***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (16)
Raspunsuri - Pagina 21
katiapam spune:
Mica-ziua e cuminte in schimb de o luna are in fiecare seara program de marait la ora 7 parca are desteptator si mai nou incepe sa nu-i mai placa baita intotdeauna si evit sa o fac seara inainte se culcare ca o agit
din nou va multumesc ca apar mamici noi si vreau sa va spun la fiecare
as vrea sa va raspund la toate dar pe cuvint ca nu apuc ca scrieti foarte mult iar sint pe fuga cu pitica mea nu reusesc sa stau mult la pc
oricum cind apuc citesc dar ma scuzati daca nu raspund
asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07
katiapam spune:
Andradaq-cit timp are Antonio?
sa speram ca e ceva trecator cu refuzul mincarii poate nu-i mai place laptele ma gindesc ca trebuie sa-l schimb si poate nu mai maninca nici atit,noi mamele vad ca ne stresam daca nu maninca dar cred ca urla ei de foame cind nu mai pot
unde sa votez ca nu reusesc sa vad pozele sa stiu pe cine sa votez?
asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07
mica0307 spune:
O astept si pe pepsi sa imi spuna si ea parerea.
Culmea este ca doarme mai mult decat inainte. Adica nu mai sunt reprize de 30 min sunt de 45 si parca sunt mai multe.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
mica0307 spune:
LA MULTI ANI Razvan de ramona7 

Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
mary_lou spune:
Mica,
pot sa-ti spun ca Patrick al meu face caca verde de la nastere si cateodata putin spre galben,pediatra lui mi-a zis ca nu-i nici o problema,ii merge f bine si nu are nici o problema,la 4 luni are 7.300kg si 74 cm,noi nu vrem sa fie prea grasunel si sa i-a mult in greutate
Androix,
felicitari pentru primul dintisor
Alyna24,LA MULTI ANI!Multa sanatate si mult noroc tie si familiei tale!(scuze pt intarziere)
Ella,
pot sa-ti spun ca te inteleg perfect,eu am cea mai zgripturoaica soacra din lume,pe cuvant,sunt cu sotul de 13 ani impreuna, dar niciodata nu ne-am suportat,sa-ti dau un ultim exemplu:ea cu barbat-su au hotarat sa-l cheme pe copilul meu(care l-am facut cu greu din cauza sotului,cu fertilizare in vitro,cu un cerclaj dupa care am zis ca mor de durere,cu o cezariana care nu o voi uita usor.....multe altele)Alexandru pentru ca asa vroiau ei si pt ca nu i-am ascultat s-au suparat f tare pe mine,nici nu mai pot,oricum Patrick nu v-a "pupa"nici o vacanta la ei la Barlad(asa ca multumire)
poze cu Patrick si noi
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=3904829" target="_blank">filmulet Patrick
Mary,mami de Patrick Andrei(14.06.2007)
dicirstea spune:
katiapam uite aici :http://vedeta.himalayaherbals.ro/, la galeria foto, deja s-au schimbat paginile, am avansat
...
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
ramona7 spune:
mica, multumim de urari!
Am vazut si eu filmuletele cu maya si george. Sa te bucuri de maya frumusica!
Jurnalul lui Razvan
SALVATI O INIMIOARA 
katiapam spune:
Dicirstea-nu intra linkul
fetelor s-a trezit Giulia cu o foame teribila a baut 180 ml de lapte si citeva lingurite de mar cu biscuite,poate am surprize dupa cit a mincat
voi de obicei le faceti bb baita seara tirziu?
eu nu-i fac seara inainte de culcare ca o agita,mereu asa a fost reactie inversa in loc sa se calmeze si sa-i vina somnul se agita si nu prea suporta masajul cu ulei
voi cum procedati cu masajul? poate aveti vreo metoda eficienta si reusesc sa o fac sa stea linistita
asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07
An@ spune:
Ella, de obicei citesc prospectele, chiar daca tot ce iau este recomandat de pediatra. Asta de KArvol mi-o fi scapat?
Cred ca mi s-a parut inofensiv si n-am mai citit. Noi am folosit 2 zile si s-a rezolvat problema. Undeva pe net am gasit acum ca este recomandat de la 3 luni??!!Am vazut ca si Alyna a folosit. Nu stiu ce sa zic...mai intreaba dr o data.
Mica si fetita mea face kk verde cam de cand s-a nascut. Raaaaaar am vazut galben mustar cum scrie la carte. Este alaptata exclusiv la san. Cred ca in total am intrebat 10 medici(si nu exagerez) despre asta, inclusiv pe madam Culcer care mi-a zis ca atat timp cat e alimentata la san nu are nimic, ca poate fi si galben si verde, si spumos si zemos (scuze pt detalii) si sa nu ma mai uit atat in pampers.. Cati medici atatea pareri.
Nu mai zic cate coproculturi si coprocitograme i-am facut. Dar am inceput sa ma linistesc ca atat timp cat ia in greutate e in regula.
Tind sa cred ca dr. japonez al lui Ralucami are dreptate pt ca am mai auzit varianta asta si se cam verifica: a mea mananca putin si des (de fapt eu o pun mai des sa suga) si nu are timp sa se digere (ar trebui o pauza de cel püutin 1 ora si jumate. Pt ca primul kk de dimineata (deci cand mananca mai rar pt ca noaptea se trezeste 1 data doar) este mustar.
Sa-mi spui si mie ce-ti spune dr tau. ca sa adaug la colectia mea de raspunsuri vis-a-vis de kk verde.
Eu astept cu interes diversificarea ca poate se schimba culorile
. Vorba lui Kay, as putea face un tablou frumos de toamna cu asemenea nuante.![]()
mami de Ana
An@
petit_ange spune:
Mica nici Isa nu era deloc maraita sau agitata dincontra chiar era vesela si cuminte. Nu avea nici un semn ca i-ar fi foame... Se agita si se enerva numai cand vedea biberonul cu lapte ![]()
Katiapam ei ii fac baita Isabellei (de fapt sotul ii face) seara pe la 21-21.30. Nu stiu`ce sa-ti zic ca ei ii place, nu o agita.
Dar inainte ii placea?
Mamibiutza bine ai revenit. Pupici la Nora!
Eltekaaaaa revinooooo!!!!
Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!