Albinutze si bondari de martie-aprilie '07 (39)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani: Paula75, Oana Stefana!

Ceai de musetel de la milupa: milutee (da pe google... ca nu poci sa pun linkuri... bebelusul tau de ex.)

Iunita dai iaurt cu fructe la cupil... rusine sa-ti fie
Si io dau... asa ca intru in club.... am dat ieri iaurt cu mere coapte... se pune? Iaurt cumparat, mere cumparate (coapte in cuptorul cumparat)....

Concediu... as putea pt. ca al meu sot poate sa schimbe pampersi, sa le faca baie, sa-i distreze, sa-i plimbe... iar soacra din dotare sa-i hraneasca (la capitolul asta al meu sot le-ar da lapte pana ar incepe singuri sa manance si altceva... e bine si atat)... daaaaar cred ca m-ar lega de calorifer daca i-as propune sa-l las cu trei cupii pe cap

Am fost azi cu ei la doctor... si cum era de asteptat (sau cum ma asteptam io)... Andrei e spre bine (ii dau antibiotic pana termin sticla... adica inca fo 3 zile), Elena la fel (sirop de tuse pana se opreste)... Mihai (care nu a fost decat un pic racit si n-a avut nevoie de antibiotic) tuseste rau, cred ca-l supara si gatul.... asa ca a trecut si el la antibiotic Are o tuse asa ciudata... seaca... nu stiu s-o descriu... primul lucru care-mi vine in minte... cum tuseste o pisica
Sper sa se opreasca odata si sa n-o mai paseze de la unul la celalalt...
Altfel, sta sa iasa si al doilea dinte (la Mihai)...

Acu' ma uitam... care mai dechide subiec nou sau editeaza lista... pls... schimbati culoarea la "7 luni", de la poze... nu se vede sau sunt io chioara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by roxanici

Mady, Raisa, hai fugim de-acasa, mergem la Karra ca ea e in concediu si are timp de noi

Riloasa, sa iasa dintisorii lu Mihaita mai repede sa nu se mai chinuie si tie bravo mami ca ai rabdare.

Doina, am uitat sa zic, bravo lu Radu, ce viteza prinde el spre priza.

hai va las ca is deprimata si ma aberez pe-aici

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

va astept..va duc in cluburi si va "adorm" repede, va gasesc si cate un gagiu de fiecare si sa va vad eu pe voi atunci

Winnie s-a trez la 1 urland abia cuma o adormit
deci am experienta va astept.....

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 8

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

neata,
probabil ca nu ma mai tineti minte....

Am o fetita,Ana o cheama care imi mananca tot timpul! Am avut-o bolnava,am pus-o pe picoare dupa care a luat din nou raceala de la noi.Avem patru dintisori si energie pentru patru copii.Nici macar nu stiu ce sa va scriu.Este greu...dupa atata timp in care nu am reusit nici macar sa citesc ce ati mai scris.Sper sa reusesc sa intru "in normal" Mi-a fost greu fara voi!!!
Am sa scriu mai multe cand am sa ma simt un pic mai bine...deocamdata ma simt sfarsita.Am vrut totusi sa va salut si sa va spun ca desi nu am fost"activa" m-am gandit la voi.

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Neata!

Io-te ca-s prima dimineata asta (daa nu se pun si somnambulii de la 1 noaptea). Haideti la o cafeluta care pofteste. Cu lapte si fara cofeina.

Dragos a dormit pana la 3.30, a bagat lapte, s-a trezit la 7, a bagat lapte si acum doarme dus. Sa-i tie DD naravul.

Amma, noi avem o masa inlocuita complet - cea de dimineata de fructe - si acum ne luptam cu legumele de la 6 seara. In rest, papa noaptea de 1-2 ori, la 14, 18 (completare) si seara la 22. In timpul zilei papa repede, vreo 5 minute. Seara dureaza ceva mai mult, si intotdeauna adoarme la san.

