***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

mica, nu se fierbe, eu ii pun faina de orez in sucul de fructe, ca sa-l mai ingroase ca altfel ajunge tot pe bavetica.
ralucami, faina de orez pt bebelusi e instant de la nestle si nu are amidon.
la multi ani sarbatoritilor

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
botez
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">un dar divin de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

referitor la aspirat mucisori, ei bine l-am lasat cu nasucul infundat si respira cam greu. Ma stapanesc cu greu sa nu-i scot. Nu stiu cat va mai rezista sa respire asa. Sper totusi sa i se mai diminueze secretiile avand in vedere ca nu e racit.

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
botez
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">un dar divin de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, e super ce zici tu. E vorba de World Class Academy, da? Eu acolo vreau sa merg din ianuarie cand incep serviciul caci imi este f aproape de servici (sediul DownTown-H Bucuresti) si mi-am facut planuri sa merg dimineata de la 8:30-9:30. E sing. perdioada din zi cand as putea merge si deci o sa-mi iau abonament day time. Ma gandeam la abonam cu 2 programe: cardio si piscina. Ma incanta ideea ca pot lua copiii cu mine la piscina for free si ca sotul poate intra o data pe luna gratis. Aerobicul am inteles ca incepe abia de la 9:30 si deci nu am cum sa merg atunci pt ca trebuie sa ajung la servici.
Ce i-ai luat lui Maya cu ocazia celor 2 dintisori? Nu te ingrijora de ceea ce ti-a zis dr. O sa ia repede in greutate daca ii vei da cereale. Sfatul meu e sa continui cu diversificarea, adica sa-i dai si piureuri de fructe/zarzavat, deci nu doar suculete. Puii nostri sunt mari de acum si probabil ca doar lapticul nostru nu mai e suficient. Si eu am inceput de cateva zile diversificarea.
Pitica, La Multe Lunisoare pt Cosminel! Zici ca nu stii ce e wrapul? Am mai scris despre el, dar iti explic si tie o data. Uite-l www.flickr.com/photos/10550092@N08/1612967827/in/set-72157602463612498/" target="_blank">aici.
Ce am observat eu ca avantaje:
- copilul adoarme f usor in wrap
- desi am ramas cu o sensibilitate a coloanei dupa sarcina, de la wrap nu ma doare deloc spatele
- copilul meu este linistit in wrap, iar mainile mele sunt libere. E super ca il pot tine pe B in wrap si pe Matei de o mana. Am mers si la piata in formatia asta.
- este mai util decat marsupiul pt ca nu te doare spatele.
- modul de infasurare e simplu si poti aseza copilul in diferite moduri in el. Sunt site-uri care iti prezinta aceste detalii.
Eu folosesc wrapul de cand avea Bogdanel o luna.
Da, Pepsi, conteaza mult cum il aseze pe umar. Daca e prea ingramadit materialul pe umar, te jeneaza un pic.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

La multi ani sarbatoritilor
Ca tot vorbeati de scoacre, a mea cred ca merita toate florile din lume. Desi anul trecut, pe vremea asta, a fost operata de cancer de col uterin in faza incipienta, acum sta cu bebe cand avem noi nevoie cu cel mai mare drag. E asistenta medicala pentru copii si nu se sperie usor, nu ne crizeaza, i-a luat lui Razvan atatea lucruri ca noi nu prea mai avem ce sa-i cumparam. Acum e la ea si ne suna in fiecare seara sa ne spuna ce a mai facut bebe peste zi daca noi nu ajungem sa-l vedem.

Fetelor eu nu i-am aspirat lui Razvan niciodata mucisorii. Pediatra noastra e mai axata pe chestii naturale si a spus sa nu-l aspiram decat daca e nevoie. Daca mai are mucisori, stranuta si ii scoate singur.

Jurnalul lui Razvan

SALVATI O INIMIOARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

mihamora si pepsi maya are 7 kg acum. La 5 luni. In ultima luna a luat doar 240 gr in loc de 500 gr. S-ar putea sa fie si de la dintisori.

liviana de world class vorbesc. Mie mi-a placut foarte tare, de abia astept sa imi fac abonament dn nou. Mai ales la aerobic cu celebrul Taufic care tipa de te inebuneste. Imi era jena sa ma si opresc sa beau apa sau sa ma sterg . Parca aerobicul incepe mai tarziu.
I-am cumparat 2 carti de povesti si o jucarioara pentru dentitie. Dr mi-a zis sa raman pana la 6 luni doar pe suc de fructe si cerealele astea seara + san.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

kay, ma bucur ca sonia e bine si tu esti asa de otpimista. Esti o femeie foarte curajoasa si o mama incredibila.

Jurnalul lui Razvan

SALVATI O INIMIOARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liviana cardio inseamna bicicleta. Eu nu ti-as recomanda ca am vazut cum ies de acolo oamenii . Mai bine fitness ca mergi tu la ce aparat vrei.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

buna dimineata!
va multumesc din nou pt primire
o sa-mi trebuiasca putin timp pina sa va cunosc pe toate
va felicit si va spun ca aveti copii minunati,v-am vazut pozele
eu folosesc de obicei pt Giulia doar ser fiziologic si stranuta si se curata nasucul aspiratorul il folosesc doar cind e nevoie zilele trecute a avut nasucul mereu plin de la raceala si i-am pus picaturi si l-am folosit mai des
care sint sintomele cind incep sa iasa dintisorii? incep sa manince mai rau? Giulia are 3 zile ca maninca mai rau nu prea vrea si insist sa manince ca se intimpla in loc sa manince la 4 ore se intimpla ca trec 6 ore,ore sa fie din cauza ca se pregatesc gingiile? nu e devreme maine face 4 luni
o zi buna

asa cresc eu

GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Kay-ii urez fetitei tale tot binele din lume si esti o mama exemplu cit esti de tare si curajoasa

asa cresc eu

GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

am plasat-o pe Soso in playgym si mi-am pus putina papa si s-a jucat ce s-a jucat si acum vrea papa... vroiam s-o trag in filmulet pt posteritate jucandu-se, da i s-a facut foame... vroiam sa scriu ceva, da tre sa fug sa hranesc fomista !

revin

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000 euro !

Mergi la inceput