Albinutze si bondari de martie-aprilie '07 (39)
Raspunsuri - Pagina 19
coolutz spune:
quote:
Originally posted by RaisaFudulu
Intrebare: Dupa ce mananca lapte puii vostrii stau linistiti? a mea daca se agita putin da la boboci....terbuie sa stea super linistita...asta la masa de 6 seara care nu am inlocuit-o
exact aceeasi pb o avem si noi, chiar daca masa de la 6 e diversificata...orice i-as da, dupa ce mananca e super agitat si da la rate...fara exceptie in fiecare zi ...ce sa facem?
, andrea si andrei(6april2007)
Selene spune:
Si tot pt cele cu 'dor de duca' (including me...)
:
Intrebare la Radio Erevan:
- Nu va suparati, sotia mea tocmai a nascut. Cand isi va reveni?
- Cand va pleca copilul la facultate!
Asa ca pana prin 2025 - adio concediu....
. Si atunci o sa plangem dupa ei ca pleaca de acasa! Cine le mai intelege pe mamele astea? 
Anca,
de MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007
madybulancea spune:
Neatza...si eu la cafea!!!!
selene hai ca ma afci sa imi para rau ca vreau concediu....ce egoista mai sunt!!!!

La multi ani celor care azi mai implinesc o lunisoara!!!!

Super tare Winnie dar si mamica ca ne primea la ea pe astea care vrem sa fugim!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
biky spune:
Elyanne- am facut si eu de cateva ori mere coapte la cuptor, dar le-a mancat Andra. Cum le pui tu? Cu coaja, sau fara? Taiate in 2 in 4? Ce fel de mere? Cate minute le tii? Mie nu mi-au iesit zemoase ca sa le pot pasa...sau e posibil sa fi fost merele mai putin zemoase de felul lor? Is disperata caci nu-i mai plac asa mult merele rase cu biscuiti, banana nici atat, piersici nu gasesc (erau preferatele)
Pot sa incerc sa-i dau compot de fructe? A mai dat cineva? As pasa fructele cu biscuiti si zeama in loc de ceai....zic si eu....Voi ce ziceti?
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
biky spune:
Elyanne- am facut si eu de cateva ori mere coapte la cuptor, dar le-a mancat Andra. Cum le pui tu? Cu coaja, sau fara? Taiate in 2 in 4? Ce fel de mere? Cate minute le tii? Mie nu mi-au iesit zemoase ca sa le pot pasa...sau e posibil sa fi fost merele mai putin zemoase de felul lor? Is disperata caci nu-i mai plac asa mult merele rase cu biscuiti, banana nici atat, piersici nu gasesc (erau preferatele)
Pot sa incerc sa-i dau compot de fructe? A mai dat cineva? As pasa fructele cu biscuiti si zeama in loc de ceai....zic si eu....Voi ce ziceti?
ghibuadina spune:
Neata,
SAREA IN MANCARE, eu nu pun, desi la inceput am incercat un pic.Acum nu pun ca am gasit formula care ii place ff tare.Pun legumele la fiert(acum ii dau doar pastarnac, morcov, cartof, dovlecel(mult, din celelalte mai putin) si carnita,Blenduiesc si adaug un pic de unt.Ei bine si carnita are gust bun, dar trebuie sa fie dulceag la gust mixajul.AVIZ DDANEI .Asa functioneaza la noi si mananca cu succes.Si eu m-am chinuit la inceput si mi-a luat cam o luna sa o invat sa manance, sa vad ce si cum ii place.Acum am gasit si am o fetita papacioasa.
Eu BORCANELE nu-i ii dau decat ocazional, indiferent cine ce ar zice ca-s mai bune.Incerc sa aleg legumele care par cat mai naturale(esi nu sunt si asta este.Si Alexiei ii place ff tare carnita de vitelus.
DIANA JORS multam de poza si sfaturi.Se pare ca i-a mai trecut cu crema pe care o folosesc eu(sanosan).Mai analizez situatia sa vad de la ce face concret sa-i zic si dr.
Veste buna pentru mine care m-am urcat azi dim pe cantar.Am slabit 5 kg in total in ultimele 3 sapt.Acum tin dieta SOUTH BEACH(e pe forum la FEMINA INTIM), care e ff sanatoasa si mi se potriveste de minune.Ma simt k, mai usoara si nu flamanzesc deloc.
maine vine mama pt vreo 2 sapt..deci eu imi iau concediu, poate fac si-un munte ceva...sper sa nu va ofticati...vreau si eu nitel tp pt mine...
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
ghibuadina spune:
Neata,
SAREA IN MANCARE, eu nu pun, desi la inceput am incercat un pic.Acum nu pun ca am gasit formula care ii place ff tare.Pun legumele la fiert(acum ii dau doar pastarnac, morcov, cartof, dovlecel(mult, din celelalte mai putin) si carnita,Blenduiesc si adaug un pic de unt.Ei bine si carnita are gust bun, dar trebuie sa fie dulceag la gust mixajul.AVIZ DDANEI .Asa functioneaza la noi si mananca cu succes.Si eu m-am chinuit la inceput si mi-a luat cam o luna sa o invat sa manance, sa vad ce si cum ii place.Acum am gasit si am o fetita papacioasa.
Eu BORCANELE nu-i ii dau decat ocazional, indiferent cine ce ar zice ca-s mai bune.Incerc sa aleg legumele care par cat mai naturale(esi nu sunt si asta este.Si Alexiei ii place ff tare carnita de vitelus.
DIANA JORS multam de poza si sfaturi.Se pare ca i-a mai trecut cu crema pe care o folosesc eu(sanosan).Mai analizez situatia sa vad de la ce face concret sa-i zic si dr.
Veste buna pentru mine care m-am urcat azi dim pe cantar.Am slabit 5 kg in total in ultimele 3 sapt.Acum tin dieta SOUTH BEACH(e pe forum la FEMINA INTIM), care e ff sanatoasa si mi se potriveste de minune.Ma simt k, mai usoara si nu flamanzesc deloc.
maine vine mama pt vreo 2 sapt..deci eu imi iau concediu, poate fac si-un munte ceva...sper sa nu va ofticati...vreau si eu nitel tp pt mine...
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
biky spune:
scuze pentru "bis", dar initial imi daduse eroare si am crezut ca nu s-a transmis mesajul
diana_jors spune:
Concediuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu?
Moaaaama ce-as fugi si eu...
Azi noapte Alex n-a dormit aproape deloc... nu pricep de ce. Oare sa fi fost prea rece in camera? 21 grade. S-a tot trezit din ora in ora de nu stiam cum sa il adorm la loc... Partea proasta e ca sotul azi are un examen foarte important (de la 11, sa-i tineti si voi pumnii
) si din cauza ultimelor nopti ale lui Alex e rupt de oboseala...
Revin mai incolo.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
diana_jors spune:
Numar la picior: depinde de numerotatie
, dar oricum are picior mare, deci - sper eu - se face inalt
Are cam 18, eu i-am luat 19 ca sa ii bag piciorul mai usor in ei.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)