Am fost si noi la socializare, erau patru pici in total si s-au jucat de numa' muma. E foarte fain, ne place, cred ca mai mult mie decat lui Dragos, dar se invata el. LA sfarsit este o perioada de relaxare cand se joaca la oglinda cu luminite, tuburi fluorescente, acvarii cu pestisori colorati, saltea cu apa si multe alte nazbatii. Si... am cunoscut o fetita draguta nascuta in aceeasi zi cu el! E a treia: mai cunoastem inca doi cavaleri nascuti in aceeasi zi. Unul e vecinul meu.

Am si eu o intrebare matinala: daca nu vrea pireul de legume, cum procedati? Adaugati ceva sa il faca mai gustos, sau il inlocuiti temporar (cu ce?)

"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."

Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata! Sa ne traiasca sarbatoritii de astazi,gemenii de Monica_b, Victor al Martutzei, Aida de Lala12, Matei de Ioanaradu, Lucas de Amma23, Sara de Yrrol 13 si Giulia mea!

Noi sarbatorim cu mucisori, ca eu sunt f racita si se pare ca i-am cam transmis si ei. Parca asa stiam ca daca ia de la mine si inca o alaptez ia si anticorpi si o sa fie ok. Sper ca nu spun prostii. Azi noapte nu a dormit bine din cauza de nas infundat si toata noaptea a fost la autoservire ca ma si dor sanii de cat a tras de ei si mi i-a murat.

Si eu folosesc cereale Humana si m-am ce preturi sunt si eu cat dau pe ele, ca sunt mai scumpe decat milupa pe care le foloseam inainte.

Kmi, acum am reusit sa vad si eu pozele cu Timeea motata si filmuletul cu fotbalista. E o scumpete si ce bine paseste! Giulia are cam 16 la picior, aseara am vrut sa-i luam niste papucei fumosi dar erau numai de la 18 in sus.

Amma, acum Giulia sta cand mai mult cand mai putin, dupa cat sunt de ocupata: de ex daca ma grabesc sa plec dupa Raul la scoala atunci nu mai termina cu suptul, daca am timp si ma asez confortabil dispusa sa stau lejera cu ea sa ma odihnesc pana suge, atunci mai mult se joaca.

Loradin, bineneteles ca nu te-am uitat, se mai intampla sa nu avem timp de forum! Sanatate Anei tale!

Ddana, si noi am fost la Alpha si o sa ne bage in grup de socializare, ce pacat ca nu in acelasi grup! As vrea sa ne intalnim saptamana viitoare daca aveti si voi timp. Doar ca eu pot mai degraba dimineata ca sotul meu o sa fie plecat si dupamasa trebuie sa ma ocup de amandoi copiii (lectii si tot tacamul).
Despre pireul de legume - poate ar fi bine sa faci o pauza si sa incerci iarasi, sau sa pui niste cereale care ii plac in compozitie. La noi a functionat ca am luat-o cu incetul si nu am insisitat cand nu a vrut, ma multumeam si daca lua 2-3 lingurite la o masa. Si ar mai fi consistenta mancarii: eu am incercat sa-i dau pireul zdrobit cu furculita dar isi facea greata de la bucatele si atunci am inceput sa-i fac cu blenderul si a acceptat mai usor.
Si vin la cafeluta ca sunt

Pun poza de 7 luni si revin!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Buna dimineata!
Ce harnice sunteti seara!

Karra, super tare Winnie-printesa. Cel mai mult imi place poseta! E pentru suzeta?

DDANA, eu la un moment dat i-am pus in piure mar ras, dar nu s-a prea omorat. POti sa il amesteci si cu lapte (praf sau de la tine), ca sa ii semene gustul cu ceva ce ii place. Fetele mai spuneau ca pun iaurt. Sau incearca sa vezi care leguma ii place mai mult si blenduieste-o (oau, am inventat un cuvant ) numai pe aia, cu carnita. Daca nu vrea deloc, lasa-l in pace cateva zile si apoi incearca din nou.

LORADIN, eu imi amintesc de tine si sigur nu sunt singura.

