***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (16)
Raspunsuri - Pagina 19
mica0307 spune:
andrada la 4 luni avea 6.720 si la 5 luni 6.960. Deci a luat 240 gr intr-o luna.
AM plecat la epilat.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
addinel spune:
mica eu nu cred ca e slabuta maya, cel putin din poze nu se vede asa. s-ar putea sa fie dr pe stilul clasic si sa faca un calcul ceva la modul greutatea = greutata de la nastere + 750*4 (in primele 4 luni cica e normal sa iei cate 750 gr/luna minim) + 500*1 (din luna a cincea cate 500gr/luna minim). in cazul asta la maya nu da greutatea. dar eu stiu de la cumnata mea (care e medic) ca de obicei copiii nascuti cu greutate mai mare iau mai putin in greutate.
doamne, de cate ori am reusit sa spun cuvantul greutate intr-un singur paragraf 
si dodoloatza mea face de 2 zile kk verzui, dr a zis ca e de la mar. andrada e posibil sa fie alergica si acesta sa fie singurul simptom???
dodoloatza a avut la 4 luni 5980 gr. o mai primiti in clubul delicatelor?
dupa calculul spus de kay mariuca ar trebui sa bea 870- 900 ml de lichide/zi. dar nu bea atat. nu vrea decat lapte si suc de fructe, refuza apa sau ceaiul, se aduna maxim 820 ml/zi (in cel mai fericit caz).
kay sa ne povestesti cum s-a descurcat tati cu sosonica. pupicul meu a rams pana acum de 2 ori singur cu dodoloatza si a fost jale. ma suna din sfert in sfert de ora aproape sa ma intrebe diverse. dar e drept, a stat de fiecare data cate o zi intreaga.
ella
nu te mai supara din cauza soacrei. si eu am un specimen asemanator, nu mai povestesc sa nu imi pierd buna dispozitie tocmai acum, la inceput de weekend.
pupici
mama lu' maria
Ajutati-o pe Sonia!
andradap spune:
Da... Mica... asa cum ziceam... Dr. nu s-a legat de starea actuala a Mayei in mod expres ci mai degraba de cresterea din aceasta luna... care in cazul ei a fost la 1/2 din cat spun "tabelele" (adik 500 de gr pe luna)... Coroborat si cu scaunul verzui, si cu faptul ca sta putin la san si nu mai goleste sanul... eu sunt de parere ca acel scaun verzui poate fi de la nemancat... Poti face proba suptului (o cantaresti inainte si dupa ce a supt) sa vezi cat papa pe zi.. SPOR LA EPILAT ![]()
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
Alyna24 spune:
Ciao, fetelor!
Am terminat si eu sa-i dau lui David papa dupa chinuri caci de ieri refuza sa pape, mai ales laptic.Ieri toata ziua a mancat doar 150 ml lapte si a dormit adunat cam 1 ora i un pic.Era f agitat, tot ce prindea baga in gura, dadea sa te muste.........concluzia pe care am tras-o e ca ne dau dintisorii probabil de e asa agitat si nu mananca.Refuza categoric bibele.Aseara inainte de baita am reusit sa-l facem sa pape laptic dar cu biscuiti inmuiati in el si a papat cam 150 ml lapte cu vreo 7 biscuiti.Dupa baita n-a mai papat si s-a trezit pe la 3 cand a bagat vreo 130 ml lapte, apoi pe la 5 l-am luat langa noi in pat, i-am dat tzitzi si a dormit pana la 10.Si eu care eram convinsa ca vom avea o noapte alba din cauza agitatiei!
Bine ca a fost cumintel.Insa azi a papat dimin 120 gr mar_biscuiti si abia la 14.30 laptic cam 150 ml.Macar de ar aparea dintisorii odata!
Multumesc fetelor care m-au felicitat pt ieri:Mihamora, Motannel, Pepsi,Pitica,Ralucami.
Katiapam, bun veit printre noi si sa-ti traiasca comoara si sa fie sanatoasa ca frumoasa deja e!
Kay, ai toata stima din partea mea pt optimismul pe carre-l emani iar Soniuta e o adevarata luptatoare!
Ella, Pitica-insanatosire rapida bebelusilor vostri.!
An@, cand a fost David racit acum 1 sapt, am folosit si noi Karvol si chiar a fost ok.Ii desfunda pe timpul noptii nasucul.Mirosea in toata camera.Ii pusesem pe cateva fase sterile pe caruselul de deasupra patutului.
