***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

nu mai e nimeni pe HA1-uri? daca pana luni nu ia cate 20-30 gr pe zi, indopata (nu ca nu-i place), cu lapte cu concentr mai mare, o trec pe ciocolata si prajituri !

m-a dus si-am luat-o din play si n-a fost tare incantata si se maraia. si eu, cu gandul la laptele din incalzitor... "Sonia, nu mai rade!" "n-auzi mama sa nu mai razi?"... saracu copil

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000 euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pepsi, multumesc ca mai intrebi de mine SUntem bine, uite prin zona dar nu mai apuc sa scriu decat la mamicile de mai 2005, aici nu prea reusesc sa tin pasul pentru ca se umplu paginile in disperare.
Am citit ca si-a gasit sotul tau job in domeniu si asa vei putea sa stai mai mult cu bebe. Ma bucur pentru voi ca s-au rezolvat lucrurile pana la urma.
Noi ne refacem dupa un episod urat cu febra mare care nu scadea la nimic, cu chemat salvarea si cu o tuse foarte urata. Asta la Filip. Georgia e bine mersi. Am inceput sa merg la scoala si copiii inca se acomodeaza cu bona lor de ocazie. Filip nu vrea sa manance de la ea si sa doarma cand trebuie, Georgia in schimb isi vede de treburi, dar din pacate nu ma pot mulge asa ca are o masa de lapte praf in zilele cand lipsesc. Pana la urma a acceptat incet incet si biberonul si laptele dar mananca destul de putin, 100-110ml. Cand ajung acasa ii dau sa suga indiferent ca tocmai a terminat biberonul, pentru ca chiar daca nu-i este suficient nu vrea mai mult.
A si Georgia are un dintisor si deja se vede gingia alba si putin zdrelita pentru al doilea. Nu ma incanta nemaipomenit pentru ca ma musca dar de cateva zile n-a mai facut-o asa de rau. Lui Filip cand i-a dat primul dinte la 6 luni nu mai alaptam deja de doua saptamani asa ca nu stiam cum poate fi.
La 1 nov. incep si eu diversificarea, nici asta nu ma incanta foarte tare ca stiu de la Filip ca nu era nici o placere s faci zilnic o manuta de supa. Dar poate o sa inceapa si ea sa ia mai bine in greutate ca este o supla are la 5 luni si cateva zile 6.400 si nu stiu cati cm, la 4 luni avea 63, crescuse 12 de la nastere.
Si mai nou e foarte nemultumita daca o las in patut pentru ca a descoperit ce chestie mareata si interesanta este sa stea in fund, sprijinita de mine, si sa se poata uita de jur imprejur. Asa ca sta sa planga mai mereu. Dar asta e viata ca in fund n-o pot tine decat cateva minute zilnic, dar cred ca cat de curand va sta singura si atunci o sa scap de-o grija.
Cam asta e viata noastra multumim de intrebare

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

Liviana te-ai oferit pentru petit ange cu un wrap...ma bag si eu ca musca in lapte...daca crezi ca poti tare mi-as dori si eu unul...desigur m-as revansa fata de tine.Eu sunt din cluj, asa ca ce mi-e timisoara , ce mi-e cluj....., daca m-am bagat ca musca in lapte scuze si ignora mesajul.Pup you.Apropo nu uit niciodata cand ai aparut la capsunele cu semnatura , mama de Matei...am tresarit pentru ca era prima data cand vedeam scris la noi la capsunele numele fiului meu...care acuma urla, urlas ,urla....Eu ma chinui acum sa ii fac un program si sa il dezvat de mami exclusiv ca de saptamana viitoare merg la servici.E un cosmar...copilul meu cel cuminte urla ca din gura de sarpe...dar daca nu fac ceva nu stiu cum va sta fara mine....si nu stiu cine ar rezista cu el...

Kay, ce ma bucur ca esti tot timpul intre noi!Esti un exemolu pentru mine de optimism si putere de lupta!Tinem pumnii Soniutei sa ia iarasi in greutate in ritmul in care a inceput!

Pepsi, cand am citit cate kg are David...m-am suparat definitiv...noi la 4 luni si jumatate abia aveam 6,600 g in conditiile alaptatului exclusiv.Nu inteleg de ce nu mai ia in greutate la fel de frumos ca la inceput.Desi am zis ca n-o sa cad in patima cantarului azi va fi zi de cantar!

poze botez http://community.webshots.com/album/560260116qedpaA
Mama Alexandrei si a lui Matei (21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Kay ce m-am distrat de lista facuta taticului, chiar sunt curioasa sa ne povestesti cum a fost dupa. Cat despre praji si ciocolata las ca are ea vreme sa manance mai incolo, acuma traiasca lapticul. Si Isa papa tot Nan 1 inca din prima saptamana de viata, pana in luna a treia nu am avut treaba cu lapticul in schimb acum mai are perioade cand papa foarte putin si chiar ma gandisem sa-i schimb lapticul dar acum vad ca si-a revenit cat de cat.