Roxanici, si eu mi-as lua concediu vreo 2 zile macar ...
Fetele care ii aveti pe parinti aproape, sunteti norocoase, ca eu nici macar la medic nu pot ajunge, ca nu am cu cine sa o las pe Alexandra, dar sa ies in oras ... Cand vin ai nostri pe la noi e sarbatoare, nu stim cum sa evadam si noi mai repede un pic Si cand ma gandesc ca dupa ce am nascut nu vroiam eu sa plec de acasa, sa nu cumva sa pateasca copilul ceva in lipsa mea! Dar ce bine mi-ar prinde acuma o dupa-masa de pierdut vremea prin oras....
Gata smiorcaiala!
is back! A new day has begun

Anca, de MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007

Mergi la inceput

Kitty, multumesc de raspuns! Incerc azi cu cereale, si daca nu vrea, o sa aman un pic. El baga vreo trei-patru lingurite, dar se stramba de parca cine stie ce i-as da...
Poate ca suntem totusi in acelasi grup la Alpha? Noi mergem miercuri de la 5 fara un sfert. Daca sunt oricum aproape de aceeasi varsta, poate ca ne "cupleaza". Noi venim la intlanire oricand, doar ca dimineata dupa 10 o sa dormiiiiiim... Dar asta nu-i o problema, ca dormim in parc.
Pupici

"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."

Mergi la inceput

selene, super ideea cu fructele amestecate. Lui Dragos ii plac tare mult fructele. cred ca azi o sa fac ceva inovatii. multumim de raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

... sa va mai citez cate ceva:

Nici o fiinta nu poate stapani o alta fiinta, in special propriul tau copil. Bineinteles ca un bebelus nu stie acest lucru inca. Este foarte increzator in faptul ca ii apartii din cap pana in picioare.

Un bebelus al carui zambet a fost ignorat are o arma in plus - buza de jos tremuranda.

... preferata mea :

Un bebelus spune "Te iubesc DAR trebuie sa insist sa iti reorganizezi viata. Sa dormi cand dorm eu. Sa mananci cand eu sunt satul. Te joci cand eu am chef. Anuleaza tot ce faceai inainte - EU sunt aici. Tocmai pun fundatia vietii mele si nu trebuie sa fiu intrerupt. Mai tarziu poti sa te odihnesti. Mai tarziu poti sa iti iei liber. Dar acum, hraneste-ma"

Si, ca sa nu ne grabim asa de tare sa ne luam concedii:

Pentru o scurta perioada de timp, totul trebuie sa se desfasoare in jurul bebebelusului. Cat de curand va trebui sa invete ce este disciplina. Pentru aceasta ora scurta, magica, lasati bebelusul sa fie punctul de interes al vietii voastre.

Niciodata sa nu grabiti un bebelus. Nu paseste pe acest drum decat o singura data - lasati-l sa savureze privelistea.

Lumea ne cere asa de multe si ne ofera asa de putin in schimb. Un bebelus ne cere hrana, caldura si dragostea noastra. Iar in schimb ne ofera incredere absoluta si dragoste absoluta.

In loc de incheiere LA MULTI ANI tuturor bb-ilor care mai adauga azi o lunisoara!

Anca, de MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Neata fetele!
Multzumim de aprecieri dar sa stiti ca nu face asta decat de ieri, iar pe ma-sa deja o doare spatele de le atata schimbat traiectoria la copil. Asa ca nu vreau sa stiu ce ma asteapta cand va merge in picioare!
Superba Winnie!
Roxana- concediu zici? pai si io as vrea macar o zi da nu prea cred ca am cum nici acu nici de-acu unu, doi, sau cine stie cati ani. Depresie am si io de as putea si sa vand si tot ar mai ramane, am avut zile si mai nasoale da mi-am revenit la un fel de normal.

Pe mine ma omoara rutina si programul asta de papa, somn, eventual plimbare, nu mai stiu nimik decat bebe, cum face kk, ce minca,cat manca, etc. Dar mi-am asumat rolul de mamica si m-am indragostit de smecheru asta si ma mai consolez cand imi zambeste sau mai face cate vreuna nefacuta. Dar clar m-am prostit rau. Asa ca daca ma mai aberez pe aici va rog sa nu ma bagati in seama!

la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu

Varsta lui Radu

Mergi la inceput