o musca-n lapte. Eu m-am oferit (n-ai vazut mesajul meu mare scris cu rosu?) sa fac si sa trimit wrap oricarei mamici doreste. Chiar azi i l-am dat Micai pe al ei (si desigur astept impresiile ei). Da un PM cu adresa ta si-ti trimit wrapul prin posta o data cu cel al lui Petit_ange.
Petit_ange, am primit mesajul tau si ti-am raspuns.
Ella, subscriu pt KALVOL, dar nu mai stiu pt ce varsta era recomandat. Eu puneam lichidul din pastila pe o batista iar batista era asezata pe uns caun langa patul lui Matei.
Pitica, nu stiu nimic de Ketof dar sfatul meu e sa mai consulti un pediatru. Si eu alaptez dar de 2 zile am inceput cu suc si supa. Iti fac si tie un wrap, daca vrei. Ma duc azi sa mai iau material. Bogdanel are 7,5 kg si nu ma "rupe" deloc. Mihaela are dovada. Ne-am plimbat azi 1,5 ore si la sfarsit eu eram tot fresh desi l-am avut pe B in wrap.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Piticasigogosica - si eu sunt in clubul celor care alptam exclusiv, trebuia sa sun la pediatra de acum 2 saptamani ca sa-mi dicteze schema ei de diversificare si eu tot aman in fiecare zi, deja mai avem doar 10 zile pana la 5 luni. Eu am incredere in ce zice Pepsi cu alpatatul exclusv pana la 6 luni. Daca tot stau acasa, macar atat sa stiu ca am facut si eu cum trebuie. Ca in rest ma lupt cu urletele astea cu/fara motiv.

Pepsi - bravo pt cele 7,300 kg facute din laptic! E chiar maricel!

Mica - Maya poate parea slabuta in raport cu inaltimea, dar altfel nu prea cred. Petitul meu e mai scund decat Maya (acum are 68 cm masurat de mine, la 4 luni avea 66 cm masurati la dr. pediatra), dar eu cred ca are si oase zdravene deoarece seamana cu sotul meu si cu familia lui si astia toti sunt mari (si inalti si lati, abia intra pe usa). La 4 luni avea 7,100 kg si dr a zis ca e f. bine pt ca in schema ei la baietei de 4 luni figurau 6,800 kg si 63 cm. Si ca o sa fie inaltut, asa zicea ea calculand nu stiu ce indice... poate ne descurca Andrada, ca eu nu ma pricep, dr avea niste tabele cu tot felul de indici.

Kay - nota 10 pt atitudine! Si succes taticului! Sper sa se descurce macar la fel de bine ca in reclame, mie chiar imi plac...

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

quote:
Originally posted by doxinu

Buna mamici de capsunici!Nu am mai avut timp sa intru ca am avut niste zile groanice.A urlat Stefan de ziceai ca-l tai si nu am inteles de ce!
Am cumparat costum deiarna si este super.VA pun poza cand pot cel mai pecis luni sa-l vedeti si voi(plecam la munte acum).Super costum de iarna,usor,matlasat,captusit cu vatilina pe dedesupt si numai 50 RON!De la Lumea copiilor!Am gasit si salopetica groasa de iarna pentru cand nu este foarte frig sa-l imbrac in costum.Va doresc un sfrsit de saptamana frumos!

Pupam capsunicile...:)

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ancamari, eu sper s-o gasesc intr-o bucata ! adica sa nu i rupa maini. picioare, sa-i scoata shuntul, sa n-o gasesc in pipi pana la gat, cu nasu infundat si plina de caca... cam atat ! sunt sigura ca se descurca, dar tot plec cu inima faramite, ca 1. o sa-mi fie extrem de dor de ea, 2. nimeni nu stie ce ii place/trebuie mai bine ca mine !

fetelor, multumim de urari/aprecieri/incurajari !

cat despre mine, sa ma fi vazut cand eram in spital, sau cand am ajuns acasa din Germania, ca eram asa stresata... de ex, intr-o dimineata, Sonia a oftat in somn. iar eu, dormeam, iar cand am auzit sunetul am crezut ca se sufoca sau cine stie ce grozavie si am sarit din pat, l-a stirgat pe Alex, am zis ca gata, asta a fost ! si din sperietura aia m-a durut capu 3 zile. fara sa exagerez. din dimineata aia, a doua zi si a treia pana m-am culcat. acum sunt relaxata, am aflat ca nu din cauza mea a facut infectia care era s-o omoare (a luat-o din spital), am vazut ca ne descurcam, asa ca mi-am coborat inima din gat !

si va zic ca si voi ati fi facut ca mine, ati fi la fel de optimiste si vesele daca ati vedea ca bebe e bine !!!

mult !

ralucami, Maria probabil s-a deshidratat de la atata diaree, iar sarurile pe care ti le-a dat sunt, probabil, electroliti ca sa-i regleze sarurile din sange. ia incearca intr-o zi sa ii calculezi cate lichide bea, cu proba suptului, si daca sunt sub 140/kg/zi nu e bine. ii calculezi asa : greutatea ei 9 nu mai stiu exact cat ai zis ca are. da daca are 5200 sa zicem, faci 5.2 inmultit cu 140 si asta e cantitatea minima de lichide pe care ar trbui sa o primeasca Maria intr-o zi. maxim ar fi cam 180 ml/kg/zi. fa intr-o zi asta daca te ajuta si vezi. si poate sa faca diaree si de la deshidratare !!! deci vezi sa nu fie un cerc vicios din care greu se iese ! iar daca are prea putine lichide, poti sa completezi cu ceai ! si ca sa vezi mai repede daca nu e deshidratata, vezi sa nu fie fontanela in interior. adica daca sta culcata ar trebui sa fie la nivel. si incearca sa apuci o bucatica de piele si da-i drumul. iar daca se lasa greu la loc, e deshidratat ! da cel mai sigur e cu lichidele ! si sper sa nu fie nimic !

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000 euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

doxinu, stai in zona Ion Mihalache ?

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000 euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Mica eu nu inteleg doctorii astia care zic ca un copil ca maia e slabut.Dar ce vor butoiase?!!Sa nu te superi,dar asa imi spunea si mie la Iris asistenta de la medicul de familie.Si ea la 5 luni avea 7 kg si avea numai cute pe bulanase,cred ca si Maia e asa.Eu nu i-am dat importanta,in plus e fetitza si tre sa fie delicata.
Anca deci si tu in club.La iris mi-a zis sa incep diversiifcare la 5,6 luni ,acum la Cosmin la 5...cine mai stie.Ba ca e bine si dupa 6 luni...
Liviana,fara suparare dar cred ca ai mai multa "forta" ca mine .Cosmin are acum 7,6 kg si imbracat ma rupe de spate,dar wrapu asta zici ca nu face aceeasi presiune pe spate?

Mergi la inceput