Katiapambine ai venit pe plantatie! Poate sa fie de la dintisori ca mananca asa bine poate sa fie si ca nu are pofta de mancare pur si simplu. La Isa greva foamei a tinut cam 3 saptamani, acum vad ca si-a mai revenit.

Raluca fotomodelul meu are cam 5700 gr., dar e un copil vesel si agitat asa ca m-am mai relaxat cu greutatea. Si apoi m-am uitat pe fisa mea de cand eram mica si eu aveam exact aceeasi greutate ca Isa, asa ca acum stiu cu cine seamana

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Liviana ti-am trimis un PM cu adresa. Merci.

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Intru repede pt Ella:
si noi am avut nasul infundat cu fornaituri, fara muci. Dr ne-a recomandat KALVOL - sunt niste bilute cu un lichid mentolat (cam cum erau batoanele alea de bagat in nas pe vremea noastra) pe care il pui pe o batista/servetel,LA CEVA DISTANTA DE PATUT, COPIL, SA NU AJUNGA SA traga pe fata ca e ff puternic mirosul. La noi a funtionat. Puneam continutul la o biluta mai ales seara ca sa tina toata noaptea. SI in timpul zilei ser fiziologic cat mai des ca sa-i inmoaie si desfunde nasucul.
Ma bucur ca nu esti panicoasa. Eu sunt cam ca soacra ta

Pup toate capsunicile! va citesc, nu scap nimic, dar nu prea apuc sa scriu. mai ales ca de cateva zile sunt fff obosita si parca ma paste si o depresie din cauza asta.

mami de Ana (22mai)

An@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Kay, si noi tot HA1 papam in completare si e ok.Si pe Tudor l-am hranit tot cu HA1 si era un elefantel, la 4 luni avea 8kg. Papa tu ciocolata si prajiturile!

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Petit ange-vad ca e diferenta de o zi intre fetilele noastre
Giulia in 8 octombrie cind am fost la control avea 6,300 kg si ii dau numai lapte praf asta din cauza ca nu am avut lapte numai citeva zile dupa nastere,nu te stresa pt greutate ca ei maninca cit au nevoie in afara de zilele cu greva foamei
cum a fost experienta cu epidurala? si eu am nascut cu epidurala

asa cresc eu

GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Buna fetelor...
Noi inca mai suntem raciti desi nu chiar asa tare ca ne-am luat batista bebelusului si e mult mai bine.
Si pt ca am vazut ca vb de kg copiilor am sa va spun si eu ca la 4 luni avea 6400g

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna
Iata-ne si pe noi dupa inca o noapte agitata.Offff mucii astia
Iris sisi face de lucru prin casa,dar mi-e o mila de ea:are sub ochisorul stang o bubita sau e umflata de la raceala,e rosie,inca tuseste de zor si suntem in a 2 a zi de tratament...mai avem.
Cosmin doarme e somnolent.Doctorita i-a dat KETOF!!!!Pe prospect scrie ca se da de la 6 luni si ea stia exact ca are doar 5.Voi ati dat asa ceva sau ati auzit.E un antihistaminic si da astfel de simptome,in plus se da pe termen lung si nu vreau sa cred ca va fi asa "molatec" atat timp(30 de zile) cica in timp se atenueaza simptomele.Eu ma intreb daca e absolut nevoie.MA AJUTA CINEVA???.El e tare mucios,tuseste si e un pic ragusit si atreee marait acum
Am decis sanu cumpar nici batista si nici pompa electrica...ne descurcam si cu cele manuale,in plus tot se fac mucisorii la loc!
LA MULTI ANI ALINA!!!
Mica cum sa fie Maia slabuta?!!!
Pepsi deci si tu alaptezi exclusiv?Cine se mai insrie in club Mica?Si..?Eu ma intrebam daca mai e cineva >Eu voi amana diversificarea cateva zile fiindca nu vreau sa-l strezez in plus acum cand e bolnavior,macar 5 zile.
Ella eu nu inteleg de ce nu faci ca tine,de ce tre sa o suporti pe soacra???In final e copilul tau.Sper ca nu te superi pe mine!Boby se va afce bine eu stiu cat e de greu cu "muciosii"
Kay ma bucur ca esti din nou activa pe forum,asta e de bine sigur,micuta ta e bine!

Nu mai stiu ce vroiam sa scriu...

Mergi la inceput