Vroiam sa va mai spun ca aseara am primit un cadou minunat de la sot+pitik de Davidik:un set din aur inel+cercei cu bilute super frumos!Mi l-a inmanat chiar iubirea vietii mele-Davidutza si si-a cerut si scuze prin gura tatalui lui ca ieri a fost agitat si n-a prea mancat!
Dragul de el!
Chiar m-a emotionat!Sotul mi-a adus si un tortulet f frumos iar de la surioara+mama am primit costumatie completa-blugi_bluza+geaca de la M a ng o!
V-am impartasit toate acestea caci ieri chiar am simtit ca sotul precum si familia ma iubesc si in concluzie sunt tare fericita!![]()
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
Mica, eu din cate am vazut-o pe Maya cand ne-am intalnit la baby Expo nu mi s-a parut salbuta deloc.Arata chiar f bine si f inalta!
Si.....ziceti-mi si mie cam in cat tp de cand incep sa fie agitati le ies dintisorii, va rog!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
vas spune:
eiiiii, de cand am venit din concediu am mai postat un mesaj dar se pare ca nu m-ati observat. Nu-i nimic, va inteleg , bebeii cresc si au nevoie de atentia noastra. V-am vazut puiutii care cresc pe zi ce trece de nu-mi vine sa cred ceea ce vad. AAAAA si am vaut si filmuletul, mi-a venit sa plang de dorul acelei perioade. Am remarcat totusi ce plinute eram toate, mai sa nu ma recunos.
Eliza mea a crescut si ea, e frumoasa foc( normal ca doar e a mea), daca vreti sa o vedeti am pus poze noi.
In rest suntem bine, papam san si ceva fructe dar nu se prea da in vant dupa ele.
Roxicucu, te inteleg perfect ca suferi. Am avut la un moment dat si eu motive sa renunt si imi venea sa plang doar cand ma gandeam , dar am mers mai departe si a fost bine. Oricum bucura-te ca totusi o buna porioada ai alaptat si a fost ok. Sanatatea ta si a lui bebe sunt cele mai importante acum .
Pana la urma vei gasi o madalitate sa-l faci sa pape.
Kay, ma bucur tare mult ca Sonia e bine, am admirat-o si eu in filmulete, e superba.
Cam atat ca nu ma mai lasa printesa sa va povestesc cum a fost in concediu, dar intr-un cuvant pot spune ca am un copil super cuminte cu care m-as duce oriunde.
multi pupici.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
andradap spune:
Ella, dar nesuferita soacra mai ai!!! Hai sa facem schimb... ca eu am un chef de cearta cu socare.... dar nu am cu cine ca a mea e buna si nu-mi iese din cuvant... si chiar ma gandeam ca eu sunt mai de graba rea cu ea... si ca imi voi plati politele cu VIITOAREA mea NORA ![]()
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
petit_ange spune:
Katiapam cu epidurala a fost ok, nu s-a prins complet dar oricum cred ca fara ar fi fost mult mai nasol. Imi place tare mult numele de Giulia. Si eu am o nepotica care o cheama asa.
Pitica nu stiu nimic de medicamentul asta dar si eu zic ca ar fi mai bine sa mai consulti un pediatru. Iti tinem pumnii sa se faca bine ingerasii tai!
Mica asa a facut si Isa cu mancarea, manca cam 60-90 ml sau cateodata deloc si se enerva daca insistam. Si greva asta a foamei a tinut 3 saptamani!!! Acum vad ca si-a revenit si mananca mai bine. Probabil ca la Maya e din cauza dintilor, o sa-si revina ea stai linistita. Si nu cred ca Maya e slabuta la 7 kg!
Roxicucu cum mai sunteti? a mancat?
Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
ella_74 spune:
Andrada,
ai dreptate, tare nesuferita e soacra-mea dar stii, in general o cearta nu aduce nimic bun, e un consum de neuroni inutil, doar ca e si asta o forma de comunicare.
sa spun si aici: am voatat 5 capsuni la concurs, adica tot ce am recunoscut...
mica, n-am gasit-o pe maya; la ce pagina e?
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
www.youtube.com/profile?user=bobysiella" target="_blank">FILMULET - Boby citeste
katiapam spune:
Mica-si eu la fel ca tine patesc,de trei zile maninca rau si Giulia incerc sa mai insist si se apuca de plins ca nu vrea dar mi se pare anormal ca trebuie sa manince 150ml/masa iar de maine trebuie sa-i schimb laptele si sa-i dau 180ml/masa dar acum imi maninca abia jumatate daca trec cam 5 ore daca o las mai mult 6-7 maninca tot dar cum trebuie sa manince la 4 ore cum sa o las asa mult
vad ca difera portiile de mincare in functie si de pediatru la cum citesc si pe la voi
asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07