***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (16)
Raspunsuri - Pagina 22
petit_ange spune:
La multe lunisoare Razvan de Ramona !!!
Mami de ingeras -
Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
ramona7 spune:
petit_ange, multumim. Si tie sa-ti traiasca printesa ingeras!
Am pus un post in jurnalul lui, aici, cu poze de la o luna, de la 2, de la 3 si de la 4 luni. Este incredibil cat de repede trece timpul!
Jurnalul lui Razvan
SALVATI O INIMIOARA 
katiapam spune:
Ramona-felicitari pt cele 4 luni sa creasca mare si sa fie sanatos
am vazut pozele e un scump
la noi maine e big day Giulia face 4 luni 
ce mai trece timpul.
asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07
gabiu spune:
ma inscriu si eu in clubul mamicilor care alapteaza exclusiv, desi intre noi fie vorba ii mai dau si 50 ml de morcov+mar/piersica o data/zi, amestecat cu o lingurita de faina de orez ca sa fie mai gros ca altfel ajunge tot pe bavetica.
Nici al meu n-ar manca daca s-ar putea. Ce-i drept nici nu vrea decat daca e putin adormit, altfel suge putin si apoi ii distrage orice atentia si incepe sa cante sa rada, sa traga de san... Asta e, il las in patut pana maraie putin si cand aproape sa adoarma il iau la san. De mancat nu mananca mai mult de 650-750 ml/zi, si asta cu cantarit doar ziua ca noaptea mi-e prea greu.
Noaptea a inceput sa se trezeasca si de 7 ori ca sa manance. Asta e, daca ziua nu prea are rabdare... Nu ma deranjeaza, chiar ma bucur ca macar atunci mai suge putin.
Ca timp nu depaseste 2-5 minute.
La 5 luni si 9 zile are 7600 si 71 cm. Eu zic ca e bine.
pupici
Fetelor, care se incumeta la capitol nou ca eu nu ma pricep
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
botez
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">un dar divin de mai-iunie2007
Florentina Roman spune:
Seara buna!
Ma chinui de azi dimineata sa citesc capitolul asta si, evident sa raspund.Unde mai pui ca si Cip a fost cam marait azi si nu stiu de ce, ca afara l-am scos, nu-l deranjeaza dintii, a si dormit binisor...
M-am gandit sa-i desfac tarcul in sufragerie, sa-l las sa zburde cat vrea, dar nu reusesc...are un sistem in care trebuie sa tragi de bare pana se indreapta, nu stiu sa explic cum, oricum l-am lasat balta in mijlocul casei pana vine tati sa-i dea de cap.
Ella, poti incerca cu Karvol. Pui pe o batistuta undeva sa nu ajunga piticul...
Androix, esti de admirat, cu 2 copii mai mergi si la scoala!Felicitari ptr dintisori!
Pepsi, felicitari! Avem si noi niste cunostinte care au emigrat(ce aiurea suna) in Canada si acum o duc mult mai bine decat noi.
Tudor al meu a stat in premergator ptr 2 poze si atat. Era mai simplu de-a busilea!
Pitica, si eu mai alaptez, Cip primeste lapte praf doar daca se intampla sa nu fiu eu acasa sau uneori seara, cand e foarte obosit si refuza sanul. Acum mai papa la 10 piure de mar, iar la pranz, de 2 zile cateva lingurite de piure de legume(morcov si cartof-mai mult cel din urma ca are tendinta de constipatie). Sanatate la copii! Si la mine a adus Tudor o raceala mica si a luat-o si Cip si eu, dar a trecut.
Tincutza, tare faza cu kk pozat!
La multi ani! ptr Razvan de Ramona si ptr Giulia de Katiapam
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)
ali24 spune:
buna fetelor .sunteti asa active ca nu mai reusesc sa tin pasul cu voi.am facut si eu niste filmulete.sper sa mearga.si acum ma pun sa recuperez cu cititul ca atata ati scris zilele astea.........
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url
poze rafi si poze botez
http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
mica0307 spune:
Cred a Maya are ceva la nasul de nu mananca. Cand o pun la san mananca putin si apoi nu mai vrea, incepe sa planga si sa se frece la nasuc. Daca o ridic nu mai are nici o problema. Cred ca se infunda...mi se pare ca e si putin umflata la nasuc...sau poate doar mi se pare. Of bine a zis cine a zis...numai mama sa nu fii.
I-am aspirat bine nasucul si i-am bagat 1/2 supozitor paracetamol. La masa de seara nu a mai plans, a supt si a adormit. Nu foarte mult ca a mancat pe la 21 100 ml de faina de orez cu lapte.
Maine sunt dr ca e de garda sa vad ce imi zice. Sper sa nu aiba vreo infectie ceva.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
moko spune:
fug sa deschid capitol nou!
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)