***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (16)
Raspunsuri - Pagina 18
lbelciug spune:
Pitica, la wrap greutatea se distribuie altfel: pe spate, umeri si solduri, asta e secretul. Nu e ca la marsupiu unde ai curelusele alea f subtiri. Tu zici ca eu am forta. Eu iti zic ca sunt operata si B imi sta exact pe taietura cand il tin in wrap. Operatia mea s-a herniat in sarcina, dar totusi nu ma doare nimic cand port wrapul...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
mica0307 spune:
Nu stiu ce sa mai fac cu Maya ca nu prea vrea sa manance. Mananca cate putin din amandoi sanii...so gata, nu mai vrea. Daca insist incepe sa planga. Daca o las in pat incepe sa rada. I-am facut si un biberon acum, a tras de cateva ori din el si apoi a inceput sa il molfaie, sa se joace cu el...
...e oare posibil sa se sature cu atat de putin??? Cred ca incep sa o cantaresc la fiecare masa.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
lbelciug spune:
Mica, sa stii ca si Bogdanel in 5 min a terminat cu suptul. Cred ca trag mai tare acum si deci se satura mai repede... Vezi totusi ce spune si cantarul.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
mica0307 spune:
liviana la sanul stang curge ca la robinet, sunt vreo 4-5 canale deschise. De regula la ala o pun prima data. SI inca cateva minute la cel drept si gata masa ei...Conform calculului ar trebui sa manance min 980 ml/zi asta inseamna 200ml daca sunt 5 mese si 160 daca sunt 6.
SI ma enerveaza super tare ca ea nu plange de foame...nu stiu ce sa mai cred. Zic si eu...daca i-ar fi foame ar urla, sau nu?
Mica cu
Poze
Poze intalnire
Hainutze
dicirstea spune:
Confirm comoditatea wrapului!! L-am folosit la 1 luna de la cezariana, cand Mati avea colici si nu se domolea decat in brate, dar si acolo se zvarcolea ca oparit, si de la atata dat din picioare peste operatie mi se deschisese la colturi.. Nici nu l-am simtit purtat in wrap iar el se linistea foarte repede.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
andradap spune:
Katiapam, bine-ai venit! 
Madi, am vazut ca o intrebai in special pe Paflo de diversificare de-aia nu m-am bagat sa-ti spun ce-i dau eu lui Antonio...dar daca te intereseaza, uite:
Dimineata -la ora 07:00 ii dau 200 ml de la san (il pun pe cantar sa vad)
La pranz: -la ora 12:00 ii dau supa-crema de legume (telina, dovlecel, pastarnac si patrunjel-radacina) dupa care ii dau laptic (mereu bea cel putin 150 ml lapte dupa legume);
Dupa-masa:-la ora 17:00 ii dau banana+para sau banana+portocala sau struguri+banana sau prune+banana dupa care ii dau iar laptic (tot cam 150 ml)
Seara : ii dau cereale (180 ml + 6 masuri de cereale)
Pepsi, nu numai ca nu sunt adepta PREMERGATORULUI, ba chiar sunt impotriva lui CU DESAVARSIRE! In fine, nu voi comenta nimik pe marginea subiectului pt. ca nu vreau sa isc iarasi "lungi discutii" ![]()
Ancamari, sunt niste tabele, conform carora un bebe 6 luni are 67 cm si aprox 7 Kg... Dupa parerea mea aceste tabele sunt mai mult decat invechite tinand cont ca sunt copiii din ce in ce mai "inalti"
Mica, pai cate Kg are Maya???Ca mie nu mi se pare slabuta!!! Antonio avea la 5 luni: 7,5 si 72 cm... si mi se pare mai slab ca Maya
PS: Am votat pt. bebeii de Monytza, addinel, Dicirstea, Motannel, Alyna24!!!
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
mica0307 spune:
andrada are 7 kg si 72 cm la 5 luni si 1 saptamana. Ultimele 2-3 zile a facut kk verde inchis si am uitat sa o intreb pe dr aseara. Tu ce zici?
Mica cu
Poze
Poze intalnire
Hainutze
Madi spune:
Andrada multumesc si tie. Nu o intrebam in special pe Paflo, intrebam toate mamicile "diversificate"
Am pomenit de Paflo pentru ca despre ea stiam sigur ca ii da Sofiei diversificat si mi-a fost sursa de inspiratie si mie, tocmai pentru ca povestea aici ce si cum ii da. 
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
POZE
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
ella_74 spune:
ramona,
ferice de tine, ca ai o soacra asa buna; hai sa facem schimb!
soacra-mea nu e o femeie rea in general, are ce are cu mine, adica doar cu mine e malitioasa; imi spune atatea rautati si nu inteleg de ce; cand eram gravida ii spunea sotului meu: " ia uita-te la ea ca a luat 18 KG si o sa ramana obeza, ce sotie ti-ai mai luat si tu"; dupa ce-am nascut si am slabit ca asa mi-e soiu, ii spune sotului (asta a fost de curand) :" vai, ce slaba e, uite in ce hal arata, nici nu zici ca-i femeie si mama"; cred ca pur si simplu o roade invidia, ca e genul care a tinut cure de slabire toata viata.
Piticasigogosica, n-am de ales, copilul sta in timpul saptamanii la soacra-mea si evident ca trebuie s-o suport de cate ori ma duc sa-l vad; abia astept sa-l iau diseara acasa sa stau eu cu el si sa nu ma mai streseze; ma asteptam din partea unei persoane mai in varsta sa nu se panicheze cand e bebe e racit sau nu se simte bine; eu sunt mai rationala de felul meu si incerc sa vad constructiv problema: daca pot sa fac ceva bine, daca nu, nu stau sa ma dau de cu capu de pereti ca ce-o fi ca ce-o pati...
Ana, multumesc ca mi-ai raspuns; esti sigura ca pot sa-i dau Calvol ? ca pe prospect scrie ca nu se dau la bebei sub 2 ani; i-am cumparat de aseara, la recomandarea dr, dar cand am citit, nu i-am mai pus, ca vroiam sa pun pe o batistuta mai departe de patutul lui.
I-am tot dat cu Mar in nas , cu oscilococcinum si atat.
Fetelor, ca vorbiti de greutate, vad ca nici un bebe nu e la fel cu altul; e clar ca fiecare are ritmul lui; David avea la 5 luni 8 kg si 70 cm dar nu m-am gandit nici un moment ca ar fi prea gras.
Pepsi, da, e clar, esti sotie de barosan![]()
Androix, felicitari pentru dintisor la Georgia; cum te descurci si cu scoala si cu 2 copii? eu , cu unul singur si simt ca timpul nu-mi apartine.
Alyna, iti urez si eu cu intarziere La multi ani!; aseara eram prea catranita din cauza lu soacra-mea care mi-a stricat energiile astrale cu panica ei.
Acum a vorbit sotul cu soacra-mea, ca eu n-o sun, si Boby e si mai fornait, dar n-are febra.
Dr. Taropa e de negasit, vroiam s-o chem sa-l vada totusi; asta e...
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
www.youtube.com/profile?user=bobysiella" target="_blank">FILMULET - Boby citeste
andradap spune:
Mica, scaunul de culoare verde poate aparea din mai multe cauze: infometare, diaree, schimbarea unui aliment,etc... Acum tu stii mai bine care dintre variante este in cazul vostru... desi daca pediatra a zis ca e cam slabuta, probabil s-a referit la cat a crescut in ultima luna... nu neaparat la greutatea ei actuala, care pt 5 luni e mai mult decat normala!!! cate Kg avea la 4 luni?
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio