***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (16)
Raspunsuri - Pagina 20
moko spune:
apar in fuga si eu! am citit tot-tot, dar neuronul meu are o memorie scurtaaa-rau!
multumesc fetelor pt intentia de a-l vota pe stefanut ca vedeta, dar nici macar eu nu mai stiu pe ce pagina e(e inscris de vreo luna si ceva-2 si nu l-am mai cautat de mult!)! daca am timp, mai tarziu, caut si va spun!
dat si eu vot capsunicilor candidate la statutul de vedeta!
noi tot cu alaptatul exclusiv ne luptam,- saptamana viitoare facem 4 luni, dar nu ma grabesc deloc...nu stiu bebe daca e pregatit, dar eu in mod sigur, nu sunt pregatita!!!![]()
Katiapam bine ai venit printre noi, sa-ti traiasca capsunica!
alyna24 la multi-multi ani!!! sa fii sanatoasa, iar davidut sa-ti aduca numai bucurii!!
Eu refuz sa ma ingrijorez in legatura cu greutatea lui stefan- l-am cantarit doar odata pe luna, la 3 luni avea 5,950, acum nu stiu cat are(probabil a mai luat ceva, ca e destul de greut de tinut in brate!).Dar papa laptic de mami cam odata la 3-4 ore in timpul zilei( noaptea cel mai devreme se trezeste la 5-6, dar se intampla de multe ori sa se trezeasca direct la 8), e vesel si zambitor tot timpul!
de cateva zile a descoperit ca se poate intoarce de pe spate pe burtica si exerseaza cu voie buna toata ziua miscarea asta noua!!
felicitari tuturor iepurasilor cu dintisori!!!au cam inceput sa ne deranjeze si pe noi gingiutele, dar deocamdata doar atat!
kay un pupic pentru tine si luptatoarea Sosonica!recunoastem ca,de cele mai multe ori, masa de dimineata ne-o luam( de fapt , stefan o ia) privind matinalul lui Alex. asa ca , in fiecare dimineata ne trezim cu gandul la voi!
mamici cu bebelusi raciti va pupam si va uram sa va faceti cat mai repede bine!ella, imi pare rau ca trebuie sa suporti prostioarele soacrei tale! te inteleg tare bine, soacra mea e departe de noi( din fericire, acum e tare departe -plecata din tara), dar de cate ori ne-am intalnit, m-a scos din sarite cu ideile ei comuniste!
weekend-ul asta am cursuri la facultate- fug la gara sa-mi astept mama ca sa-l las pe bebe in grija ei...ca si kay, am niste emotii sa-l las pe Stefanut singur...!
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
andradap spune:
Katiapam, si antonio ar manca dupa 6 ore... si-atunci ar devora tot!!! Altfel mananca in jur de 150 ml lapte + 100-150 gr. de mancarica...
PLSSSS...Ne mai acordati si nou 10 stelute???
VA rugam sa ne votati (suntem ultimul pe pag!):http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=7
VA multumim!
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
katiapam spune:
Petit ange-noua ne-a placut f mult numele dinaintea sarcinii si am zis mereu daca e fetita asa o numim am avut noroc ![]()
la mine epidurala si-a facut efectul total pina in sala de nasteri dar nu simteam nimic cind trebuia sa imping in sala travagliu si apoi mi-a mai pus o doza in momentul cu pricina
asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07
Androix spune:
Ella, multumesc! Dupa 4 pagini incepusem sa cred ca dintii lu fi-mea nu merita felicitati. ![]()
Cu scoala ma descurc destul de bine, am gasit cu cine sa-i las cand merg si am un orar nici nu stiu cum sa-i zic ca nu e nici lejer nici incarcat. Cursurile sunt mai "concentrate" in doua zile, intr-una am doar unul singur, iar in alta doua seminarii care se fac la doua saptamani si vinerea nu am nimic. Acum e bine. In noiembrie incep partialele si atunci va fi dureros pentru ca voi avea de invatat si nu stiu cum o sa pot cu Filip pe cap.
Mai erau mamici studente, ati inceput sa mergeti la scaoala? Cum va este?
Andreea
ramona7 spune:
si felicitari pentru dintisori la toate capsunelele-n scutecele.
Noi nu am inceput nici diversificarea. Habar nu avem cum e cu dintii.
Jurnalul lui Razvan
SALVATI O INIMIOARA 
piticasigogosica spune:
Multumim mult de urarile de sanatate! 
Androix felicitari pentru dintisorii baiatului,sigur ca merita!!!!!![]()
Ella,am inteles ca sta la ea bebe,insa nu inteleg de ce(lucrezi f tarziu,scuze,dar nu cred ca am fost pe faza) si apoi de ce nu i-o tai si tu,scurt!Sigur e geloasa ca i-ai "furat" baiatul.Mai bine de mine ,poate,ca n-am soacra/socrii.
Liviana
,scuze,n-am stiut.Atunci merita wrapu'
Andrada iar am votat baiatu'
Mica crezi ca s-a decis de pe acum sa fie fotomodel?!!
tincutza spune:
Am inceput diversificarea de o saptamana, nu exageram, cate un pic de suculet de mere si morcov. Vestea buna e ca, foaaarte greu, am reusit sa ajungem la 8 kile, desi mi s-a parut o vesnicie. S-a incapatanat acul de la cantar sa inainteze atat de lent, incat am crezut ca sarim direct in Milumil, ca sa nu ma mai consum atat. Dar in ultima vreme e tot mai flamand asa ca suge mai bine, mai ales noaptea si, din copil cuminte care dormea de la 7 la 7 acum urla din 3 in 3 ore. Si e o "placere" cand are nervi, cum muscha cu aia doi dintzi de jos, de imi ies ochii din ca ca la melc.
Am facut si primul kk tarishor, suntem ff mandri, l-am si pozat sa il avem amintire
!
Miki, Pitzy (18 februarie 2003)si Cezar (2 mai 2007)
http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/
http://www.babiesonline.com/babies/f/florianjr/
Mamibiutza spune:
Buna ziua, mamici si capsunici!
N-am mai scris de un secol, probabil ca nu ne mai tineti minte. Abia reusesc sa citesc si nici macar asta mereu. Tot respectul pentru mamicile care reusesc sa se descurce si cu unu-doi copilasi si sa ne impartaseasca si noua din experienta lor.
Sa va mai spunem cate ceva despre noi. Nora are acum 5 luni si jumatate. Din pacate am alaptat-o exclusiv doar pana la doua luni si jumatate. A luat destul de putin in greutate in primele doua luni (750 gr. in prima luna si 550 gr. in a doua), in conditiile in care s-a nascut cu 2,700 kg. Ba mai mult, dupa vaccinul de doua luni a inceput sa cam refuze sanul. Asa ca am cedat si de la doua luni jumate am inceput sa-i dau completare. Am continuat totusi cu alaptatul cu chiu cu vai pana la 5 luni. Toata perioada asta a fost un chin si pentru mine si cred ca si pentru ea. O puneam la san, manca putin si pe urma avea manifestari diverse. Ori incepea sa urle… ori sa rada sau sa gangureasca si pur si simplu nu mai vroia sa suga. O perioada I-am muls eu lapticul si I l-am dat cu bibele. Dar si productia de lapte a scazut asa ca… Pana la urma m-am resemnat.
Dupa 4 luni am inceput sa-I dau treptat supica de zarzavat. Ii place, mananca bine piure de morcov sau de dovlecel cu cartof si bea si supa clara. Din pacate, supa o constipa asa ca am renuntat deocamdata sa-I mai dau. II dau de dimineata piure de mar alternativ cu piersica. Deocamdata nu I-am introdus alte alimente. Pediatrul mi-a spus ca vorbim despre diversificare la 6 luni cu toate ca I-am precizat ca nu mai e alaptata exclusiv.
Altfel, ne inscriem si noi in clubul manechinelor. Nu stiu ce greutate are acum, dar la 4 luni si zece zile (deci acum mai bine de o luna) avea 5,700 kg. Nu mi se pare deloc slaba, are colacei si falcute, desi probabil ca medicii mi-ar spune ca e sub greutatea normala. Asa ca, Mica, eu zic ca n-ai de ce sa-ti faci griji.
Eu ma bucur ca e foarte vioaie, la 4 luni si cateva zile a inceput sa se ridice in patru labe. Pe urma a inceput sa se bataie, iar acum incearca timid sa mearga de-a busilea. Intr-un cuvant e o scumpete si imi vine s-o mananc.
Cam asta e…
Nu cred ca o sa pot tine pasul cu voi, dar incerc sa scriu mai des.
Multi pupici 
mica0307 spune:
Am cantarit-o la masa asta 140 a mancat masa din 50ml suc + san si a adormit
. O mai incerc si cand se trezeste sa vad. Nu cred ca e rau, dar se poate mai bine.
petit_ange si katiapam dar erau maraite ziua, plangeau de foame sau ceva? Maya e super cuminte ziua, nu da semne ca i-ar fi foame. Sta in patut o gramada de timp, se joaca cu jucariile ei, adoarme singura. Cand se trezeste vreo 30min-1 ora nu am treaba cu ea ca se joaca.
Azi a facut kk tot verde dar lichid. Acum ma gandesc sa nu fie si de la cerealele de aseara.
Astept pana luni sa vad si cat ia in greutate saptamana asta (lunea e cantarirea oficiala) si sun dr.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
Mamibiutza spune:
Felicitari capsunicilor care au deja dintisori! Deocamdata noi nu ne putem mandri cu asa ceva.
Kay, pupici pentru Sosonica, e o scumpa. Ma bucur tare mult ca e bine si va tinem pumnii in continuare. Uite, Nora a papat Nan HA1 (acum am trecut la 2), a luat binisor in greutate, dar nu exagerat. De altfel, eu chiar am inteles ca Nan e un lapte mai light... Din cate am auzit, mai degraba ar ingrasa Humana...
Pupici si multa sanantate pentru capsunicile racite. Din fericire, noi am scapat pana acum. Dar mi-e foarte frica sa nu se lipeasca ceva de ea avand in vedere ca nici n-o mai alaptez.
Madi, Nora papa cam asa:
Ora 10: piure de mar sau piersica sau din amandoua + 120 ml lapte
Ora 14: piure de morcov sau dovlecel sau in combinatie cu putin cartof si telina + supa adica zeama in care au fiert morcov, telina, patrunjel, cartof, ceapa, ardei gras, dovlecel. Momentan mananca doar lapte pentru ca toata combinatia de mai sus a constipat-o. Dar zilele astea as vrea sa incep sa-i dau din nou.
Ora 18: 200-250 ml lapte
Ora 22: 250 ml lapte
In functie de cum se trezeste mai are o masa de 120 ml lapte la 7-8 dimineata. Dar asta se intampla destul de rar. In general de trezeste pe la 9.30 chiar 10.
Alyna, La multi ani! Sa fii fericita alaturi de sot si de bebe Davidutz